تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1654 از 1746 اولاول ... 654115415541604164416501651165216531654165516561657165816641704 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,531 به 16,540 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

کسایی که در جریان نیستن IeSF World Championship مسابقه لیگ برگزار میکنه بین کشورای با شهرت کمتر که ایران هم شاملش هست، الانم که ساعت 7:05 صبحه 11 آذر هست برگزاریش شروع شده و تا 4 روز ادامه داره، اولین بازی هم ایران تایلنده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از این لینک هم میتونید ببینیدش
    صفحه esportspedia
    من نیز پیغام شما رو شنیدم
    اول ازت تشکر می کنم بابت این خبر خوب
    دوم؟ تیم ایران کی هستش؟ از کجا پیداش شده؟ یکدفعه؟ دیویژنشون چیه؟ کی به کیه
    من موندم من به عنوان یک های رنکد سیلور 2 چرا تو این تیم نیستم

رفتم این ساتی که گزاشتی بازی آفریقای جنوبی و یک جای دیگه بود. نمیدونم جمهوری چک بود انگار. ایران نبود. یکم بیشتر توضیح بده لطفا

جالبه بهترین بازی کن های دینا تو اینجور بازی ها همیشه کره ای هستند. اون زمان که وارکرافت 3 هم بازی میکردم گرابی و دیگر دوستان کره ای اول بودند.
    بعد الان تیم کره؟ تو مسابقات هستش؟ این تیم جزوه کشورهایی هستش که کمتر شهرت داره
    خوب
    کره که اول میشه
    بعد احتمالا چین
    فکر کنم ایران شانس داشته باشه 3وم بشه
    Last edited by madmaster_3d; 02-12-2015 at 11:29.

کاربر فعال انجمن زبان Dadashmohammad22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Music Land

پيش فرض

من بازی اول رو دیدم و دیگه طاقت دیدن بازی های دیگه رو نداشتم. گویا 2-3 ماه پیش سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه مسابقه داخلی برگزار کرده و نفرات برتر رو اعزام کرده. منم احساس میکنم خیییییییلی واسه انتخاب بازیکن عجله کردن. مطمئنم بازیکن های خیلی خوبی تو ایران پیدا میشه، اگه فقط مثل آدمیزاد اطلاع رسانی میکردن کلی داوطلب پیدا میشد.
    الانم نتیجش 3تا باخت پیاپی از تایلند و سوئیس و آفریقای جنوبی هست. سطح بازی خیلی پایین بود. یعنی.. خیلی. آخه کی تو tournament میره kayle jungle و j4 top بر میداره. bot lane که امکان نداشت دست رد به سینه ی Q های thresh بزنه. نه ward ، نه نقشه ای، بازی در حد solo Q plat در بهترین شرایط.
    اینجا نتیاج رو نوشته

لیست بازیکنها سایت رسمی مسابقات (انگار برنامه زمانی و نتایج نداره، یا آپدیت نشده، اونو از لینک بالا میشه دید)

به هر حال نمیخوام نا امیدشون کنم، هیچکدوم از این تیمهایی که شرکت کردن شرایط داخل ایران رو تجربه نکردن، ولی بازم فکر میکنم پتانسیلمون خیلی بیشتر از اینه

3. 2 کاربر از Dadashmohammad22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

دوستان من vayne بازی میکردم جلوم jinx افتاد با sona یعنی اصلا نمیتونستم بش نزدیک بشم همون اول بازی با HP پر HP منو 25 درصد میکرد راحت میرفت فارم میکرد چه باید کرد تو این شرایط؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fiddle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

75 تومن اکانتم رو میفروشم کسی میخره ؟؟؟؟
    Last edited by Fiddle; 02-12-2015 at 20:06.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

یعنی ایران باید اخر بشه خداییش انصافه
    اون وقت این قدر ادعا هم داریم
    شدیدا نا امید شدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه s-arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

کدوم پتاسنیل؟ کدوم تیم؟

چند نفر دور همی پاشدن رفتن با اسم ایران یه 3-0 خوشگل گرفتن اومدن

مسابقات در رده N هم که باشه باز هم خیلی با اون چیزی که شما توی SoloQ و کری هایی که واسه هم دیگه می خونید فرق داره

