عزيز من به خدا گرافيك 360 بهتره.باور كن بهتره.واسه اطمينان 1 بار هم برو كلوپ و ps3 بازي كن تا مطمئن مطمئن بشي.اما شك نكن 360 بهتره.
عزيز من به خدا گرافيك 360 بهتره.باور كن بهتره.واسه اطمينان 1 بار هم برو كلوپ و ps3 بازي كن تا مطمئن مطمئن بشي.اما شك نكن 360 بهتره.
این بعضی ها چند وقته با اخبار روز دنیا update نیستند ؟سلام دوستان
خیلی ها میگن که گرافیک و ... بازی فوتبال PES 2010 پی اس 3 از Xbox360 بهتره.
فکر کنم چند سالی باشه
تو تهران کی ها میفروشن؟آدرسی دارید؟ به نظرتون کپی خور میشه؟ چهقئر طول میکشه که به500برسه؟
میشه از یه جایی با قیمت ارزون تهیه کرد تو کشور های اطراف هست (ترکیه دبی )قیمت اون جا ها چنده؟
تو مشهد هم نیست؟
از این جا میشه برای ایران هم خرید کرد؟ مطمینه خودت یا کسی خرید کردین؟
دیروز تو مغازه میگفتن یکی اورده نمیدونم کی بود. کپی خور میشه ولی اصلا معلوم نیست ۲ روز دیگه یا ۶ ماه دیگه. وقتی بیشتر مغازه ها بیارن قیمتش کمتر میشه. خوب حتما تو دبی ارزونتر . قیمت جهانیش اگه اشتباه نکنم ۳۰۰ دلار هست.تو تهران کی ها میفروشن؟آدرسی دارید؟ به نظرتون کپی خور میشه؟ چهقئر طول میکشه که به500برسه؟
میشه از یه جایی با قیمت ارزون تهیه کرد تو کشور های اطراف هست (ترکیه دبی )قیمت اون جا ها چنده؟
تو مشهد هم نیست؟
فکر نکنم کسی تو مشهد داشته باشه.
کسی میدونه تو تهران کی ها میفروشن ؟اگه بود آدرس بدید
منظورم ایکس باکس جدیده
Last edited by s.j-rez; 23-07-2010 at 14:08.
خیر ایشون فامیلش حسینی هست و شما احتمالا با قروشگاه تهران سگا که دایی ایشون هستنت اشتباه گرفتین.
شماره تماس : 2202618
اگه حضوری برید سرش خیلی هواتون رو داره.
من برای قیمت گفتم و همین فروشگاه مبین 2 هم خیلی مطمعن هست.از چه نظر میگید از تهران بخرم؟
قیمتش مهم نیست حالا 30 40 تومن بالا پایین
می خوام جنس قلابی نندازه بهم
پک هایی که معروف هستن به Super Elite یا هر چیزه دیگه در اصطلاح یک نوع Bundle هستن. همانطور که از معنی و مفهوم Bundle بر میاد این پک از کنسول همراه fh یک سری نرم افزار (بازی) و یک سری قطعات جانبی (دسته و هارد) معمولا عرضه میشه ولی خود کنسول همان کنسول پک های معمولی هست و هیچ گونه تفاوتی از نظر سخت افزار با کنسولی که در پک های معمولی عرضه میشن نداره.راستی اگه میشه با دلیل توضیح بدید سوپر الیت بگیرم یا الیت
غیر از هارد و یه دسته ی اضافی بازی ارجینال مزیت دیگه داره؟
سلام
من این شارژر رو خریدم می خواستم بدونم اصلا چجوری کار میکنه؟
با خود شارژر یک باتری بود
اما نمی دونم باتری های خود دسته که قلمی هستش رو چه جوری می شه با هاش شارژ کرد؟
یک سیم USB م داره که به دسته وصل می شه می خواستم بدونم اگه دسته رو با این سیم وصل کنم به کنسول باتری شارژ می شه یا نه؟
سلام. دوست عزیز الان شما دیگه نیاز به جای باتری قلمی ندارید و اون باتری رو جا بزنید همینطوری که جای باتری رو جا میزدید.سلام
من این شارژر رو خریدم می خواستم بدونم اصلا چجوری کار میکنه؟
با خود شارژر یک باتری بود
اما نمی دونم باتری های خود دسته که قلمی هستش رو چه جوری می شه با هاش شارژ کرد؟
یک سیم USB م داره که به دسته وصل می شه می خواستم بدونم اگه دسته رو با این سیم وصل کنم به کنسول باتری شارژ می شه یا نه؟
وقتی باتری داخل دسته هست کابل رو وصل کنید شارژ میشه خودش
آقا میثم من هفته پیش امدم از خودت خرید کردم
این جای شارژ باتری که به USB وصل میشه برای چیه؟
یعنی برای شارژ باتری دسته رو با سیم وصل کنم به دستگاه؟
اگر باید وصل کنم به دستگاه آیا باید دسته روشن باشه یا خاموش؟
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)