نمیدونم.. ولی من اگه تهران بودم حتماً میرفتم..
من واسه تمام بازی ها اگه میشد میرفتم..
این بازی جمعه هست. ساعتش هم خوبه. تیم هم شرایط خوبی داره.. پس میشه امیدوار بود که تماشاچی زیاد داشته باشه..
ایران اسپورت زده 14:30، ولی وقتی میگین tv اعلام کرده 15:00، لابد 15:00 شروع میشه..
ما که از 14:30 میشینیم پا tv !
مهم نیست بازی چه ساعتیه.
مهم برد استقلاله..![]()
12 بازی آخر استقلال :
استقلال - صبا -- میزبان
استقلال اهواز - استقلال -- مهمان
راه آهن - استقلال -- میزبان
استقلال - پرسپولیس -- میزبان
مقاومت - استقلال -- میهمان
استقلال - پاس -- میزبان
پیکان - استقلال -- میهمان
ذوب آهن - استقلال -- میهمان
استقلال - ملوان -- میزبان
فولاد - استقلال -- میهمان
استقلال - سایپا -- میزبان
پیام - استقلال -- میهمان
از این 12 بازی باقی مونده، 6 تا میزبان و 6 تا میهمان هستیم..
واسه قهرمانی باید حداقل 66 امتیاز جمع کنیم !
اگه 5 تا از بازی های داخل خونه رو ببریم و 2 تا از بازی های خارج خونه، و 2 تا رو هم مساوی کنیم، جمع امتیازامون به 66 امتیاز میرسه که امتیاز خوبیه واسه قهرمانی. یعنی بازی های داخل خونه رو باید حتماً ببریم. جز بازی با پرسپولیس که کاری به جایگاه تیم ها تو جدول نداره، بقیه ی بازی ها رو اگه استقلال، استقلال باشه، میتونه ببره. تمام بازی ها سخت هستن، مخصوصاً بازی های خارج خونمون. نباید به این راحتی ها از 3 امتیاز های بازی هایی که میزبانیم بگذریم..
پس، به امید اولین 3 امتیاز از 23 امتیاز مورد نیاز برای قهرمانی !
استقلال امروز باید بازی رو ببره !
پستهای بعد از بازی رفت با صبا رو خوندم. واقعا متاسفم... اون موقع که استقلال تو بحرانه و بازی هاشو میبازه پرسپولیسی ها میریزن اینجا و شروع میکنن به مسخره و هیچ اشکالی هم نداره و نه پستی پاک میشه نه کسی اخطار میگیره... اما حالا که استقلال سروری میکنه و پرسپولیس میبازه یه دونه استقلالی نمیره تو تاپیک پرسپولیسی ها مسخره شون کنه حتی اگرم کسی این کارو بکنه چه بسا اخراج بشه... یه پرسپولیسی اومد تو تاپیک بچه ها حضورش رو اعلام کردن 2 نفر اخطار گرفتن تاپیک موقتا قفل شد. اما پرسپولیسی میاد اینجا شروع میکنه به مسخره کردن انگار نه انگار.... اشکالی نداره بیخیال... فعلا که به قول منصورخان استقلال بهترین تیم دهه های اخیر ایرانه....
استقلال 1 - صبا 1
اگه بازی ذوب اهن اصفهان باشه احتمال لغو بازی هست!
اصفهان برف اومده و احتمالا الان فولاد شهر وضعش خیلی بدتر از اصفهان هست!
از این چیزها تو این تاپیک زیاد اتفاق افتاده!پستهای بعد از بازی رفت با صبا رو خوندم. واقعا متاسفم... اون موقع که استقلال تو بحرانه و بازی هاشو میبازه پرسپولیسی ها میریزن اینجا و شروع میکنن به مسخره و هیچ اشکالی هم نداره و نه پستی پاک میشه نه کسی اخطار میگیره... اما حالا که استقلال سروری میکنه و پرسپولیس میبازه یه دونه استقلالی نمیره تو تاپیک پرسپولیسی ها مسخره شون کنه حتی اگرم کسی این کارو بکنه چه بسا اخراج بشه... یه پرسپولیسی اومد تو تاپیک بچه ها حضورش رو اعلام کردن 2 نفر اخطار گرفتن تاپیک موقتا قفل شد. اما پرسپولیسی میاد اینجا شروع میکنه به مسخره کردن انگار نه انگار.... اشکالی نداره بیخیال... فعلا که به قول منصورخان استقلال بهترین تیم دهه های اخیر ایرانه....
به قول خودت بی خیال... تیممون را عشق است
اما همین جور جاهاست که فرق ما با اونها مشخص میشه!
کاری که خیلی راحت میشه یک یوزر درست کنی و بری حالشون را خیلی راحت بگیری(به مانند خودشون) اما حیف که ما تاجی هستیم.
ما کاری به کار کسی نداریم..
میذاریم هر کسی، هر کاری که دوست داره انجام بده.. مهم واسه ما تیممونه و موفقیتش.. (استقلالی باید اینجوری باشه !)
راستی، دیشب خواب دیدم پیروز قربانی با یه ضربه سر چکشی گل میزنه. اگه اینجوری شد باید شیرینیه این گل رو به من بدیدا، چون قبلش بهتون گفته بودم و وقتی پیروز اینجوری گل بزنه بیشتر بهتون میچسبه![]()
تائید میشه...
ما اونور نمیریم خیلی خوبه...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)