.....
.....
من اصلیش 11 هست .... یک اکانتم تو 13 دارم که خیلی کم سر میزنم ... راستش 4-5 تا ترایب عوض کردم ولی چیز جالبی دستگیرم نشد حال نکردم ولی کسی پایه باشه میشه شروع کرد اونجارم
ولی 11 خیلی حال میده بهم ....
اقا قدرتتونو بزاريد واسه 15 كه همه با هم باشيم(نزديك)بعد يه ترايب ايراني تشكيل بديم فقط قبلش برنامه ريزي كنيد![]()
آقا مي ترسم حرف بزنم، مجبور بشم اسم همه ي روستاهام رو بذارم محمود! Hannibal من كه كم اوردم، ببينم راز موفقيت شما در اين كه 68.5 درصد پستها را از قبل رزرو كرده ايد چي بوده؟
خوب بابا خفه ميشم
![]()
آقا من تو 15 ميخوام خفن برم جلو. به هيچ كس هم رحم نكنم! (اول هر جهان همين رو با خودم ميگم، ولي اولين نفر كه بهم ميگه بهش حمله نكنم، دلم ميسوزه! واسش ريسورس هم ميفرستم) اما 15 ديگه اين خبرا نيست، ميخوام يه بار تو زندگيم خشن باشم.
به خودم قول داده بودم كه هيچ مسيوليتي هيچ جا قبول نكنم(بعد از w6) ولي 15 رو ميخوام با يه ترايب شروع كنم.
اين حرفا چيه داداش، اصن من خفه شم، من بميرم، همه ي روستاهام تو همه جهانا واسه تو. ديگه از اين حرفا نزنيا![]()
اخه بابا 15 نه به داره نه به باره ...... جایی نوشته 15 کی میاد ؟
شاید چند ماه طول بکشه ....
هر وقت بياد خيالي نيست، اون موقع كه تو 4 بازي ميكردم، هم رفيقامون ميگفتن تو 6 عضو بشيم، من ميگفتم حالا كو تا 6 بياد!
باشه قبول ميكنم پست رو بده![]()
![]()
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)