تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1653 از 2550 اولاول ... 65311531553160316431649165016511652165316541655165616571663170317532153 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,521 به 16,530 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

کاربر فعال انجمن MaFia_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خواب و رویا

پيش فرض

راهش اینه که بری نمایندگی داد و بیداد راه بندازی!! اینا حرف خوش حالیشون نمیشه!!
    والا به نمایندگی گفتم با کمال خونسردی برگشت بهم گفت زنگ بزنم تبریز بگو فوقش من توضیح می دم مشکل مخابراتی به من ربطی نداره

راه حل شما نهفته در مرکز مخابراتتونه.

یه زمانی یه خط pcm داشتم که درخواست دادم روش ای دی اس ال ببندن، بعد چند روز ( اون زمانا مدت زمان نصب زیاد بود و یه 5-7 روزی طول می کشید ) از همارا زنگ زدن که سرویس شما رو وصل کردیم در حالی که حتی چراغ دی اس الم هم روشن نبود. یعنی مرکز بدون اینکه وصل کنه، به دروغ تاییدیه رانژه شدن فرستاده بود به همارا. با همارا که پیگیر شدم گفتن دوباره فاکس می زنیم و پیگیری می کنیم، خلاصه یه چند روزی هم همارا با پیگیریش علافم کرد. تا اینکه خودم حضوری رفتم مرکز مخابراتی و در حضور خودم مودم رو بستن روی خطم. البته ماجراهای دیگه ای هم به وجود آوردن که نمی خوام سرتون رو درد بیارم. خلاصه اینکه مستقیم برید مخابرات و بگید که خطم رانژه نشده. اونا استعلام می کنن اگه همارا تایید کرد که اشتراک تهیه کردید، وصل می کنن.
    والا اون روز که اعلام خرابی کردم زنگ زدن وقتی مشکل رو بهشون توضیح دادم گفت نمایندگی اومده بود اینجا با مودم امتحان کرد از اینجا مشکلی نداشت

یعنی دارن دروغ می گم؟

2. 3 کاربر از MaFia_King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال معرفی لیچر و آپلودسنتر vahidcorleone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

والا به نمایندگی گفتم با کمال خونسردی برگشت بهم گفت زنگ بزنم تبریز بگو فوقش من توضیح می دم مشکل مخابراتی به من ربطی نداره

والا اون روز که اعلام خرابی کردم زنگ زدن وقتی مشکل رو بهشون توضیح دادم گفت نمایندگی اومده بود اینجا با مودم امتحان کرد از اینجا مشکلی نداشت

یعنی دارن دروغ می گم؟
    ببینید، خط شما اصلا رانژه نشده دیگه درسته؟ خب این کار مخابراته دیگه. اصلا ربطی به شرکت اینترنتی نداره که. فقط باید از مرکز مخابراتیتون پیگیری کنید.

نمی دونم راجع به مورد شما هم دروغ میگن یا نه. ولی برای مورد من هم اولش یه نفر موتوری رو از مخابرات فرستادن دم خونه و اون بررسی کرد و گفت مشکلی نیست. پس یقه همارا رو گرفتم. اون موقع اطلاع نداشتم که رانژه چیه و اصلا شرکت و مرکز هر کدوم چه وظایفی دارن. تا اینکه حل نکردن و پاشدم رفتم مرکز مخابراتی و گفتم خطم رو رانژه کنید. بعد اینکه رانژه شد، زنگ زدم همارا گفتم چراغ روشنه و شما نت رو وصل کنید.

تو این مملکت هم اگه پارتی نباشه، هیچ چیز با تماس حل نمیشه. باید حضوری حل کنید.

4. 2 کاربر از vahidcorleone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خواب و رویا

پيش فرض

ببینید، خط شما اصلا رانژه نشده دیگه درسته؟ خب این کار مخابراته دیگه. اصلا ربطی به شرکت اینترنتی نداره که. فقط باید از مرکز مخابراتیتون پیگیری کنید.

نمی دونم راجع به مورد شما هم دروغ میگن یا نه. ولی برای مورد من هم اولش یه نفر موتوری رو از مخابرات فرستادن دم خونه و اون بررسی کرد و گفت مشکلی نیست. پس یقه همارا رو گرفتم. اون موقع اطلاع نداشتم که رانژه چیه و اصلا شرکت و مرکز هر کدوم چه وظایفی دارن. تا اینکه حل نکردن و پاشدم رفتم مرکز مخابراتی و گفتم خطم رو رانژه کنید. بعد اینکه رانژه شد، زنگ زدم همارا گفتم چراغ روشنه و شما نت رو وصل کنید.

تو این مملکت هم اگه پارتی نباشه، هیچ چیز با تماس حل نمیشه. باید حضوری حل کنید.
    چرا اونا می گن شده

و نمایندگی وقتی اومد خونمون گفت چون چراغ خط رو مودم خاموش روشن می شه یعنی رانژ درسته و خط نویز داره که باعث می شه چراغ کامل روشن نشه قطع و وصل بشه

نظرتون در مورد این چیه؟

با بند اخر حرفاتون کاملا موافقم

6. 2 کاربر از MaFia_King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال معرفی لیچر و آپلودسنتر vahidcorleone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

چرا اونا می گن شده

و نمایندگی وقتی اومد خونمون گفت چون چراغ خط رو مودم خاموش روشن می شه یعنی رانژ درسته و خط نویز داره که باعث می شه چراغ کامل روشن نشه قطع و وصل بشه

نظرتون در مورد این چیه؟

یعنی چراغ دی اس ال روشن-خاموش میشه؟

اگه اینطوره که طبیعتا اون بنده خداهای مخابرات کارشون رو درست انجام دادن وگرنه اصلا روشن نمی شد. پس مشکل بعد از ورود به خونه شما شروع میشه. یعنی یا مودم یا سیم کشی. که این وسط مشکل داشتن مودم هم خیلی بعیده پس می مونه سیم کشی.

در مورد نویز هم، معمولا وجود نویز کیفیت سرویس رو تحت الشعاع قرار میده نه ثابت شدن چراغ دی اس ال رو. منظورم اینه که مثلا نویز باعث میشه خط با استریم کمتری آپ بشه یا خود نت هی قطع و وصل شه. البته اگه نویز خیلی زیاد باشه طبیعتا این کار رو هم می تونه بکنه ولی دیگه اسمش رو نمیشه نویز گذاشت و بیشتر شبیه قطع و وصلی و یا مثلا اتصالی ـه.
    Last edited by vahidcorleone; 14-12-2013 at 00:12.

8. 2 کاربر از vahidcorleone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز al pacino_masoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

چرا اونا می گن شده

نظرتون در مورد این چیه؟

اگر چراغ مودم روشن خاموش میشه یعنی این که خطتون ژانره شده.. به احتمال زیاد به خاطر نویز زیاد هست که وصل نمیشه

10. 3 کاربر از al pacino_masoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خواب و رویا

پيش فرض

یعنی چراغ دی اس ال روشن-خاموش میشه؟

اگه اینطوره که طبیعتا اون بنده خداهای مخابرات کارشون رو درست انجام دادن وگرنه اصلا روشن نمی شد. پس مشکل بعد از ورود به خونه شما شروع میشه. یعنی یا مودم یا سیم کشی. که این وسط مشکل داشتن مودم هم خیلی بعیده پس می مونه سیم کشی.

در مورد نویز هم، معمولا وجود نویز کیفیت سرویس رو تحت الشعاع قرار میده نه ثابت شدن چراغ دی اس ال رو. منظورم اینه که مثلا نویز باعث میشه خط با استریم کمتری آپ بشه یا خود نت هی قطع و وصل شه. البته اگه نویز خیلی زیاد باشه طبیعتا این کار رو هم می تونه بکنه ولی دیگه اسمش رو نمیشه نویز گذاشت و بیشتر شبیه قطع و وصلی و یا مثلا اتصالی ـه.
    بله دقیقا، در مورد مودم توی اون یکی خطم امتحان کردم مشکلی نداشت و در مورد سیم کشی خونه مودم رو بردم سیم ورودی خونه که سیم مخابرات هستش اونجا امتحان کردم که بازم همون مشکل بود

بله درسته ولی این مشکل از کجا آب می خوره نمی دونم

اگر چراغ مودم روشن خاموش میشه یعنی این که خطتون ژانره شده.. به احتمال زیاد به خاطر نویز زیاد هست که وصل نمیشه
    بله نمایندگی هم همین حرف رو زد گفت باید با سیم بان مخابرات هماهنگ کنیم تا بررسیش کنند

ولی این وصط نه نمایندگی پیگیر مشکل هست و نه مخابرات ، موندم من بیچاره که خودمو به کدوم در بزنم

12. 3 کاربر از MaFia_King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بله دقیقا، در مورد مودم توی اون یکی خطم امتحان کردم مشکلی نداشت و در مورد سیم کشی خونه مودم رو بردم سیم ورودی خونه که سیم مخابرات هستش اونجا امتحان کردم که بازم همون مشکل بود

بله درسته ولی این مشکل از کجا آب می خوره نمی دونم

بله نمایندگی هم همین حرف رو زد گفت باید با سیم بان مخابرات هماهنگ کنیم تا بررسیش کنند

ولی این وصط نه نمایندگی پیگیر مشکل هست و نه مخابرات ، موندم من بیچاره که خودمو به کدوم در بزنم
    این مشکل شما فقط و فقط به صورت حضوری با مرکز مخابراتیتون حل میشه.
    نمیدونم سنتون چقدره. اگه کم سن و سال هستید حتما با یه فرد بزرگتر و جا افتاده تر مثل پدر، برادر بزرگتر و ... برید. اگه هم سن خودتون کم نیست که خودتون برید.
    برید پیش مسئول مربوطه و با زبون خوش (ولی نه ضعف و التماس) بگین که مشکلو یه نفر سیمبان بفرسته حل کنن.
    چون به احتمال زیاد سیمهای خط شما از جعبه تقسیم (کافو) مشکل داره. که با بررسی و نهایت تعویض سیمها حل میشه که وظیفه ی اوناست.
    اگه نشد برین پیش رییس مرکز مخابراتیتون و مشکلو بهش بگین.
    فقط نکته ی کنکوری اینجاست:
    تو برخوردتون
    نه با داد و هوار زیاد
    و نه ضعف و التماس
    متشخصانه و با احترام ولی طوری که بهش بفمونین وظیفه ی اوناس و باید این مشکل شما رو حل کنند.
    اینا تجربیات گرانبهای خودمه
    این تنها راه حل شماست.
    وگرنه تو این تاپیک گله شکایت کردن و تو خونه نشستن مشکل شما رو حل نمیکنه دوست من

14. 4 کاربر از siavash61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

برای اینترنت 128 نا محدود کدوم شرکت بهتره؟بیشتر برای دانلود
    Last edited by computera13; 15-12-2013 at 11:23.

16. 2 کاربر از computera13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

آقا این اطلاعات مال کیه که داره برای من نمایش میده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ATRGT3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    بین آدمها

پيش فرض

من 128 نامحدود شرکت همارارو دارم سرعت دانلودش 22.7 هستش خیلی هم راضیم تا صبح 600 مگابایتو راحت دانلود میکنه
    قیمتش 39 تومن البته ویژه کاربران خانگی اشتراک یک به یک

20. 2 کاربر از ATRGT3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •