تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1654 از 2376 اولاول ... 65411541554160416441650165116521653165416551656165716581664170417542154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,531 به 16,540 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

حالا مى توانيم از قهرمانى حرف بزنيم!
    واعظ: نگران ليست استقلال نباشيد

«چنانچه همين روند ادامه پيدا كند و حوادث غير قابل پيش بينى در فوتبال اتفاق نيفتد، استقلال در هرسه جام مدعى قهرمانى است.» اين حرف هاى واعظ آشتيانى است كه حالا هر چه به پايان فصل نزديك تر مى شود با قاطعيت بيشترى از قهرمانى حرف مى زند: «فهرست كادر فنى و بازيكنان تيم استقلال را براى ارسال به كنفدراسيون آسيا به فدراسيون فوتبال تحويل داده ايم. در مهلت مقرر اين فهرست را تكميل و به فدراسيون ارسال كرده ايم و به طور يقين فدراسيون نيز پس از انجام مكاتبات ادارى و مسائلى از اين دست اين فهرست را به afc ارسال خواهد كرد. به تمامى هواداران اين باشگاه اطمينان مى دهم كه استقلال درسال جارى در اين خصوص با هيچ مشكلى مواجه نخواهد شد.»وى درمورد مسائل و مشكلات مالى اين تيم نيز گفت: « همه تيم هاى حاضر در ليگ برتر فوتبال ايران با مشكلات مالى كم و بيش دست و پنجه نرم مى كنند و ما نيز از اين قاعده مستثنى نيستيم. در همين رابطه براى رفع اين مشكل،براى عقد قرارداد با يك حمايت كننده جديد مالى به توافق رسيده ايم. در بازى با برق شيراز لوگوى حمايت كننده مالى جديد اين تيم در پشت پيراهن استقلال نقش بسته بود و از اين پس استقلال با اين حامى مالى همكارى خواهد كرد.»آشتيانى مبلغ قرار داد استقلال با اين حمايت كننده مالى را ۲ ميليارد و ۷۰۰ ميليون ريال عنوان كرد: «البته طبق توافقى كه به امضاى طرفين رسيده است اين مبلغ تا پايان فصل در اختيار باشگاه قرار خواهد گرفت.» واعظ از روند رو به رشد استقلال راضى است: «خوشبختانه استقلال روند رو به رشدى را دنبال و بازى هاى تماشاگر پسندى را به معرض نمايش مى گذارد كه اين مسأله رضايت مندى هواداران را نيز در پى داشته است. مربيان استقلال خوب عمل مى كنند، نكات لازم را به بازيكنان منتقل كرده و بازيكنان نيز از سوى ديگر براى كسب نتيجه مناسب،در زمين خوب فوتبال بازى مى كنند و تمام تلاش خود را به كار مى گيرند.» واعظ درعين حال از جمع كردن حاشيه هاى اين تيم با تكيه بر كار فرهنگى خبر داد: «حاشيه هاى اين تيم بزرگ را با مديريت صحيح فرهنگى جمع كرده ايم به طورى كه تيم استقلال درحال حاضر كمترين حاشيه را دارد. بازيكنان استقلال به دليل اينكه هم اينك در كورس قهرمانى قرار دارند بايد بيشتر مراقب كارها و اظهارات خود باشند تا تيم به حاشيه نرود از اين رو نكات لازم را در جلسات مختلف به آنان گوشزد مى كنيم كه مورد پذيرش هم قرار مى گيرد.» وى هماهنگى بازيكنان را دراين مورد بسيار مطلوب ارزيابى كرد و آن را ستود. به اعتقاد مدير عامل باشگاه استقلال، علت اصلى موفقيت استقلال به هماهنگى مجموعه اين باشگاه با يكديگر باز مى گردد نه چيز ديگر.

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

جمعه ۴/۱۱/۸۷ ، هفته بيست و سوم از هشتمين دوره ليگ برتر، ورزشگاه آزادى، ساعت: 15
    علیرضا، مگه بازی ساعت 14:30 نیست ؟ تو سایت ایران اسپورت که زده 14:30 !

