بله من دارم و در توضیحاتم به تمام موارد اشاره کردم. سرعت شبانه در این طرح 128 هست یعنی در هر ساعت تقریبا 400 مگ دانلود خواهی داشت و در کل 7 ساعت رایگان در روز میشه چیزی حدود 3 گیگ. خوب یا بد بودنش دیگه به میزان دانلودی که مد نظرت هست بستگی داره
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
بله من دارم و در توضیحاتم به تمام موارد اشاره کردم. سرعت شبانه در این طرح 128 هست یعنی در هر ساعت تقریبا 400 مگ دانلود خواهی داشت و در کل 7 ساعت رایگان در روز میشه چیزی حدود 3 گیگ. خوب یا بد بودنش دیگه به میزان دانلودی که مد نظرت هست بستگی داره
بله 120 فیکس البته میگم جا با جا فرق میکنه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
سلام به دوستان
یه سوال داشتم نت شما هم از دیروز تا حالا افت سرعت شدید داره ؟ برا من قشنگ سرعت نصف شده حجمی هم هست خواهش می کنم جواب بدید ممنون
متوجه شدم فایلهای اتچ شده در Gmail فی لطر شدن و غیر قابل دسترسی هستن ( فقط با قند شکن )
نمیدونم مربوط به آسیاتک میشه یا عمومی هست
شما هم امتحان کنید
من دیشب تازه به کاربرای آسیا تک مشهد اضافه شدم و به این نتیجه رسیدم که واقعا شرکت دروغگویی هست
قسمت فروش یه جور توضیح داده بود حالا پشتیبانی یه جور دیگه
حالا سرویس نامحدود برنزی یک مگ رو گرفتم سرعتم 30 هست
میخوام به دومگ محدود با 10 گیگ حجم تغییرش بدم
دوست عزیز
این همه ما تو این تاپیک گلومون رو پاره کردیم که از آسیاتک سرویس نامحدود نگیرید ! دزده به خدا دزده !
حالا شما تازه بعد از تهیه سرویس متوجه این مسئله شدید ؟ می دونی قسمت جالب تر ماجرا چیه ؟ که شرکت آسیاتک برگشت وجه اصلا نداره ! مگه اینکه ارتقا بدی...
6 ماه پیش به من گفتند سرویس نامحدود 256 ، 32 کیلو به شما ثابت میده ولی هنوز که هنوزه به این سرعت نرسیدم و خدارو شکر قراردادم با این شرکت دزد تا یک هفته دیگه به اتمام میرسه...سرعت من بین 10 تا 15 است.
===============
منم همین یک ماه رو برای امتحان گرفتم
کلا در مشهد تمام شرکتا نامحدودشون افتضاحه
پارس انلاین بدک نیست ولی محدوده ما رو پوشش نمیده
مخابرات خوبه ولی متاسفانه زیر سه مگ نداره (که سرعت دانلودش 350) اونم ماهی 180 تومن
احتمالا (بی خیال دانلود شم ) برم محدود شاتل بگیرم تو منطقه ما که سرویس 128 شاتل دانلود 500 جواب میده
فن اوا منطقه اتون رو جواب نمی ده؟تنها شرکتی که مثل ادم داره نامحدود می ده تو مشهد فقط فن اواست شما با همون هزینه یک مگ اسیاتک می تونستی یک مگ با سرغت ثابت 120ازفن اوا بگیری
سلام
دوستان وضعیت آسیاتک چه جوری شده؟
دوستان لطفا کامل و واضح به سوالای من جواب بدید ممنون میشم.
قبلا توی همین تاپیک خوندم که سرعت دانلود اسیاتک ( دقیق یادم نیست محدود یا نامحدود ) از بعضی سایت ها مثل ----------- و ---------- خیلی زیاده ! اینکه چه سرویسی بود رو نمیدونم.ولی احتمال میدم که یا نامحدود بود یا سرعت دانلود شبانه این طوری بود.
حالا میخواستم بدونم هنوز این طوریه ؟!
یه تستی میشه بکنید بی زحمت ؟! خیلی برام اهمیت داره.
دوستانی که سرویس های نامحدود دارن و همین طور دوستانی که شبانه دانلود میکنن لطفا تست کنید که هنوز سرعت بالاست یا نه.
اگر هست چه سرعتی دانلود میکنن و همین طور تعرفه سرویسی که گرفتید رو هم بگید.
دقیق بگید لطفا.که از چه سایتی سرعتتون چند هست.
روی این ها تست کنید لطفا :
download-ha
mihan-download
p30-day
soft-98
p30-download
asan-download
یه نکته : سایت p30-download رو جدا بگید.خیلی مهمه.
خیلی ممنون.
و یه سوال : فقط سرعت اسیاتکی ها از این سایت ها بالاست یا پارس انلاین - شاتل - و ... هم بالاست ؟!
Last edited by Rhodes; 29-10-2013 at 23:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)