البته یه ذره اغراغ کردم اما خوب مثلا از 24 ساعت خدودا 12-18 ساعت روشن بوده اما الان 3 ماهه یه کله کار میکنه....
پس یعنی خراب شده دیگه؟
جاش 2730 سفید بخرم خوبه؟
البته یه ذره اغراغ کردم اما خوب مثلا از 24 ساعت خدودا 12-18 ساعت روشن بوده اما الان 3 ماهه یه کله کار میکنه....
پس یعنی خراب شده دیگه؟
جاش 2730 سفید بخرم خوبه؟
من مخابرات همدان دارم 256 سرعت دان 200-240 متغیره
خوبه دیگه نمه؟![]()
همین 18 ساعت روشن موندن خودش خیلیه ×××
به خصوص که عمر مودم هم کمتر شده باشه
در کل بهتره که بهتون این رو تاکید کنم که بهتره وسایل برقی رو در شرایط ایده آل همیشه استفاده کرد که شرایط ایده آل هوای مناسب زیر مودم هست که بتونه گرمای خودش رو به محیط بده
و اگر مودم شما قدیمی هست با کار گذاشتن یه فن کوچیک زیر مودم احتمال مورد شما رفع بشه ولی موقتی رفع میشه![]()
شما سرویست محدود نیست ؟
ایول آپلوددانلودت چنده ؟
یادش بخیر یاد زمانی افتادم که پهنای 8مگ نامحدود داشتم از مخابرات.رویای بودش...
فاصله رو زیاد گفتم.نهایتش 15 الی 20 متر.
وایرلسش رو بیشتر واسه تبلت و گوشی میخوام.یه پورت LAN هم میخوام واسه PC استفاده کنم.
دوتا همزمان از وایرلسش استفاده کنن مشکلی پیش نمیاد که!؟ (آخه بعضیا هم حتی با این قضیه هم مشکل داشتن،البته تو مدلای دیگه)
ایرانی بودن ؟؟؟؟؟![]()
دوستان دیگه هم اگه درمورد 2750 یا 2730 نظر بدن ممنون میشم.
عزیزانی که این مدلا رو دارن
اقا درس میشه یا عوضش کنم؟
مودم ک قدیمیه اون سری اول 2640 است یادش بخیر 40 تومن خریدم
الان تست کردم با لن زدم به لپتاپ بعد هاتسپات درست کردم دیگه قطع نشد مستقیم به وایفای مودم وصل میشم قطع میشه
جای مودم هم پشت تلویزیونه زیرش چیزی نیست چسبیده به میز...چیزی بزارم زیرش بیاد بالا؟
راجع به نتمم محدودیت حجمی دارم از نظر سرعت هم نمیدونم ولی به جز ساعات شبانه ک سرعت 50 کل روز 200 240 است
با توجه به اینکه 2750u سفید زیر صد تومنه و تاحالا کاربری نیومده که ازش شاکی باشه همینو بگیر ! ضمنا علت اینکه مدلهای مشکی 2730 و 2750u گرونترن چیپست بکار رفته در اونهاست !
جونه من ؟ نکنه محدود رو میگی؟ مال من نامحدوده هاااا ...
اگه نامحدوده و سرعتش اینه که لازم شد نقل مکان کنیم بیایم همدان خخخ![]()
CRA چیه داداش؟ ولی همسایمون هم قبلا نت از مخابرات داشت ولی سرعتش خوب بود و به 30-35 میرسید ...یه دوست داشتم مال اونم مثه مال من بود ولی مال اون از 15 بیشتر نمیشد ..باز مال من 17-18 میرسه!
ولی بازم کمه ...هوووف ..از دمو دستگاهشونه؟ مشکل از چیه اخه؟یا عمدی اینکارو میکنن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)