راستی، بابت پست های 17152 و 17153 هم ممنون.. کلی باهاشون حال کردم.. ما رو بردی به دوران جوونیمون

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

علیرضا، مگه بازی ساعت 14:30 نیست ؟ تو سایت ایران اسپورت که زده 14:30 !

راستی، بابت پست های 17152 و 17153 هم ممنون.. کلی باهاشون حال کردم.. ما رو بردی به دوران جوونیمون
    خواهش میکنم داش عماد
    این پست بازی با صبا را زدم تا دوتا چیز را بگم
    اول بگم دمه هرچی استقلالی با مرام و با تعصبه که تیمش را هیچوقت تنها نمی ذاره گرم
    دوم اینکه فراموش نکنید از کجا به کجا رسیدیم و برای رسیدن به اینجا کم خون دل نخوردیم.

در مورد ساعت بازی هم
    ایرانه دیگه!
    هرکس بازی را بر اساس ساعت خودش می نویسه!
    اما فکر میکنم همون 14:30 باشه.
    بازی پرسپولیس هم همین ساعت بود.

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام بروبچ من هم بعدازمدتها مبارزه باویروس تازه و ارد سایت شدم. اززحمات علیرضا هم متشکرم دریادآوری اون روزها هرچنداون زمان من تازه عضو سایت شده بودم .
    --------------------------------------------------------
    بازی امروزساعت 3 هست یا 2ونیم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

این دقیقاً همون صحبتیه که مریم هم میکرد..
    آخه مگه میشه مربی حرفه ای باشی و رو نیمکت تیمت نشینی. من به عنوان یه استقلالی میگم باید فیروز کریمی رو نیمکت تیمش بشینه..
    در مورد بحثی که متالیکا گفت، منم با علیرضا موافقم. ولی فصل هایی هم بوده که هر دو تیم مدعی بودن. مثل آخرین دوره ی جام آزادگان که تو بازیه آخر قهرمانی از دست استقلال پرید و پرسپولیس قهرمان شد.. هیچوقت اون بازی رو یادم نمیره ! همش از تصویر کوچیک شده ی پایین سمت چپ تلویزیون بازی رو نگاه میکردم و منتظر بودم که استقلال بازی رو مساوی کنه.. ولی قسمت نبود..

یاد اونسال افتادم.....

چقدر بد بود............

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

سلام بروبچ من هم بعدازمدتها مبارزه باویروس تازه و ارد سایت شدم. اززحمات علیرضا هم متشکرم دریادآوری اون روزها هرچنداون زمان من تازه عضو سایت شده بودم .
    --------------------------------------------------------
    بازی امروزساعت 3 هست یا 2ونیم؟

یا 14:15

یا 14:30

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

نوشته شده توسط emad64 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این دقیقاً همون صحبتیه که مریم هم میکرد..
    آخه مگه میشه مربی حرفه ای باشی و رو نیمکت تیمت نشینی. من به عنوان یه استقلالی میگم باید فیروز کریمی رو نیمکت تیمش بشینه..
    در مورد بحثی که متالیکا گفت، منم با علیرضا موافقم. ولی فصل هایی هم بوده که هر دو تیم مدعی بودن. مثل آخرین دوره ی جام آزادگان که تو بازیه آخر قهرمانی از دست استقلال پرید و پرسپولیس قهرمان شد.. هیچوقت اون بازی رو یادم نمیره ! همش از تصویر کوچیک شده ی پایین سمت چپ تلویزیون بازی رو نگاه میکردم و منتظر بودم که استقلال بازی رو مساوی کنه.. ولی قسمت نبود..
    خر شانسی به این میگن..........

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

100% باهات موافقم مریم ؛ این علی نکبت لااقل این همه اینور اونور جار نمیزد میخوام برم پرسپولیس اما این بچه داره خودشو پاره میکنه

من موندم چیرو می خواد صابت کنه.....

غیرت نداره دیگه....

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی ساعته 15.00 ! الان اخبار گفت !
    بنظرتون بالای 50 تا امروز می رن استادیوم !؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

10

امیدوارم ذوب اهن امروز نبره...

خیلی عالی میشه.

فقط استقلال ببره....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •