تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1653 از 4428 اولاول ... 653115315531603164316491650165116521653165416551656165716631703175321532653 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,521 به 16,530 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

مطئنه این قضیه ؟ یعنی من که 128 داشتم و الان 3 ماهه 256 گرفتم باید 12 گیگ ترافیک بهم بدن بجای 6 ؟ الان نفص زمان سرویسم گذشته باید یکبار بزنگم شرکت

2. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

نظر سنجی نمیصرفه دوست عزیز فکر میکنم بیشتر از 50% کاربرای پارس آنلاین از سرویسهاشون راضی هستن.(شایدم بیشتر) پس اگه نظر سنجی بذاریم خودبخود یه جور تبلیغ واسه پارس محسوب میشه و باعث میشه کاربرای ناراضی از شرکتهای مختلف ترغیب بشن تا به سمت پارس بیان که در این صورت خط ها از اینی که الانم هست شلوغتر میشه و هم وضع دانلود ما بد میشه و هم اونا یه سرویس خوب گیرشون نمیاد.یه ذره شبیه دیکتاتورها نظر دادم ولی متاسفانه حقیقته.
    همین پستت تبلیغ بود که ...
    پارس آفلاین هم تو نظرسنجی شکست سختی خواهد خورد چون بالای 80 درصد ناراضی هستند

4. 2 کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

همین پستت تبلیغ بود که ...
    پارس آفلاین هم تو نظرسنجی شکست سختی خواهد خورد چون بالای 80 درصد ناراضی هستند
    شاید تبلیغ بود ولی فقط نظر من بود (یعنی 1 نفر). تو نظر سنجی خیلی ها شرکت میکنن وهرکی میاد تو تاپیک حتما نظر سنجی رو میبینه.
    دلیل اینکه میگم نصف کاربرای پارس راضین اینه که کاربرای پارس با این همه درد سر و کاهش سرعت شبانه و هزار تا مشکل دیگه هنوز بیخیالش نمیشن و از بین بد و بدتر (شرکتهای مختلف) فعلا دارن همین بد رو تحمل میکنن و گرنه من خودم به شخصه اگه گزینه ی بهتری از پارس پیدا کنم فوری میرم سراغش.اما من فقط 3 تا حق انتخاب دارم 1.پارس 2.مخابرات 3.شبکیه و بین اینا پارس از همه بهتره.

6. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

شاید تبلیغ بود ولی فقط نظر من بود (یعنی 1 نفر). تو نظر سنجی خیلی ها شرکت میکنن وهرکی میاد تو تاپیک حتما نظر سنجی رو میبینه.
    دلیل اینکه میگم نصف کاربرای پارس راضین اینه که کاربرای پارس با این همه درد سر و کاهش سرعت شبانه و هزار تا مشکل دیگه هنوز بیخیالش نمیشن و از بین بد و بدتر (شرکتهای مختلف) فعلا دارن همین بد رو تحمل میکنن و گرنه من خودم به شخصه اگه گزینه ی بهتری از پارس پیدا کنم فوری میرم سراغش.اما من فقط 3 تا حق انتخاب دارم 1.پارس 2.مخابرات 3.شبکیه و بین اینا پارس از همه بهتره.

شما تمام ISP ها رو تست کردی یا فقط تایپیکهاشونو خوندی؟ من از شرکت X اومدم سرعت بسیار ثابتی داشت فقط گرون بودنش باعث شد بیام کاربرای همینجا بهم گفتن نیا ولی من مثل شما فکر میکردم اینا بخاطر اینکه ISPَشون یعتی پارس شلوغ نشه میگن نیا درحالیکه اینطور نبود از نظر شلوغی آب از سر اینها گذشته از همین تایپیکها میشه فهمید که چه شرکتی بیشترین یوزر رو داره
    مخالفم در این مورد که میگی 50 درصد راضین
    اما درکل موافقم ما شرکت خاص و خصوصی ای مثل شرکت های ازاد سیستم های کاپیتالیستی نداریم و همینطور شرکت دولتی و ملی هم نداریم همشون سر و ته یه کرباسن و انحصاری و مافیایی هستند و دست در دست هم درحال دزدی هستند

8. 2 کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

شما تمام ISP ها رو تست کردی یا فقط تایپیکهاشونو خوندی؟ من از شرکت X اومدم سرعت بسیار ثابتی داشت فقط گرون بودنش باعث شد بیام کاربرای همینجا بهم گفتن نیا ولی من مثل شما فکر میکردم اینا بخاطر اینکه ISPَشون یعتی پارس شلوغ نشه میگن نیا درحالیکه اینطور نبود از نظر شلوغی آب از سر اینها گذشته از همین تایپیکها میشه فهمید که چه شرکتی بیشترین یوزر رو داره
    مخالفم در این مورد که میگی 50 درصد راضین
    اما درکل موافقم ما شرکت خاص و خصوصی ای مثل شرکت های ازاد سیستم های کاپیتالیستی نداریم و همینطور شرکت دولتی و ملی هم نداریم همشون سر و ته یه کرباسن و انحصاری و مافیایی هستند و دست در دست هم درحال دزدی هستند
    اطلاعات من فقط بر اساس پرس و جو از دوستان و گشت و گذار تو اینترنت هست ولی اینجور که تو این فروم معلومه خب بیشترین مشتری رو اول شاتل داره و بعد هم پارس (بر اساس رتبه و تعداد بازدید و تعداد تاپیک ها ).
    واضحه که پارس داره سرعت شبانه رو کنترل میکنه و محدودش کرده و شاتل هم اگه زیاد دانلود کنی محدودت میکنه (قبلا رسما تو قراردادشون نبود ولی الان هست) و سرعت رو به 6 کیلوبایت و 7 کیلوبایت کاهش میده.من با مقایسه ی این دو تا میگم پارس بهتره و گر نه به قول ابی بین بد و بدتر چه حق انتخابی هست?
    Last edited by csssaeed; 30-03-2012 at 11:17.

10. 4 کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دیروز تا ساعت 1:25 اینترنت قطع بود بعد از اون انگار خطها رو آزاد کردن چون سرعت من از 120 پایین تر نمی اومد...

12. 2 کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ببخشید تو نتظیمات مودم TP.Link نمیشه کاری کرد که وایرلس غیر فعال باشه و فقط با کابل وصل بشه؟

14. این کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bomberman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

این هزینه نصب و راه اندازی خیلی مسخره است و کاملا مشخص هست که هیچ تعرفه و قانونی نداره !

5 سال پیش که از صبانت سرویس می گرفتم 30 تومن ازم گرفت ، 2 سال پیش لایزر به صورت رایگان برام راه اندازی کرد .
    پارس آنلاین هم مثل اینکه 15 تومن می گیره !
    واسه من که کسی برای نصب نیومد و خودم مودم رو کانفیگ کردم بازم باید 15 هزار تومن پول رو بدم؟هنوز بهشون ندادم،اونا میگن بده منم میگم خودم نصب کردم ولی اونا میگن پول مال رانژه و مخابراته.پول رو بهشون ندم یا اینکه راست میگن؟

---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:41 PM ----------

سلام
    دوستان تو صفحات قبل يک سري از دوستان اطلاعات نادرست داده بودن درباره هديه نوروزي

اما من درستش رو ميگم بهتون که تو سايت پارس انلاين هم اطلاع رساني شده

تا روز 15 فروردين 1391 :

هر کس قصد تمديد قرار داد رو داشته باشه به اون فرد 15 روز بازه زماني براي اتمام ترافيک حجمي که قبلا در حسابش موجود داره داده ميشه
    اما ترافيک حجمي داده نميشه

و نکته دوم اينه که هر کسي که بخواد سرويس جديد بخره چه براي اولين بار به پارس انلاين پيسوته باشه يعني مشتري جديد باشه و چه مشتري قديمي و هميشگي پارس انلاين باشه به اندازه حجمي که با سرويس جديد خريداري شده
    به اون فرد حجم رايگان ميدن يعني اگه براي مثال :

سرويس 3 ماه - با سرعت 256 - و حجم 6 گيگ خريداري کنه

شش گيگ هم بهش هديه ميدن يعني در کل ميه 12 گيگ موجودي حساب اون فرد اما بازه زماني تغييري نميکنه و همان 3 ماه است.
    نه دادا،اشتباه نکن،تا اونجایی که من اطلاع دارم حجم دوبرابر رو فقط به افراد جدید میدن،کسایی که برای اولین بار تو پارس آنلاین دارن ثبت نام میکنن
    -
    -
    -

16. این کاربر از bomberman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ariobarzan2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ببخشید تو نتظیمات مودم TP.Link نمیشه کاری کرد که وایرلس غیر فعال باشه و فقط با کابل وصل بشه؟
    بله میشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. این کاربر از ariobarzan2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bomberman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

نظر سنجی نمیصرفه دوست عزیز فکر میکنم بیشتر از 50% کاربرای پارس آنلاین از سرویسهاشون راضی هستن.(شایدم بیشتر) پس اگه نظر سنجی بذاریم خودبخود یه جور تبلیغ واسه پارس محسوب میشه و باعث میشه کاربرای ناراضی از شرکتهای مختلف ترغیب بشن تا به سمت پارس بیان که در این صورت خط ها از اینی که الانم هست شلوغتر میشه و هم وضع دانلود ما بد میشه و هم اونا یه سرویس خوب گیرشون نمیاد.یه ذره شبیه دیکتاتورها نظر دادم ولی متاسفانه حقیقته.
    داداشی،شما شبی 3 الی 4 گیگ دانلود داری میکنی دلیل نمیشه که همه شبیه شما راضی باشن،البته من خودم به شخصه راضی هستم ولی سرویس های دیگه ای نداشتم که بخام مقایسه کنم ولی از صحبت های رفقام معلومه که تو شهر ما پارس حداقل از شاتل بهتره
    -
    -

20. این کاربر از bomberman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •