تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1655 از 4105 اولاول ... 655115515551605164516511652165316541655165616571658165916651705175521552655 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,541 به 16,550 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

مدارک پایان خدمت رو چه زمانی ازتون گرفتن ؟
    یعنی همون کارت خون و ...
    TAPATALK
    والا من از پادگان 3/3 تسویه کردم،2 تا برگه دادن بهم،اولی نامه بود که توش نوشته بود فلانی از اینجا تسویه کامل کرده

دومین برگه همون برگه امضاها بود،که 4 تاشو همون پادگان گرفتم،16 تا موند واسه هنگ و پشتیبانی

دفترچه درمانی رو باطل کردم،همه امضاها رو گرفتم،رفتم کارگزینی وظیفه هنگ،کارامو انجام دادن،اخر سر یه برگه بهم دادن که ظاهرا برگه موقت هستش،دوستم که تو ارتش خدمت میکنه میگفت بهش میگن برگه موقت 3 ماهه

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

والا من از پادگان 3/3 تسویه کردم،2 تا برگه دادن بهم،اولی نامه بود که توش نوشته بود فلانی از اینجا تسویه کامل کرده

دومین برگه همون برگه امضاها بود،که 4 تاشو همون پادگان گرفتم،16 تا موند واسه هنگ و پشتیبانی

دفترچه درمانی رو باطل کردم،همه امضاها رو گرفتم،رفتم کارگزینی وظیفه هنگ،کارامو انجام دادن،اخر سر یه برگه بهم دادن که ظاهرا برگه موقت هستش،دوستم که تو ارتش خدمت میکنه میگفت بهش میگن برگه موقت 3 ماهه
    خب ببین وقتی دو ماه فیکس شد اگه نیومد برو پلیس بعلاوه ده ببین وضعیت صدور کارتت در چه مرحله ای هست هنوز خیلی دیر نشده

TAPATALK

3. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

خب ببین وقتی دو ماه فیکس شد اگه نیومد برو پلیس بعلاوه ده ببین وضعیت صدور کارتت در چه مرحله ای هست هنوز خیلی دیر نشده

TAPATALK
    میدونی از چی ترسیدم یهویی؟ از اینکه نکنه اون برگه ای که بهم دادن رو باید میبردم پلیس+10 و درخواست کارت میکردم
    ولی چون اونجا چیزی بهم نگفتن و حرف اون دوستم بعید میدونم همچین چیزی باشه
    اصلا یه جورایی گیج شدم سر این قضیه،از صبح تا شب سر کارم وقت ندارم جایی برم و پرس و جو کنم !!!

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

میدونی از چی ترسیدم یهویی؟ از اینکه نکنه اون برگه ای که بهم دادن رو باید میبردم پلیس+10 و درخواست کارت میکردم
    ولی چون اونجا چیزی بهم نگفتن و حرف اون دوستم بعید میدونم همچین چیزی باشه
    اصلا یه جورایی گیج شدم سر این قضیه،از صبح تا شب سر کارم وقت ندارم جایی برم و پرس و جو کنم !!!
    نه اون برگه برای خودتون هست که برای گواهینامه و امثالهم استفاده یشه جایه هیچ نگرانی نیست عجله نکن

6. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed m2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

شما چند بار در مورد سرباز معلمی سوال کردید و بنده هم تا جایی که در توانم بوده به شما جواب دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگه سوالی به قول شما تکراری پرسیده میشه دلیلش اینکه من یا سایر دوستان به جواب قطعی نرسیدند و اگر هم دوباره بعد از یه مدت اون سوال رو نپرسن,سوالشون بین صفحات گم میشه
    من اگه نظری میدم میخوام کمک کرده باشم
    شاید بهترباشه چندتا تاپیک در مورد سربازی داشته باشیم و مسائل سربازی و پیرامونش رو بین این ها تقسیم کنیم
    مثلا یک تاپیک واسه اعزام فقط.یا...خلاصه چیزای دیگه

