آقا ما که نفهمیدیم تو این انجمن چی خبره خیلی از پستهایی که می دم اصلا نمایش داده نمی شه
من می گم کلا بیان جمع شیم از آسیا تک درخواست بدیم تو رشت سرویس ارائه بده ظاهرا داره بد جور داره می ترکونه تو سرعت
برید تاپکش رو ببنید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آقا ما که نفهمیدیم تو این انجمن چی خبره خیلی از پستهایی که می دم اصلا نمایش داده نمی شه
من می گم کلا بیان جمع شیم از آسیا تک درخواست بدیم تو رشت سرویس ارائه بده ظاهرا داره بد جور داره می ترکونه تو سرعت
برید تاپکش رو ببنید
دوست عزیز ما ارزان ترین سرویسها رو توی استان گیلان داریم اریه میدیم بدون هزینه نصب سروس اریه میدیم درباره چی حرف میزنی هیچ شرکتی مثل ما سرویس هاش رو ازان نمیده درباره سرعت هم باید بگم سرعت دست ما نیست یعنی نمیتونیم بیشتر از این سرعت بدیم چون از نظر مسعولین بالا سرعت غیره قانونی هست با این حال بازرم سرعت ما بیشتر از شرکتهای دیگر است
مثال : پارس انلان 128 نا محدود سرعت دانلود 12 کیلو بیت
اندیشه سبز خزر : 128 نا محدود سرعت دانلود 30 کیلو بایت
سرویسهای ما از نظر سرعت هیچ مشکلی نداره شاید در شبانه روز کنید داشته باشیم که اونم مربوط میشه به پهنای باند کل کشور و ربطی به اندیشه نداره
کلا دزدی و کلاهبرداری تو خون اندیشه هست
پست صفحه قبل من رو بخون متوجه میشی
تو یک سال و نیم قیمت هر گیگ ترافیک اضافی رو بیشتر از 2 برابر کردن (( اول 2000 تومان - بعد 3700 - الان هم 4200 ))
الان دیدن تو گیلان مردم بهشون اعتماد کردن دارن سوء استفاده میکنن
نماینده محترم اندیشه سبز خزر:
منظور من قیمت سرویس مثل 128 نبود سرعت این سرویس عالی است به نظر من برای کاربران معمولی این سرویس عالی است.
منظور من قیمت سرویس مثل 256 نامحدود +512 نامحدود +1 مگابیت نامحدود است.
قیمت این سرویس ها با توجه به سرعت اصلا درست نیست.
برای مثال 128 نامحدود سرعت 30 قیمت 15:
اما 256 نامحدود سرعت 50 قیمت 28
قیمت 2 برابر شد اما سرعت چی؟
میدونم همین سرعت هم که دارید میدید بالانر از سرعت واقعی است.
اما اگر بخواید یک مقایسه سر انگشتی کنید من 2تا سرویس 128 نامحدود بگیرم روی 2 خط تلفن ارزش خیلی بیشتر داره تا 256 نامحدود.
یا 2تا 256 نامحدود بگیرم ارزش خیلی بیشتر داره از 512نامحدود.
متاسفانه کورس قیمت و سرعت در این شرکت با هم نمیخوانه.
و این موارد باید با مدیر عامل در میان گذاشته شود.
اندیشه اگه یه لطفی کنه و بیخیال استان گیلان بشه اوضاع اینترنت استان درست میشه!!
نمردیم و معنی اینترنت ارزان رو هم فهمیدیم!! :
512 نامحدود ==> سرعت 75 ==> 145000 تومن
1024 نامحدود==> سرعت 150 ==> 255000 تومن
وقاحتم حدی داره!!
من یه سوالی میپرسم شما جواب بده دوست عزیز توی این سالها چی ارزوش شده که نت بخواد ارزون شه دوست عزیز با این وضعیت باز هم ما ارزانتر از همه شرکتها سرویس اریه میدیم یکم منتقی باشید برید ببینید شرکتهای دیگه به چه قیمیت سرویس اریه میدن
شعار شرکت ما همیشه این بود نت پایدار برای گیلان و گیلانی همینو بس مخابرات هر چقدر هم ارزان تر بده اما سرویسهاش کیفیت نداره اینو میشه توی همین تاپیک دید
خواب پس شعار ندید که ما بهترین سرویس و ارزان ترین سرویس داریم.
اینجا ایران است فردا گرون کنید قیمت ها را کسی به سمتش نمیاد.مردم ایران غذا بهشون برسه به فکر هیچی نیستن و اروم هستن.
پایداری این هست که سرعت رشت خوب باشه سرعت انزلی لاهیجان و............ پایین تر؟
بهتون گفتم این موارد اصلا با صحبت کردن با شما درست نمیشه.
این موارد با صحبت گردن با مدیر عامل درست میشه.که با شناختی که از گلبرگ و نیکرو دارم درست نمیشه.
که فکر کنم مدیر عامل با وضعیت جمع اوری ها خودشان موضوع را متوجه شدند که سرویس دهنده ای 1000 تومان کم تر بده همه میرن به سمتش.
Last edited by jabarsink2000; 13-06-2013 at 10:47.
جنابعالی خودت یکم بگرد تحقیق کن ببین همین استان کنار ما مازندران شرکت ها با چه قیمت و چه سرعتی سرویس ارائه میدن تا متوجه بشی معنی مافیا چیه!!
انقدم پیام بازرگانی نباش لطفا، بچه ها خودشون عقل و شعور دارن تشخیص میدن، نیازی به تبلیغات شما نیست!!
ولی هنوزم متوجه نمیشم ارتباط بین جرثقیل و ISP چی میتونه باشه...!!!![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما فقط رشت میبینید دوست عزیز یه نگاهی هم به بقیه شهرها بکنید بد نیست تو انزلی این جمع اوری زیاد بود که نزدیک یک هفته شاید بیشتر طول کشید تا جمع بشه اخر سر خودم رفتم مستقیم دفتر MDF تو مخابرات تا جمع کردن همش واسه اندیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)