سلام یک مودم 2730uدلینک هست میخواهم سرعت مشخصی به هر کاربر بدم ایا امکانش هست
3تا کاربر که لب تاپ دارن و سرعت 2 مگ هست میخواهم 2تا 512 بدم و یک 1 مگ راهی هست تو مودم این تنظیمات انجام بشه
سلام یک مودم 2730uدلینک هست میخواهم سرعت مشخصی به هر کاربر بدم ایا امکانش هست
3تا کاربر که لب تاپ دارن و سرعت 2 مگ هست میخواهم 2تا 512 بدم و یک 1 مگ راهی هست تو مودم این تنظیمات انجام بشه
بچه ها اگه مودم رو خاموش نکنم و شبانه روز استفاده بشه عمرش کم میشه؟ خیلی تاثیر داره یه روشن باشه زیاد فرقی نداره؟
خب معلومه عمرش کم میشه
پ.ن: یه جوری میگه انگار مودم چهارصد تومنی ایسوس خریده![]()
اها پس حواسم باشه هر وقت استفاده نمیکنم خاموشش کنم ...
هه هه هه از کجا میدونی نیست هان؟![]()
بیخیال بابا TP-LINK TD-W8951ND ارزش اینکارا رو نداره![]()
سلام
مخابرات یه طرح ای دی اس ال دانشجویی میده با مودم رایگان وایرلس مدل HUAWEI HG532e
میخواستم ببیتم قیمت این مودم و مشخصاتش چیه ولی هر چی تو گوگل سرچ کردم نتیجه نگرفتم.
درضمن یه مودم خوب وایرلس با یک پورت lan و یک پورت usb و برد عمودی 30متر با دیوار و افقی 50 متر با دیوار مناسب قیمت باشه و با اینترنت مخابرات و سایر شرکتها مثل شاتل و آسیاتک سازگار باشه و ترجیحا قیمتش مناسب باشه چی هست؟
بدون در نظر گرفتن قیمت(چون برای من هر سه تاش تقریبا یه قیمته) کدوم یکی از مودمهای زیر رو انتخاب میکنید؟
زیکسل ZyXEL p-660HN-T1A
تی پی لینک TP-Link TD-W8151N
جی نت GNET AD1501
ای فضول مدل مودمم رو هم میدونه کصافط![]()
اینو بخون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه مشاوره بیشتر به تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کن![]()
من هرچی تفاوت های رنگ سفید و مشکی رو نگا کردم چیز مختلفی ندیدم.چیپ ستاشون رو کجا مشخص کرده تفاوت دارن؟
لینک بی زحمت.
اگه 2730 کارمو راه میندازه چرا ببیشتر هزینه کنم ؟
کلا این دو مدل 2730 و 2750 سفید مورد تایید هستن؟
کسی بوده ناراضی باشه از این مدلا ؟
توی این تاپیک خیلی در این موارد صحبت شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از طرفی 2730 سفید هم کارتو راه میندازه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)