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

سلام...
    دوست گرامی مطمئن باشید همه پست ها خونده میشن از جانب کاربران و هر کسی هم که جواب سوالی رو بدونه دریغ نمیکنه که ...
    اما مثلا طرف میاد میگه پدر من فلان بیماری ها رو داره آیا من معاف میشم ؟ ... خب به نظر شما چه جوابی باید به این فرد داده بشه ؟ ... مسلما اگر کسی توی کمیسیون پزشکی باشه میتونه جواب درستی بده اما بچه های اینجا که متخصص کمیسیون پزشکی نیستن!...
    یا این دوستمون اقا حمید ... حدود 6 یا هفت بار پرسیدن کارت پاان خدمت رو چیکار کنم ؟ ... در این طور مواقع هم صرفا برداشت میشه که ایشون میخواد بگه بابا من خدمت کردم ... اگر نه بنده جواب ایشون رو داده بودم بار اولی که سوال پرسیده بودن .
    یا مثلا طرف میاد میگه فردا میخوام دفترچه اعزام بگیرم! ... من بهش گفتم خب یعنی چی ... اول و آخر باید تکلیف همه روشن بشه از لحاظ نظام وظیفه ... اونوقت در میاد جواب میده بنده خودم بعد از 10 سال عضویت در انجمن میدونم کجا چی بگم!...
    همچنین برخی از سوالات هم خاص هستن یعنی نمیشه براش جواب عام داد ... مثلا شخصی که میخواد پذیرش از یه پادگان بگیره ... بنده که نمیتونم سر خود بگم برو پذیرش بگیر ... بلکه باید یه فردی پیدا بشه که در اون پادگان خدمت میکرده یا اطلاع داره از وضعیت پادگان مورد نظر تا بهترین جواب ممکن رو ارائه بده.
    همچنین دوستانی که بار اول هست به تاپیک سر میزنن ... بهتره که پست اول رو بخونن جواب بسیاری از سوالاتشون رو میگیرین... و دیگه نمیان بپرسن فلان مرکز آموزش همرامون دمپایی ببریم یا نه!؟ ... تیغ مجازه ؟ و ...

دقیقا
    منم منظورم همینه
    اگه به قول شما مسائلی در مورد معافی یا از این قبیل,توی تاپیک دیگه گفته بشه,که در نهایت تاپیک اصلی که این تاپیک هستش,شلوغ نشه و واسه سوال های مهم بمونه

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

دوست عزیز ، اول اینکه در این انجمن هیچ اجباری بر ناظر و مدیر تاپیک نیست که جواب بده ، این دوستانی که پاسخ میدن نه حقوقی میگیرن نه امتیازی دارن که بهشون تکلیف بشه پاسخ بدن
    همه دارن بر اساس دلسوزی و حس کمک به بقیه پست میدن ، وظیفه کسی نیست به شما پاسخ بده امیدوارم دلخور نشی
    دوم هم اینکه این تاپیک اونقدر غنی هست که سوال شما حتما مشابهش موجوده و پاسخ داده شده ، سرچ کنید پیدا می کنید
    من نگفتم کسی اینجا حقوق میگیره یا وظیفشه
    البته این هم بگم وقتی کسی رو مدیر میکنین یا مسئول تاپیک میشه یا مثلا زیر یوزرش نوشته میشه مدیر انجمن بازی ها(فرضا),لابد یه فعالیتی داره تو این بخش و انجمنش رو باید سرسامون بده.درسته؟
    مدیر که نشده فقط تاپیک قفل کنه یا پست پاک کنه,حتما وظایفی داره
    حالا منم آخر حرفام اشاره کردم که به قول شما نمیشه کسی مامورکرد که جواب گو باشه یا کسی تکلیفی نداره جواب بده,یه مدت تاپیک رو قفل کنین تا دوستان از سر دلسوزی و حس کمکبرسن جواب دوستان رو بدن
    یا تاپیک های دیگه پیرامون سربازی بزنین که خلوت تر شه این تاپیک یا حداقل سوالات تقسیم بندی شه مرتب تر شه رسیدگی راحت تر شه
    دیگه خود دانید

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من نگفتم کسی اینجا حقوق میگیره یا وظیفشه
    البته این هم بگم وقتی کسی رو مدیر میکنین یا مسئول تاپیک میشه یا مثلا زیر یوزرش نوشته میشه مدیر انجمن بازی ها(فرضا),لابد یه فعالیتی داره تو این بخش و انجمنش رو باید سرسامون بده.درسته؟
    مدیر که نشده فقط تاپیک قفل کنه یا پست پاک کنه,حتما وظایفی داره
    حالا منم آخر حرفام اشاره کردم که به قول شما نمیشه کسی مامورکرد که جواب گو باشه یا کسی تکلیفی نداره جواب بده,یه مدت تاپیک رو قفل کنین تا دوستان از سر دلسوزی و حس کمکبرسن جواب دوستان رو بدن
    یا تاپیک های دیگه پیرامون سربازی بزنین که خلوت تر شه این تاپیک یا حداقل سوالات تقسیم بندی شه مرتب تر شه رسیدگی راحت تر شه
    دیگه خود دانید
    ببین گرامی اگر تو قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نگاه کنید بنده تا حالا نزدیک به هزار تا پست تو این تاپیک دادم ( که 90 درصدش قبل از ناظر شدنم بوده) خدا شاهده پیش اومده برای یه بخشنامه که اصلا به من ربطی نداشته رفتم ستاد تا کار همین کاربر ها رو راه بندازم
    از هیچ کسی هم هیچ توقعی نداشتم و ندارم تا حالا همین خود شما شده بیاید بگید فلانی دمت گرم میای جواب بچه ها رو میدی ؟
    همین پست صفحه قبل که جواب شما و سایر دوستان رو دادم به غیر از یک نفر از سوال کننده ها هیچ کس ( از جمله خود شما )حتی یه تشکر خشک و خالی هم زیر پست نزده حالا با تشکر کسی به جایی نمرسه ها ولی باعث دلگرمی میشه
    شما چند بار سوال پرسیدی من هم همش رو جواب دادم
    شما میگی من سوال تکراری میپرسم چون به جواب نمیرسم ؟ به چه چوابی نمیرسی ؟ شما میفرمایید اموزشی فرق میکنه من میگم نه فرق نمیکنه .میفرمایید چه جوری هست .خودم که اطلاعی نداشتم رفتم این ور و اونور سرچ کردم جواب شما رو دادم
    شما میفرمایید تاپیک رو قفل کنید چرا قفل کنیم تا حالا صد ها کاربر با همین تاپیک به جوابشون رسیدن و مشکلش رفع شده حالا چون جواب شما رو نمیدونیم باید تاپیک قفل بشه ؟؟
    انصاف داشته باشید دوستان انصاف..
    Last edited by SNOW PATROL; 10-07-2013 at 17:00.

11. 5 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام. من اردیبهشت امسال کارشناسی ارشد رو تموم کردم و فارغ التحصیل شدم. دفترچه هم گرفتم نوشته فارغالتحصیلان دانشگاهی یک سال برای ارسال مدارک وقت دارند. از طرفی نوشته برای ارشد ۳ سال معافیت تحصیلی داده میشه. میخواستم بدونم من که بهمن ۸۸ وارد دانشگاه شدم و اردیبهشت ۹۲ دفاع کردم تا کی وقت دارم برای اراسل مدارکم؟؟ اگه اون سه سال رو در نظر بگیریم که الان غیبت خوردم که !! خواهشا به من بگید که آیا ۳ سال معافیت بعلاوه ۱ سال فرجه لحاظ میشه؟ یعنی چهار شال میشه؟ در ضمن من تو نامه فارغ التحصیلیم زده اردیبهشت ۹۲ فارغ التحصیل شدم. حالا اگر یک سال وقت داشته باشم این یک سال از بهمن ۹۱ محاسبه میشه یا اردیبهشت ۹۲؟؟ راستی اگر قبل از کنکور ارشد ۶ ماه استفاده کرده باشم از مرخصی ان شش ماه از این یک سال کم میشه؟؟؟

13. این کاربر از a.toraby بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه سوال دیگه اینکه آیا حقیقت داره که کلا امریه منتفی شده؟؟؟؟

15. این کاربر از a.toraby بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •