دوستان میخوام فوری جواب بدید جایی هست بشه highlight های بازی های WORLD championship 2015 رو بدون چیلتر (تاکید میکنم بدیون چیلتر)دانلود کرد؟ سایت ایرانی هست؟
دوستان میخوام فوری جواب بدید جایی هست بشه highlight های بازی های WORLD championship 2015 رو بدون چیلتر (تاکید میکنم بدیون چیلتر)دانلود کرد؟ سایت ایرانی هست؟
اقا امروز با اینکه من تایم اوت ندارم هر 5 ثانیه دی سی میشه؟
خوب از نتم بود
Last edited by madmaster_3d; 05-12-2015 at 18:07.
برا منم از دیروز اینجوری شده . امروزم dc نداشتم ولی time out با لگ دارم.
نت ترکیده
امروز بازی نکردم ولی دیروز هر چند وقت یبار بد dc میشد
تایید میشه منم این چند روزه ازین مشکلات داشتم.(اگر بدونید چه بلاهایی سر مودم بدبخت آوردم!خوبی این تاپیک همینه دیگه! از ادامه بلاهایی که ممکن بود سر مودم بیارم جلوگیری شد!
)
غلط نکنم عزیزان دارن یه تست میرن برا زمان انتخابات!...
حاجی باز یه مناسبت شد اینا سیخ کردن تو نت من dc میشم دیگه هم کانکت نمیشه ..
نمیشه پلی کرد اصلا فقط هم با lol مشکل دارم
خدا لعنتشون کنه
خوب از وقتی پری سیزن شده مصرف لول من حسابی کاهش یافتهحاجی باز یه مناسبت شد اینا سیخ کردن تو نت من dc میشم دیگه هم کانکت نمیشه ..
نمیشه پلی کرد اصلا فقط هم با lol مشکل دارم
خدا لعنتشون کنه
بازم خدارو شکر تو پری سیزن اینطوری شده
اگر تو سیزن جدید و مخصوصا تو پلیس منت بود که .....
اینها قبلا لعنت شدن. فقط این دنیا جوابگو نیست
برات یک مثال میزنم منظورم رو بفهمی
طبق گفته دکتر فرهنگ
مثلا در یکی از کشور های خارجی . یک قاتلی زن ها رو میگرفت . آویزونشون میکرد و کم کم گوشت اینها رو میکند و سرخ میکرده و میخورده
حالا ببین چه روانی بوده این. خدا لعنتش کنه
این اقا 30 تا زن رو فکر کنم اینطوری می کنه
حالا یک سوالی؟ اگر به نظرت بخوان این رو مجازات کنند چی کار می کنند؟ اعدامش می کنند؟
حالا یک سوالی؟ مثلا این اقا که این جنایت رو کرده یکبار اعدام می کنند
یک کسی هم که یک نفر رو عادی کشته یکبار اعدام می کنند
به نظر خودت این عدالت هستش؟ خوب نکته دقیقا همینجاس
کارمای بعضی ها تو این دنیا جواب گوی اعمال بعضی ها نیست
یعنی طبق مثالی که زدم. اگر قرار باشه کسی که یک نفر می کشه با کسی که 30 تا یا 10000 نفر میکشه با یک اعدام مجازات بشه؟ اینطوری عدالت برقرار نمیشه
به همین علت. خدا این دنیا رو طوری آفریده که وقتی کسی کاری می کنه. اگر مجازاتش تو این دنیا جوابگو باشه که مجازات میشه ( که چه بهتر که این طرف بشه )
اگر نه کلا خدا اون رو بیخیال میشه این دنیا. ولی اون دنیا جر میخوره
گرفتی چی میگم؟
منظورم به اون دوستانی بود که هی میگن خدا لعنت کنه. بعد ممکنه در خلوت خودشون بگن چرا بعضی ها می تونن حق مردم رو بخورن و هزار جنایت بکنند ولی هیچ اتفاقی هم براشون نمی افته.
این جوابش هستش. که خیالتون راحت باشه.
خیلی سعی کن جوش نکنی. چون جوش کنی نکتی نتیجه بدتر میشه که بهتر نمیشه![]()
به خاطر اینه که بازی لول از پورت UDP استفاده میکنه و بیشتر این پورت رو مسدود میکنن.
مگه مرض دارن که این کارا میکنن
چه سودی براشون داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)