سلام به دوستان عزیز
من تازه وارد هستم و می خواستم از اساتید راهنمایی بگیرم.
راستش می خوام برای ماشینم باند بخرم و ضبط اون رو هم عوض کنم. کسی هست بتونه راهنمایی کنه؟
سلام به دوستان عزیز
من تازه وارد هستم و می خواستم از اساتید راهنمایی بگیرم.
راستش می خوام برای ماشینم باند بخرم و ضبط اون رو هم عوض کنم. کسی هست بتونه راهنمایی کنه؟
ممنون از پاسخ شما
مارک ضبط رو نمی دونم و لی دو جا بردم که دوستان معرفی کرده بودند. گفتن به درد نمی خوره و قیمت نوی اون 800 تومن هست. و به من پیشنهاد دو ضبط دیگه رو دادن که نخواد قاب هم بزارم و ترکیب ماشین بهم نخوره که قیمت 1,100,000 و 1,280,000 داشتند. اسم یکیشون ویکسن هست. گفتن همشون چینی هستند و تا 10% کیفیت صدات با این باندهایی که روش هست بهتر میشه. ولی منوی بهتری داره و خروجی های اون هم کامل تر هست. مثلا ضبط فعلی خروجی برای پورت USB و AX پایین رو نداره و منوی اون کاملا عربی است!
ماشین فول آپشن توسان دارای ساب هست و قطعا آمپ داره. نمیشه ماشین من رو که این سیستم رو نداره به همون شکل تبدیل کرد.آیا خروجی های لازم درش تعبیه شده و فقط سیم کشی و باند و امپ نداره؟ یا نمیشه بطور کل به شکل فابریک پیش رفت و باید یک مسیر مجزا از باطری همونطور که توضیح دادین کشید؟
ممنون میشم پاسخ بدید
Last edited by pooyan sh; 23-11-2014 at 10:50.
سلام به همه روفقای گل آقا من یه جفت 718ex دارم با یه ساب لوله ای جی بی ال 1000 با پخش 8916 کنود میخوام یه آمپلی خوب بندازم از توان آمپو RMS سر در نمیارم تا 400 500 تومن میتونم هزینه کنم
با سلام
من پارس TU5 گرفتم
داشبورد جديد و دكمه تو فرمان هم داره
به دليل كيفيت پايين سيتم صوتيش و بلندگو ها تصمم دارم كه تعويض كنم
حالا راهنمايي ميخام
1- اگه بخوام سيستم صوتي با آمپيلي بخرم با جيب كارمندي(سيستمي كه بعدا من پشيمون نشم از آن) چون من ارزون ميخام
2- پخش و باند تنها ، چه ماركي پيشنهاد ميديد كه بعدا جاي توسعه داشته باشه و چقدر ميشه؟
3- چطور ميتون با تغيير پخش دكمه هاي توي فرمان قطع نشه
سلام امین جان. درسته همینطور شده متاسفانه
بله با این میزان بودجه میشه سیستم خوبی جمع کرد.
پخش 80PRS هست نه p80.این مدل دیگه تولید نمیشه.
پخش رو میزاریم برای اخرین گزینه چون 7056 پخش خوبیه.
منظورتون از پیک چیه؟
آمپ خوبیه من خیلی خودم تست فنی نکردم.فقط شنیدم.کلاس D هست و مصرف خوبی داره.
با توجه به خروجی 150 واتیش الان با این رنج قیمت فکر نمیکنم چیزی باشه.
X41 کن وود گزینه بعدی هست.قیمتش هم کمتره.من پنجشنبه هفته پیش 740 برای پیام عزیز گرفتم.
با توجه به اینکه برند MTX اسپیکرهای سریه 8000 رو آورده من مدل T8693 رو پیشنهاد میکنم.620 تومن هم قابل تهیه هست.
منتها باید آمپلیفایر خوب براش نصب کنید.مثل گلیدن RS150C2 .میتونید اسپیکر رو براتون بگیرم تا بعدا آمپلیفایرش که اومد اونم تهیه نمائید.
سلام دوست من.
2 میلیون برای کامپاننت و پخش؟
مطمئن هستید که ساب نداره؟!ix35 عقب سمت چپ باید یه ساب 8 داشته باشه ها.آمپلیفایر هم داره.البته خیلی جالب نیست.ممکنه کلا باز کرده باشه نفر قبلی.
برای در جلو من کامپوننت هلیکس از سری پرسیشن مدل P62C با قیمت 740 تومن رو پیشنهاد میکنم.برای عقب هم کواکسیال E6X که205 هست.
یا کامپاننت گلیدن مدل SQX165 Sli. که اونم قیمتش 880 تومن هست
اگر کامپاننت قیمت پائینتر بخواهید از سریه اسپریت مدل E62C که اون هم قیمتش 438 تومن هست
این هم رفرنس برای بررسی بیشتر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] http://gladen-audio.com/
میتونیم اینها رو تهیه کنیم و در مرحله بعد بریم سراغ آمپلیفایر.
برای پخش شما نمیتونید کم هزینه نمائید. اگر DVD خوب بخواهید باید بالای 1 میلیون هزینه نمائید.
دوست خوبم من به شما پیشنهاد میکنم که خورد خورد برید جلو و سعی کنید قطعات رو خوب و با کیفیت تهیه نمائید.که در آخر کار از نتیجه خرسند باشید.
Match مدل MA40FX
550 با گارانتی قابل تهیه هست.
در صورت تمایل به من pm بدید.
سلام حمید جان
آره من در نظر داشتم 2 میلیون بیشتر برای اینکار خرج نکنم. البته فکر می کردم بتونم با این مقدار بودجه به راحتی به چیزی که می خوام برسم.
برخی نمونه های فول آپشن ix35 ساب موجود هست. البته خیلی انگشت شمار هستند. ماشین من تنها چهارتا باند روی درها داره که سایزشون رو هم نمی دونم. ساب هم نداره و جاش یک قاب پلاستیکی فابریک هست که نشون می ده از ابتدا نداشته.
1- من حجم صدا برام مهم نیست. کیفیت خیلی بیشتر برام ارزشمند هست. آیا حتما باید آمپ داشته باشم؟
2- به من گفتن که پخش هایی که نیاز به قاب دارن، قیافه داشبورد رو خراب می کنن.و به کنترلر های روی فرمان هم جواب نمیدن. آیا این حرف درسته؟
3- من از اینکه آمپ و یا باند خارج از جای خودش (رو کار) در ماشین سیستم بازها نصب می شه خوشم نمیاد. (خوب هرکی سلیقه ای داره) آیا میشه این تشکیلات که باید خریداری بشه را در جای فابریکی که کمپانی دیده قرار داد؟
[QUOTE=hamidR15;8465602]سلام امین جان. درسته همینطور شده متاسفانه
بله با این میزان بودجه میشه سیستم خوبی جمع کرد.
پخش 80PRS هست نه p80.این مدل دیگه تولید نمیشه.
پخش رو میزاریم برای اخرین گزینه چون 7056 پخش خوبیه.
منظورتون از پیک چیه؟
آمپ خوبیه من خیلی خودم تست فنی نکردم.فقط شنیدم.کلاس D هست و مصرف خوبی داره.
با توجه به خروجی 150 واتیش الان با این رنج قیمت فکر نمیکنم چیزی باشه.
X41 کن وود گزینه بعدی هست.قیمتش هم کمتره.من پنجشنبه هفته پیش 740 برای پیام عزیز گرفتم.
با توجه به اینکه برند MTX اسپیکرهای سریه 8000 رو آورده من مدل T8693 رو پیشنهاد میکنم.620 تومن هم قابل تهیه هست.
منتها باید آمپلیفایر خوب براش نصب کنید.مثل گلیدن RS150C2 .میتونید اسپیکر رو براتون بگیرم تا بعدا آمپلیفایرش که اومد اونم تهیه نمائید.
سلام دوست من.
2 میلیون برای کامپاننت و پخش؟
مطمئن هستید که ساب نداره؟!ix35 عقب سمت چپ باید یه ساب 8 داشته باشه ها.آمپلیفایر هم داره.البته خیلی جالب نیست.ممکنه کلا باز کرده باشه نفر قبلی.
برای در جلو من کامپوننت هلیکس از سری پرسیشن مدل P62C با قیمت 740 تومن رو پیشنهاد میکنم.برای عقب هم کواکسیال E6X که205 هست.
یا کامپاننت گلیدن مدل SQX165 Sli. که اونم قیمتش 880 تومن هست
اگر کامپاننت قیمت پائینتر بخواهید از سریه اسپریت مدل E62C که اون هم قیمتش 438 تومن هست
این هم رفرنس برای بررسی بیشتر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] http://gladen-audio.com/
میتونیم اینها رو تهیه کنیم و در مرحله بعد بریم سراغ آمپلیفایر.
برای پخش شما نمیتونید کم هزینه نمائید. اگر DVD خوب بخواهید باید بالای 1 میلیون هزینه نمائید.
دوست خوبم من به شما پیشنهاد میکنم که خورد خورد برید جلو و سعی کنید قطعات رو خوب و با کیفیت تهیه نمائید.که در آخر کار از نتیجه خرسند باشید.
Match مدل MA40FX
550 با گارانتی قابل تهیه هست.
در صورت تمایل به من pm بدید.[/Q
من کاربر جدید هستم همید آقا نمیتونم pm بدم چکار کنو داداش؟
سلام
پ.یش جان من پست قبلی رو ادیت کردم.یکبار دیگه مطالعه بفرمائید
1- بله حتما باید از آمپلیفایر استفاده نمائید.چون بدون آمپ حتی اگر اسپیکر 30-40 وات هم باشه باز اگر کمی ولوم رو باز نمائید دیستروشن خواهید داشت.
2-بله.اما اگر یه DVD خوب نصب نمائید هم فیسش زیبا میشه و هم با نصب یه اینترفیس جدا کلیه کلیدها هم کار میکنند.من کن وود 7035 رو پیشنهاد میکنم با قیمت 1.190.000 تومن.
3-بله دیگه دقیقا جای فابریک نصب میشه.
[QUOTE=mahyar_81;8465697]سلام مهیار جان.
به جمع ما خیلی خوش آمدید.
برای نقل قول کردن نیاز به کپی کردن نیست.اگر میخواهید چند پست رو نقل قول نمائید در قسمت پائین سمت چپ کنار گزینه "جواب بصورت نقل قول" یه باکس کوچک هست که یه علامت+ کنارشه.در پستهای مورد نظر،روی این باکس تیک میزنید و در نهایت برای نقل قول کردن چند پست انتخاب شده،کناریکی از پستها دکمه "جواب بصورت نقل قول" رو میزند.
ضمنا با توجه به تعداد کم پستهاتون نمیتوانید pmدهدید. من شماره ام رو براتون pmکردم هر گونه سوالی دارید خوشحال میشم بتونم کمکتون نمایم
در خدمتم.
سلام پیام جان احوال شما؟
آقا X41 رو نصب کردی؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)