ایران نه پتانسیل داره نه امکانات نه زیرساخت اینترنت نه هیچ چیز دیگه ای، وقتی 5 نفر آدم 1 هفته نمی تونن توی یک خونه هم دیگه رو تحمل کنن، وقتی هر بار باید دست به دعا بشی تا lol برات باز بشه و یک بازی بدون dc و پینگ بالا بتونی بازی کنی و ...، یعنی باید بی خیال eSports توی این مملکت شد
    اون Fifa هم که می بینید می رن 4 ام می شن اولا بازی تک نفرست دوما به 1000000000 روش مختلف می شه بازیش کرد سوما Fifa کلا جزو eSports به حساب نمیاد و کلا توی هیچ Event بزگی حضور نداره

8. 2 کاربر از s-arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

کدوم پتاسنیل؟ کدوم تیم؟

چند نفر دور همی پاشدن رفتن با اسم ایران یه 3-0 خوشگل گرفتن اومدن

مسابقات در رده N هم که باشه باز هم خیلی با اون چیزی که شما توی SoloQ و کری هایی که واسه هم دیگه می خونید فرق داره

ایران نه پتانسیل داره نه امکانات نه زیرساخت اینترنت نه هیچ چیز دیگه ای، وقتی 5 نفر آدم 1 هفته نمی تونن توی یک خونه هم دیگه رو تحمل کنن، وقتی هر بار باید دست به دعا بشی تا lol برات باز بشه و یک بازی بدون dc و پینگ بالا بتونی بازی کنی و ...، یعنی باید بی خیال eSports توی این مملکت شد
    اون Fifa هم که می بینید می رن 4 ام می شن اولا بازی تک نفرست دوما به 1000000000 روش مختلف می شه بازیش کرد سوما Fifa کلا جزو eSports به حساب نمیاد و کلا توی هیچ Event بزگی حضور نداره
    دلت پر هستشا
    علتش این هستش که همه چیز تو این مملکت پارتی بازی و رفیق بازییه
    یه اینکه اگر بیان مثل آدم تو این فرم که فرم اصلی این بازی تو ایران هستش اعلام کنند و بچه ها همه بیان بازی کنند و سطح بازی ها دیده بشه و یک تیم درست و حسابی تشکیل بشه . اون وقشت شاید یک شانس هایی باشه
    البته باید نت خوب هم داشته باشیم که .....
    در کل به قول شما خیلی نباید به مسابقات این چیزا فکر کرد. خیلی اهمیت هم نده. اینجوری بخوای به هرچیزی اهمیت بدی فکر کنم به 30 نرسی سکته رو بری
    باید ساخت فعلا. چاره دیگه ای هم نیست.
    Last edited by madmaster_3d; 03-12-2015 at 20:28.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام رفقا
    عاغا یه مشکل حسابی بد من پیدا کردم ویندوز 10 نصب کردم لب تاپمم 4k تو بازی که میرم اعداد و ارقام خیلی گنده اس هر چی رزولوشن کم و زیاد میکنم باز همون طوریه
    کسی راهی بلده؟

Sent from my D6502 using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANT3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

برا من پج امده امشب پارت یکش 553 MB... داستان چیه ؟ همه از این پج ها دانلود میکنن ؟
    پچ5.23 رو تازه دانلود کرده بودم

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام رفقا
    عاغا یه مشکل حسابی بد من پیدا کردم ویندوز 10 نصب کردم لب تاپمم 4k تو بازی که میرم اعداد و ارقام خیلی گنده اس هر چی رزولوشن کم و زیاد میکنم باز همون طوریه
    کسی راهی بلده؟
    تو قسمت hud باید کم زیاد کنی
    ویندوز 10 به درد نمیخوره. بیخودی ریختی. من تو نت خوندم خیلی جاها باید حتما به اینترنت وصل بشه برای آپدیت چیزی و اجباریه. همین 7 توپه و بهترینه

13. این کاربر از madmaster_3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •