تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1654 از 4105 اولاول ... 654115415541604164416501651165216531654165516561657165816641704175421542654 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,531 به 16,540 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آقا سلام
    یه سوال
    من شرایط خاتم رو داشتم ، تماس گرفتند باهام که مدارک رو بفرست
    حالا از عزیزانی که اینجا تشریف دارن سوال دارم آیا اگه بگن مدارک رو بفرست و بفرستیم، پذیرش قطعی هست؟
    آیا بوده کسی که باهاش تماس گرفته شه و مدارک رو بفرسته اما در نهایت پذیرش خاتم نشه؟
    دوستان همچنان منتظر راهنماییتون هستم

داره خودمونی میشه silenius's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بچه ها كدوم مراكز بهترين جاها براي گرفتن پذيرش هستند ؟
    Last edited by silenius; 04-11-2013 at 08:05.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed m2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

خیلی ببخشیدا
    ولی شماها که تاپیک میزنید,4تا آدم کاربلد توی همین زمینه هم باید گذاشته باشید که جواب بچه هارو بدن
    بعد میگید تاپیک شلوغ و فلان,خوب واسه اینکه درست رسیدگی نمیشه به سوالات
    مثلا من میام یه سوال میپرسم,12ساعت بعدش زیر سوال من,20سوال دیگه میاد,اونوقت سوال من میره واسه صفحات قبل که یا خونده نمیشه یا فرصت رسیدگی بهش نیست
    پیشنهاد من اینه که تاپیک قفل شه,وقتی که فرصت جواب به سوالات اخیر مهیا شد,تاپیک بازشه مجدد
    درغیر این صورت سوالات بیشتروبیشترمیشه,اونوقت این تاپیک میمونه و1000تاسوال و یکی دونفر که جواب سوالات رو میدونن ولی فرصت رسیدگی ندارن

4. این کاربر از hamed m2m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان من ساله 90 خدمتم تموم شد
    تا کی وخت دارم برا تعویض کارتم به هوشمند

سلام دوستان من ساله 90 خدمتم تموم شد

تا کی وخت دارم برا تعویض کارتم به هوشمند

سلام /

از ابتدای تیرماه کارتهای پایان خدمت و معافیت قدیمی و غیرهوشمند فاقد اعتبار شناخته شدن و بنا به گفته ی سردار کمالی با دارنده ی این کارتها همانند افراد غائب و مشمول برخورد میشه ( یعنی هرلحظه احتمالش هست با این وضعیت کمبود نیرو ، بعضی ها رو دوباره بفرستن خدمت )

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 2 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مطمئن بودن که مطمئن هستم معاف میشم,کراتوکونوس یا قوز قرنیه دارم!
    راستی اینم یادم رفت که بگم من قبل از رفتن به دانشگاه,سال 88 دفترچه پست کردم که برگ سبز و سفیدم هم اومد,ولی چون دانشگاه قبول شدم نرفتم خدمت,اون موقع این بیماری رو نداشتم یا اگر هم داشتم در جریانش نبودم!
    حالا با توجه به این شرایط بازم همون راه اولی رو که گفتید باید انجام بدم؟

tApAtAĺK

دوست عزیز مشکلی نداره و شما میتونید دفترچه رو برای معافیت پزشکی ارسال کنید
    در مورد قوز قرنیه درجه های مختلفی داره و به همین راحتی معاف نمیشید

سلام دوستان عزیز
    سوالی داشتم .. من فرصت 3 سال کارشناسی ارشدم آخر شهریور تمام میشه ولی چون اساتید دفاع ایران نیستن تابستون فرصت دفاع ندارم و احتمالا به مهر میرسه دفاعم .. حالا آیا راهی هست که مثلا دو ماه به این فرصت 3 ساله اضافه کرد که غیبت نخورم .. ممنون میشم از پاسختون ...

معمولا همکاری میکنند و مشکلی نیست به مسئول نظام وظیفه در دانشگاهتون مراجعه کنید

دوستان واسه اموزشی دمپایی ببریم یا نه ؟
    دژبانی ارتش / کهریزک تهران

نه عزیز دمپایی خودشون میدن لازم نیست

راستی دوستان من مرداد با مدرک فوق دیپلم دفترچه رو پست کنم ، کی اعزامم ؟!

احتمال 80 درصد ابان

سلام
    2ماه آموزشی سربازمعلم ها با آموزشی سربازای دیگه فرق میکنه یا همونه؟

نه اموزشیش فرق خاصی نداره اما بعد از اموزشی یک دوره اموزشی مربوط به تریس هم دارید

بچه ها كدوم مراكز بهترين جاها براي گرفتن پذيرش هستند ؟ ميگن نيرو هوايي شهيد خبازي تهران خيلي خوبه اره ؟ اگه اين مراكز در تهران باشن من مي تونم از يك شهر ديگه بيام و پذيرش بگيرم ؟ من سابقه كاري زياد دارم در زمينه هاي مختلف مثل ترجمه و طراحي گرافيك و وب مستري و كار در سازمان ها ، چقدر شانس دارم براي گرفتن پذيرش به نظر شما ؟

بله نیروی هوایی جایه خوبی هست . مهم ترین عامل در پذیرش اینه که پارتی داشته باشی اگر معدلت خوبه میتونی پذیرش قرارگاه خاتم هم بشی

در مورد محل سکونت ارتباط خاصی نداره

خیلی ببخشیدا
    ولی شماها که تاپیک میزنید,4تا آدم کاربلد توی همین زمینه هم باید گذاشته باشید که جواب بچه هارو بدن
    مثلا من میام یه سوال میپرسم,12ساعت بعدش زیر سوال من,20سوال دیگه میاد,اونوقت سوال من میره واسه صفحات قبل که یا خونده نمیشه یا فرصت رسیدگی بهش نیست
    پیشنهاد من اینه که تاپیک قفل شه,وقتی که فرصت جواب به سوالات اخیر مهیا شد,تاپیک بازشه مجدد
    درغیر این صورت سوالات بیشتروبیشترمیشه,اونوقت این تاپیک میمونه و1000تاسوال و یکی دونفر که جواب سوالات رو میدونن ولی فرصت رسیدگی ندارن
    گرامی مشکل اینه که دوستان سوال تکراری میپرسن و بشخصه بنده حقیر سوال تکراری جواب نمیدم
    خدا رو شکر خدا هیچی به من نداده باشه حافظه قوی دارم کسی 10 سال پیش یه حرفی زده باشه یادم هست مدارکش هم موجوده

شما چند بار در مورد سرباز معلمی سوال کردید و بنده هم تا جایی که در توانم بوده به شما جواب دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حال اگر سایر دوستان اطلاعاتی داشته باشند راهنمایتون خواهند کرد
    موفق باشید

8. 6 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

خیلی ببخشیدا
    سلام...
    دوست گرامی مطمئن باشید همه پست ها خونده میشن از جانب کاربران و هر کسی هم که جواب سوالی رو بدونه دریغ نمیکنه که ...
    اما مثلا طرف میاد میگه پدر من فلان بیماری ها رو داره آیا من معاف میشم ؟ ... خب به نظر شما چه جوابی باید به این فرد داده بشه ؟ ... مسلما اگر کسی توی کمیسیون پزشکی باشه میتونه جواب درستی بده اما بچه های اینجا که متخصص کمیسیون پزشکی نیستن!...
    یا این دوستمون اقا حمید ... حدود 6 یا هفت بار پرسیدن کارت پاان خدمت رو چیکار کنم ؟ ... در این طور مواقع هم صرفا برداشت میشه که ایشون میخواد بگه بابا من خدمت کردم ... اگر نه بنده جواب ایشون رو داده بودم بار اولی که سوال پرسیده بودن .
    یا مثلا طرف میاد میگه فردا میخوام دفترچه اعزام بگیرم! ... من بهش گفتم خب یعنی چی ... اول و آخر باید تکلیف همه روشن بشه از لحاظ نظام وظیفه ... اونوقت در میاد جواب میده بنده خودم بعد از 10 سال عضویت در انجمن میدونم کجا چی بگم!...
    همچنین برخی از سوالات هم خاص هستن یعنی نمیشه براش جواب عام داد ... مثلا شخصی که میخواد پذیرش از یه پادگان بگیره ... بنده که نمیتونم سر خود بگم برو پذیرش بگیر ... بلکه باید یه فردی پیدا بشه که در اون پادگان خدمت میکرده یا اطلاع داره از وضعیت پادگان مورد نظر تا بهترین جواب ممکن رو ارائه بده.
    همچنین دوستانی که بار اول هست به تاپیک سر میزنن ... بهتره که پست اول رو بخونن جواب بسیاری از سوالاتشون رو میگیرین... و دیگه نمیان بپرسن فلان مرکز آموزش همرامون دمپایی ببریم یا نه!؟ ... تیغ مجازه ؟ و ...

10. 4 کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دهنمون تو پادگان سرویس شد (02) اساس کشی داشتیم تو پادگان بخاطر اینکه داره منتقل میشه جایه دیگه (پرندک) فک کن اساس های یه پادگان بره یه جا دیگه

12. 2 کاربر از Bensonw3x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خیلی ببخشیدا
    دوست عزیز ، اول اینکه در این انجمن هیچ اجباری بر ناظر و مدیر تاپیک نیست که جواب بده ، این دوستانی که پاسخ میدن نه حقوقی میگیرن نه امتیازی دارن که بهشون تکلیف بشه پاسخ بدن
    همه دارن بر اساس دلسوزی و حس کمک به بقیه پست میدن ، وظیفه کسی نیست به شما پاسخ بده امیدوارم دلخور نشی
    دوم هم اینکه این تاپیک اونقدر غنی هست که سوال شما حتما مشابهش موجوده و پاسخ داده شده ، سرچ کنید پیدا می کنید

14. 4 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdig20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

از جوابتون ممنون دوست عزیز
    قوز قرنیه فکر نمیکنم درجه بندی داشته باشه,چون تو موارد معافی صریحا ذکر شده داشتن کراتوکونوس!
    و دیدم هرکی این بیماری رو داشته راحت معاف شده!

tApAtAĺK

16. این کاربر از mehdig20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دیپلم باشی 19 ماه دیگه
    دیپلم به بالا باشی ! بد شانس باشی اول ماه و الی 2 ماه دیگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •