مطئنه این قضیه ؟ یعنی من که 128 داشتم و الان 3 ماهه 256 گرفتم باید 12 گیگ ترافیک بهم بدن بجای 6 ؟ الان نفص زمان سرویسم گذشته باید یکبار بزنگم شرکت
مطئنه این قضیه ؟ یعنی من که 128 داشتم و الان 3 ماهه 256 گرفتم باید 12 گیگ ترافیک بهم بدن بجای 6 ؟ الان نفص زمان سرویسم گذشته باید یکبار بزنگم شرکت
همین پستت تبلیغ بود که ...
پارس آفلاین هم تو نظرسنجی شکست سختی خواهد خورد چون بالای 80 درصد ناراضی هستند![]()
شاید تبلیغ بود ولی فقط نظر من بود (یعنی 1 نفر). تو نظر سنجی خیلی ها شرکت میکنن وهرکی میاد تو تاپیک حتما نظر سنجی رو میبینه.
دلیل اینکه میگم نصف کاربرای پارس راضین اینه که کاربرای پارس با این همه درد سر و کاهش سرعت شبانه و هزار تا مشکل دیگه هنوز بیخیالش نمیشن و از بین بد و بدتر (شرکتهای مختلف) فعلا دارن همین بد رو تحمل میکنن و گرنه من خودم به شخصه اگه گزینه ی بهتری از پارس پیدا کنم فوری میرم سراغش.اما من فقط 3 تا حق انتخاب دارم 1.پارس 2.مخابرات 3.شبکیه و بین اینا پارس از همه بهتره.
شما تمام ISP ها رو تست کردی یا فقط تایپیکهاشونو خوندی؟ من از شرکت X اومدم سرعت بسیار ثابتی داشت فقط گرون بودنش باعث شد بیام کاربرای همینجا بهم گفتن نیا ولی من مثل شما فکر میکردم اینا بخاطر اینکه ISPَشون یعتی پارس شلوغ نشه میگن نیا درحالیکه اینطور نبود از نظر شلوغی آب از سر اینها گذشته از همین تایپیکها میشه فهمید که چه شرکتی بیشترین یوزر رو داره
مخالفم در این مورد که میگی 50 درصد راضین
اما درکل موافقم ما شرکت خاص و خصوصی ای مثل شرکت های ازاد سیستم های کاپیتالیستی نداریم و همینطور شرکت دولتی و ملی هم نداریم همشون سر و ته یه کرباسن و انحصاری و مافیایی هستند و دست در دست هم درحال دزدی هستند
اطلاعات من فقط بر اساس پرس و جو از دوستان و گشت و گذار تو اینترنت هست ولی اینجور که تو این فروم معلومه خب بیشترین مشتری رو اول شاتل داره و بعد هم پارس (بر اساس رتبه و تعداد بازدید و تعداد تاپیک ها ).
واضحه که پارس داره سرعت شبانه رو کنترل میکنه و محدودش کرده و شاتل هم اگه زیاد دانلود کنی محدودت میکنه (قبلا رسما تو قراردادشون نبود ولی الان هست) و سرعت رو به 6 کیلوبایت و 7 کیلوبایت کاهش میده.من با مقایسه ی این دو تا میگم پارس بهتره و گر نه به قول ابی بین بد و بدتر چه حق انتخابی هست?
Last edited by csssaeed; 30-03-2012 at 11:17.
دیروز تا ساعت 1:25 اینترنت قطع بود بعد از اون انگار خطها رو آزاد کردن چون سرعت من از 120 پایین تر نمی اومد...
ببخشید تو نتظیمات مودم TP.Link نمیشه کاری کرد که وایرلس غیر فعال باشه و فقط با کابل وصل بشه؟
واسه من که کسی برای نصب نیومد و خودم مودم رو کانفیگ کردم بازم باید 15 هزار تومن پول رو بدم؟هنوز بهشون ندادم،اونا میگن بده منم میگم خودم نصب کردم ولی اونا میگن پول مال رانژه و مخابراته.پول رو بهشون ندم یا اینکه راست میگن؟
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:41 PM ----------
نه دادا،اشتباه نکن،تا اونجایی که من اطلاع دارم حجم دوبرابر رو فقط به افراد جدید میدن،کسایی که برای اولین بار تو پارس آنلاین دارن ثبت نام میکنن
-
-
-
داداشی،شما شبی 3 الی 4 گیگ دانلود داری میکنی دلیل نمیشه که همه شبیه شما راضی باشن،البته من خودم به شخصه راضی هستم ولی سرویس های دیگه ای نداشتم که بخام مقایسه کنم ولی از صحبت های رفقام معلومه که تو شهر ما پارس حداقل از شاتل بهتره
-
-
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)