تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1655 از 2014 اولاول ... 6551155155516051645165116521653165416551656165716581659166517051755 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,541 به 16,550 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    علي عسگر: نيكبخت هنوز هم بهترين هافبك چپ ايران است
    خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: هنوز هم بايد نيكبخت را يكي از بهترين هافبك چپ هاي ايران دانست.

حميد علي عسگر در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره فيكس شدن در تيم پرسپوليس و بازي كردن به جاي نيكبخت واحدي اظهار داشت: من فقط نتيجه زحمات خودم را مي گيرم. اين نظر كادر فني بوده كه به جاي نيكبخت بازي كنم. اين دليل بر اين نيست كه به نيكبخت كم لطفي شود.
    وي افزود: شرايط بدني او اگر فقط كمي بهتر شود هنوز هم جز بهترين هاي فوتبال ايران است. او سال هاست در ليگ بازي مي كند و از تجربه خوبي برخوردار است.
    اين بازيكن 19 ساله درباره شرايط خود در پرسپوليس و توجه وينگادا عنوان كرد: استفاده از بازيكن در فوتبال سليقه اي است. شايد يك مربي سبك بازي من را نپسندد اما وينگادا به من اطمينان كرده و اميدوار هستم كه بتوانم جواب اين اعتماد را بدهم.
    علي عسگر تصريح كرد: چون يك سال از شرايط مسابقه دور بودم هنوز بدنم روي فرم نيست. در اين چند بازي كه براي پرسپوليس انجام دادم از خودم راضي نبودم. فكر نمي كردم وينگادا در اولين روز حضورش در تمرين تا اين حد همه بازيكنان تيم را زير نظر بگيرد اما او همه را زير نظر گرفت. من هم سعي كردم خوب تمرين كنم و خوشحالم كه به چشم آمدم.
    اين بازيكن كه تنها نماينده پرسپوليس در تيم اميد است؛ تاكيد كرد: درست است كه يك سال بازي نكردم و به واسطه اين چند بازي كه براي پرسپوليس انجام دادم به تيم اميد دعوت شدم اما در تيم نوجوانان زمان مربيگري آقاي احمدزاده كاپيتان دوم تيم بودم. به دليل مسائل پشت پرده از تيم جوانان با مربيگري نناد نيكوليچ خط خوردم.
    علي عسگر درباره بازي پرسپوليس مقابل سپاهان اظهار داشت: ما فقط نيمه اول بد بازي كرديم. سپاهان در خانه خود تيم قدري است. موقعيت هاي گل ما بيشتر از اين تيم بود اما موقعيت هاي آنها خطرناك تر بود. سيستم تيم ما تغيير پيدا كرده و تا با اين روش آشنا شويم به زمان نياز داريم

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

برنامه کامل گروهی مسابقات لیگ قهرمانان آسیا
    تیم فوتبال پرسپولیس در گروه دوم مسابقات لیگ قهرمانان آسیا با تیم های الشباب عربستان، الغرافه قطر و الشارجه امارات همگروه است.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، برنامه کامل گروهی رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا در سال 2009 بشرح ذیل اعلام می گردد:

پرسپولیس – الشارجه امارات 20/12/87 تهران– آزادی
    الهلال عربستان – صبای قم 20/12/87 ریاض – سطان فهد
    الاتحاد عربستان – استقلال تهران 21/12/87 جده – شاهزاده عبدا...
    فولاد سپاهان – الشباب امارت 21/12/87 اصفهان – فولاد شهر
    صبای قم – الاهلی امارات 27/12/87 قم – یادگار
    الشباب عربستان – پرسپولیس 27/12/87 ریاض – سلطان فهد
    استقلال تهران-الجزیره امارات 28/12/87 تهران – آزادی
    الاتفاق عربستان – فولاد سپاهان 27/12/87 دمام – شاهزاده محمد
    صبای قم – پاختاکور ازبکستان 18/01/88 قم – یادگار
    ام صلال قطر-استقلال تهران 18/01/88 دوحه – اس سی
    پرسپولیس – الغرافه قطر 19/01/88 تهران – آزادی
    بنیادکار ازبکستان – فولاد سپاهان 19/01/88 تاشکند – جار
    الغرافه قطر – پرسپولیس 01/02/88 دوحه – الغرافه
    فولاد سپاهان – بنیادکار ازبکستان 01/02/88 اصفهان – فولادشهر
    پاختاکور ازبکستان – صبای قم 02/02/88 تاشکند – پاختاکور
    استقلال تهران – الاتحاد عربستان 15/02/88 تهران – آزادی
    الشباب امارات – فولاد سپاهان 15/02/88 دبی – آل مکتوم
    استقلال تهران – الاتحاد عربستان 15/02/88 تهران – آزادی
    صبای قم – الهلال عربستا ن 16/02/88 قم – یادگار
    الشارجه امارات – پرسپولیس 16/02/88 امارات / هند
    الجزیره امارات – استقلال تهران 29/02/88 ابوظبی – محمدبن زید
    فولاد سپاهان – الاتفاق عربستان 29/02/88 اصفهان – فولادشهر
    الاهلی امارات – صبای قم 30/02/88 دبی – الرشید
    پرسپولیس – الشباب عربستان 30/02/88 تهران – آزادی.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

رضایی: در آسیا از نام پرسپولیس و اعتبار فوتبال ایران دفاع می کنیم
    رحمان رضایی مدافع خوش قامت، حرفه ای و با تجربه تیم فوتبال پرسپولیس قبل از ظهر امروز جهت تکمیل مدارک خود برای مسابقات قهرمانان باشگاههای آسیا به باشگاه آمد و به دلیل حضور در تمرینات، دقایق کوتاهی با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس به گفتگو پرداخت که ماحصل آن از حضورتان می گذرد؛

ابتدا از وضعیت خودتان و شرایط کلی تیم بگوئید...

بحمدا... خودم وضعیت خوبی دارم و روز به روز به شرایط ایده آل نزدیک می شوم. به نظر من تیم پرسپولیس شرایط بدی ندارد و با توجه به نتیجه تساوی در اصفهان هم اینک نیاز به یک برد داریم تا بتوانیم فاصله خودمان را در جدول رده بندی با رقیبان کاهش داده و به صدر برسیم.

فکر نمی کنید اختلاف امتیاز زیاد باشد؟

نه به هیچ وجه اینطور نیست. هنوز تا پایان لیگ، 5 بازی و 15 امتیاز موجود است و مطمئناً شرایط قهرمانی برای تیم های بالای جدول قطعی نشده و ما می توانیم با در نظر گرفتن وضعیت حریفان، دیدارهای مطلوبی را با کسب حداکثر امتیازات پشت سر بگذاریم و زود است که بخواهیم قهرمان را از پیش تعیین کنیم.

تاثیر وینگادا را در تیم چگونه ارزیابی می کنید؟

وینگادا مربی بزرگی است و باید به او زمان داد تا کارایی خود را نشان دهد اما در همین زمان اندک، وی با تغییر سیستم در مقابل حریفان روند رو به رشدی را به نمایش گذاشته و امیدوارم تا بازیهای آسیایی به آمادگی ایده آل تیمی برسیم.

تغییر سیستم وینگادا به چه شکلی اعمال می شود؟

سرمربی تیم با توجه به شیوه و نوع بازی حریفان، سیستیم تیم را تعریف می کند. البته این سیستم گاهی در خطوط دفاع، هافبک و فوروارد ایجاد می شود یعنی از 2-4-4 به 2-5-3 و گاهی با تغییر بازیکن به اجرا در می آید به این معنی که یک بازیکن سرعتی به جای یک بازیکن قدرتی به میدان می رود.

چه عاملی باعث ایجاد هماهنگی بیشتر نزد بازیکنان می شود؟

یکی از عواملی که هماهنگی خطوط را افزایش می دهد، ارتباط کلامی بازیکنان با یکدیگر است که ما در تمرینات این کار را انجام داده و نقاط ضعف یکدیگر را یادآوری و رفع می کنیم تا در زمان بازی با هماهنگی کامل پوشش های لازم را به اجرا در آوریم.

در خصوص بازی با سپاهان در اصفهان...

علیرغم نظر عده ای که فکر می کردند پرسپولیس در مقابل سپاهان نمایش قابل قبولی را نتواند به نمایش بگذارد، بسیار خوب عمل کردیم و در شرایط سختی که در اصفهان حاکم بود، توانستیم بازی خوبی ارائه داده و فکر می کنم خط دفاعی ما در آن روز موفق عمل کرد.

در پرسپولیس چه سیستمی بهتر جواب می دهد؟

هر بازی و هر حریفی یک سیستم خاص را می طلبد و تیم بزرگی همچون پرسپولیس نباید تک سیستیمی عمل کند و باید برای هر بازی و هر حریفی شیوه خاصی را اتخاذ گردد اما به نظر من سیستم 3 دفاع برای پرسپولیس مفیدتر است.

آیا جابجایی مدافعان کناری مشکلی برای شما ایجاد نمی کند؟

البته اگر خط دفاعی کمتر تغییر داشته باشد بهتر است اما هیچگاه با جابجایی مدافعان کناری شیرازه دفاعی تیم دچار مشکل نمی شود ولو اینکه این تغییر باعث تقویت خط دفاعی و تنوع آن می شود و ما بدلیل اینکه در تمرینات این تغییرات را انجام می دهیم با هر یک از مدافعان خود به راحتی انجام وظیفه می کنیم.

اگر اجازه بدهید به سراغ بازیهای آسیایی برویم و نظر شما را در خصوص حضور پرسپولیس در این مسابقات جویا شویم...

تیم بزرگ پرسپولیس بعنوان قهرمان لیگ برتر در صدر گروه دوم این رقابتها معرفی شده و ما نیز نهایت تلاش خودمان را بکار خواهیم بست تا بتوانیم از نام پرسپولیس و اعتبار فوتبال ایران دفاع کنیم. در این مسیر یقیناً با کمک هواداران خوب و صمیمی این تیم افتخارات این باشگاه را افزایش خواهیم داد.

کم و کسری در خطوط تیم احساس نمی کنید؟

تیم پرسپولیس بازیکنان بزرگی دارد و اگر ما تلاش و تمرینات را افزایش دهیم با درایت و تدابیر مربیان تیم، مشکلی احساس نمی شود و در این راه موفق خواهیم شد.

مشکل عدم گلزنی پرسپولیس چیست؟

مهاجمان ما با بدشانسی مواجه شده اند و ضربه های آخر آنها وارد دروازه حریفان نمی شود اما آنها باید بیشتر تلاش کنند و دقیق تر ضربه های آخر را بزنند ولی باید توجه داشت که هافبک های ما هم گلزنی می کنند و امیدوارم در بازیهای آینده توپهای بازیکنان ما به گل تبدیل شود.

حرف آخر...

از هواداران تقاضا دارم تا آخرین لحظه تیم محبوب پرسپولیس را تنها نگذارند چرا که ما به حمایت همه جانبه آنها برای بازیهای آتی نیاز داریم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

شوت فرضیات وینگادا را به وجد آورد
    تمرين تيم فوتبال پرسپوليس از ساعت 15 امروز و پس از اهدای خون بازیکنان و کادر فنی در زمين موسسه خيريه عمل برگزار شد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در اين تمرين بازيكنان ابتدا به دويدن و كار با توپ زير نظر كاستا پرداختند و سپس فوتبال در قالب دو تيم زرد و قرمز را به نمایش گذاشتند.

وينگادا بارها تغييراتي را در تركيب دو تيم ايجاد كرد و به بازيكنان تذكراتي داد. گل مهران فرضيات از فاصله 45 متري باعث شد هواداران و وينگادا به وجد بیایند.

عليرضا محمد لنگ لنگان در تمرينات گروهي شركت كرد اما حميدعلي عسگر با رفع كامل مصدوميت با پرسپوليسي‌ها تمرين كرد. پتروويچ پس از دويدن با بازيكنان و حضور در فوتبال دستگرمي به مدت 10 دقيقه زير نظر كاستا به تمرينات ويژه پرداخت.

ميثاق معمارزاده با حضور در تمرين امروز به مدت 40 دقيقه به دويدن پرداخت. وي دقايقي با وينگادا در خصوص آخرين وضعيت خود صحبت كرد.

وينگادا 10 دقيقه با كريم باقري و مازيار زارع گفتگو كرد.

گفتنی است؛ در ابتداي تمرين يك دستگاه خودروي پايگاه پنج منطقه‌اي آموزشي انتقال خون درمحل تمرين پرسپوليسي‌ها حضور پيدا كرد و از بازيكنان، هواداران و كادر فني خون گرفت.

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این رحمان رضایی به نظر من بدترین خرید امسال پرسپولیس بوده! اه!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این رحمان رضایی به نظر من بدترین خرید امسال پرسپولیس بوده! اه!!!!!!!!!!!
    دقیقا
    افشین امپراطور هم همون اولش گفت نمیخوانم این بازیکن رو.
    همش تقصیر مصطفویه که گند زد به تیم رفت.

حـــــرفـه ای مجید فینا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من برعکس شما فکر میکنم

تجربه ایشون تو جام باشگاههای اسیا خیلی بدرد تیم میخوره در مورد اون پنالتی هم خیلی تابلو بود که داور اشتباه کرد و کمک داور هم .... بماند

شما فکر میکنید بجای ایشون باید بهادر عبدی بازی کنه ؟؟؟؟

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من برعکس شما فکر میکنم

تجربه ایشون تو جام باشگاههای اسیا خیلی بدرد تیم میخوره در مورد اون پنالتی هم خیلی تابلو بود که داور اشتباه کرد و کمک داور هم .... بماند

شما فکر میکنید بجای ایشون باید بهادر عبدی بازی کنه ؟؟؟؟
    نه. اما یه مدافع جوون و آینده دار خیلی بیشتر برامون مفید بود تا این رحمان رضایی که اومدنش تو دوره ی امپراطور انقدر حاشیه رو زیاد کرد که نگو و خدا میدونه چقدر هم پول گرفته و کار خاصی هم هنوز نکرده.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

برترین های اخلاق هفته های 28 و 29 لیگ اعلام شد

سازمان لیگ، برترین های اخلاق در هفته های بیست و هشتم و بیست و نهم رقابتهای لیگ برتر را اعلام کرد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، برترین های اخلاق در هفته های بیست و هشتم و بیست و نهم مسابقات لیگ برتر از سوی سازمان لیگ بشرح ذیل اعلام شد:

هفته بیست و هشتم
    بازیکن برتر اخلاق: رضا جلالی (استقلال اهواز)
    مربی برتر اخلاق:محمود یاوری (راه آهن تهران(
    تیم برتر اخلاق: پاس همدان
    میزبان برتر اخلاق: پاس همدان
    میزبان برتر اخلاق: هیئت فوتبال خراسان رضوی
    هفته بیست و نهم
    بازیکن برتر اخلاق: فرشید طالبی (ذوب آهن)
    مربی برتر اخلاق: پرویز مظلومی (مس کرمان)
    میزبان برتر اخلاق: فولاد مبارکه سپاهان
    سرپرست برتر اخلاق: هادی مباشری (ابومسلم خراسان)
    تیم برتر اخلاق: مقاومت سپاسی
    گفتنی است؛ سازمان لیگ، از تیم داوری دیدار سپاهان اصفهان با پرسپولیس تقدیر کرد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

کریمی سرباز وطن و آماده خدمت به تیم ملی است
    علی کریمی جادوگر فوتبال ایران با 109 بازی ملی و 35 گل زده، تنها هافبک مهاجم، در فوتبال آسیاست که توانایی تغییر روند بازی و تغییر نتیجه را دارد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، علی کریمی چندی است به دلیل احساس درد از ناحیه کمر، از حضور در دیدارهای سرخپوشان محروم است. به همین علت کادر فنی تیم پرسپولیس تصمیم گرفت تا بهبودی کامل از او استفاده نکند. وینگادا قصد دارد، در شرایطی از کریمی استفاده کند که او آماده و سرحال بوده و با سلامتی کامل شاهد هنرمایی این ستاره بی مانند فوتبال کشورمان باشد.

نلو وینگادا سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس که انتظارات و برنامه های ویژه ای را برای کریمی در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا در نظر دارد، می خواهد به بهترین شکل از جادوگر پرسپولیس بهره برده و چشمهای فوتبال آسیا را خیره کند.

علی کریمی در دیدار دربی تهران درد شدیدی را از ناحیه کمر تحمل کرد و در آن بازی نمایش قابل قبولی را ارائه داد اما پس از پایان بازی کمر دردش شدت گرفت و کادر فنی نیز به او استراحت مطلق داد.

در روزهای اخیر صحبتهایی پیرامون بازگشت علی کریمی به تیم ملی به میان آمده است. علی سرباز وطن است و مادامی که پا به تو باشد در خدمت فوتبال پرسپولیس و تیم ملی است ولی باید علی را درک کنیم. پیش از این، نامهربانی هایی با او شده بود. این مسئله از یک سو و از سوی دیگر به دلیل، دید حرفه ای کریمی، به ناگاه قصد خداحافظی با تیم ملی را در ذهن پروراند و راه را برای فوتبالیست های جوان باز کرد.

علی کریمی با 109 بازی ملی و 35 گل زده یکی از رکوردداران تیم ملی کشورمان محسوب می شود و امیدواریم با حضور مجدد در تیم ملی، تعداد بازیها و گلهای خود را افزایش دهد. همچنین منتظر حضور بزرگانی چون مهدی مهدوی کیا، رحمان رضایی، آندرانیک تیموریان و لژیونرهای حاضر در کشورهای آسیایی هستیم.

بازیکنان تیمهای باشگاهی و لژیونرها، سربازان این مرز و بوم بوده و وظیفه دارند در هر شرایطی به تیم ملی فوتبال کشور عزیزمان خدمت کنند. در این میان نباید حضور پر شور و حمایت های همه جانبه یار دوازدهم تیم ملی یعنی هواداران و دوستداران فوتبال را نادیده گرفت چرا که آنها در کشورمان و در سراسر جهان نقش بسیار موثر و مفیدی را در کنار تیم ملی ایران ایفا می کنند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •