از صبح توی این تاپیک دعوا هست دوستان صلوات بفرستین به سلامتی مخابرات و شرکت کیش مات![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
از صبح توی این تاپیک دعوا هست دوستان صلوات بفرستین به سلامتی مخابرات و شرکت کیش مات![]()
![]()
درسته صلوات . یا ارحم راحمین
نمیدونم خبر قدیمیه یا نه
ولی من الان فهمیدم اندیشه قیمت هر گیگ ترافیک رو گرون کرده
الان شده 4300 تومان
بابا اینا دیگه کی هستن !!!!!!!!!!!
2 سال قبل بود 2000 تومان - بعد چند ماه قبل شد 3700 تومان الان هم 4200
حرص و طمع دیگه چقدر ؟؟
دیدن یه ذره تو گیلان مشتری جذب کردن واطمینان به دست آوردن الان دارن سوء استفاده میکنن![]()
حیف که مخابرات سرویسش خراب شده وگرنه خود من به شخصه دوست داشتم یا بچه هایی که اندیشه دارن یه تیم بشیم از اندیشه جمع آوری کنیم بریم مخابرات، بخاطر همین سیاست های مافیایی اندیشه!! واقا دیگه مسخرشو درآورده!!
Last edited by mahyar2013; 13-06-2013 at 00:59.
تکلیف ماهایی که مخابراتیم چی هست با جمع آوری درست میشه؟من که isp خوبی نمیشناسم![]()
آقا هادی گل، بیخیال داداش...گرچه هنوزم برام جای تعجبه که چطور سرعت آقا نعیم انقد بالاست و تنها فرد راضی از مخابراته! اما 1% احتمال بده که شاید سوء تفاهم شده باشه! چون گراف آخری که گذاشته بود مربوط به سرعت واقعی دانلودش بود. آقا نعیم قبلا 2مگ محدود داشته بعد رفته 1مگ نامحدود گرفته..شاید اشکال از نرم افزار ضحی کیش بوده باشه چون باگ زیاد داره..!!البته میگم، شاید!!
من به شخصه قبولت دارم چون از پست هایی که میذاری معلومه که سطح اطلاعاتت بالاست.بخاطر همینم از شما انتظارم بیشتر از این حرفاست..
به جای این بحث ها بعد انتخابات اگه اوضاع بر همین منوال بود خواهشا با بچه ها هماهنگ کن باهم از مخابرات جمع آوری کنین.
Last edited by mahyar2013; 13-06-2013 at 01:46.
فعلا هیچ isp درست حسابی تو گیلان نیست!
انتخاب بین بد و بدتره...
با سلام شرکت اندیشه سبز خزر اولین و تنها ترین شرکت بومی استان گیلان اعلام می کند که پورتهای مخابراتی که در دست فروش دارد هیچ نظارتی بر رویش ندارد و تنها یک فروشنده است تمام سخت افزار و پهنای باند در دست خوده مخابرات است و تنها بر روی پورتی که خودش اریه میدهد نظارت کامل و جامع دارد
با تشکر از طرف شرکت اندیشه خزر
با تشکر از دوست عزیز بایت پیام بازرگانی
میریم سراغ پیام بعدی
شرکت مخابرات ایران ارائه دهنده پورت های پرسرعت می باشد
برای خریداری این پورت ها می توانید به شرکت های اندیشه و ضحی کیش مراجعه فرمایید
و ضمنا به جز سرعت هیچ تفاوتی بین این پورت ها نمی باشد
![]()
جناب نماینده محترم اندیشه:
شما که دم از بهترین سرویس دهنده در گیلان را میزنید.
شما که دم از مشتری مداری میزنید.
چرا هزینه سرویس ها را کم تر یا سرعت های را بیشتر نمیکنید؟
خواب یکی از 2 موارد بالا محیا شود مگر کاربری مشکل دارد از این شرکت جمع اوری کند یا در شرکت دیگر ثبت نام کند؟
اگر در حیطه کاری شما نیست چرا به اقایان گلبرگ و نیکرو این موارد را اعلام نمیکنید.
فکر نمیکنم این اقایان از مشتری بیشتر بدشان بیاید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)