تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1653 از 3745 اولاول ... 653115315531603164316491650165116521653165416551656165716631703175321532653 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,521 به 16,530 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اسیاتک افتضاح شده
    هی هم گرون میشه
    الان یکی دو ساله ما هی مصاحبه از این و اون میشنویم که اینترنت 20 درصد 10 درصد 30 درصد ارزون شده ولی برعکسه
    کلا مسئولان مصاحبه نکنن بهتره
    خودم تا پارسال همش دو مگ میگرفتم گرون شد یک مگ گرفتم باز گرون شد الان 512 همینطوری پیش بره همون دایال اپ به صرفه تره
    تا تنظیم و مقررات اجازه گرون شدن ندهد شرکت اسیاتک خودسر نمیتونه گرون کنه این اجازه رو اونها میدن و این شرکت های خصوصی هم که از خداشونه سودهاشون چند برابر شود.

توی سایت تنظیم و مقررات برید قسمت مجوزهای pap میبینید که فقط چند شرکت خاص مجوز pap رو دارند و این شرکتها به باقی شرکتها اینترنت رو توزیع میکنند و یا میفروشند .

تا زمانی که اینترنت در انحصار شرکت زیر ساخت و چند شرکت pap تحت نظارت اونها و در انحصار کامل باشند هیچ وقت اینترنت ارزون نمیشه که هیچ گرونم میشه.

دقیقا قضیه اینترنت ایران هم مثل خودرو هست
    Last edited by amin885; 04-12-2013 at 20:40.

2. 3 کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

چیزی که مشخص هست پهنای باند وارداتی هست شرکت های pap اومدن 20% گرون کردن + کم کردن پهنای باند خارج ایران !

این تنها روش هست تا جلوگیری کنه از گرون شدن حداقل 100% اشتراک adsl .

زمانی adsl اروزن می شه شرکت های pap بتونن خودشون پهنای باند وارد کنن با هزینه پایین تر بفروشن کاری که در همه دنیا داره انجام می شه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه linuxx2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

107 روز تا پر کشیدن....

اگه نباشه جاش خالی می مونه SuffEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Land of suffering

پيش فرض

شما آشغالدونی ندیدی. من از عصر تله کام با سرعت 1 مگ حجمی اینترنت گرفتم سرعت دانلود شبانه اش 20 کیلو بایت بود روزانه و عادی 160 کیلوبایت بر ثانیه........ آشغال اینه نه آسیاتک. امروز درخواست تخلیه دادم میخوام از آسیاتک بگیرم. حرف شما درسته زمانی که آسیاتک رو با سرویس دهنده های خارجی مقایسه کنی. تو داخلی ها آسیاتک جزو خوباس.(یعنی بین بدترها ، این بد هست!!)

6. این کاربر از SuffEr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شما آشغالدونی ندیدی. من از عصر تله کام با سرعت 1 مگ حجمی اینترنت گرفتم سرعت دانلود شبانه اش 20 کیلو بایت بود روزانه و عادی 160 کیلوبایت بر ثانیه........ آشغال اینه نه آسیاتک. امروز درخواست تخلیه دادم میخوام از آسیاتک بگیرم. حرف شما درسته زمانی که آسیاتک رو با سرویس دهنده های خارجی مقایسه کنی. تو داخلی ها آسیاتک جزو خوباس.(یعنی بین بدترها ، این بد هست!!)

شکی نیست وقتی برای 10 گیگ در ماه 50 هزار تومن و دانلود شبانه با سرعت 80 الی 90 پول بدی خوب هم هست.

حالا شما یک شرکت نام ببر که 50 هزار در ماه ازت بگیره و ده گیگ هم در ماه بهت نده؟ و یا گروت تر از اسیاتک باشه؟

الان مخابرات درسته پهنای باندش مثل اسیاتک نیست اما کافیه بیش از ده گیگ استفاده کنی (۱ مگا بیت بر ثانیه و بیش از ۱۰ گیگ در ماه هر گیگ ۲۰۰۰ هزارتومان می باشد)

حالا 24 تومن در ماه برای 12 گیگ رو با 50 هزار تومن برای 10 گیگ اسیاتک بذار کنار هم ..خب مسلمه برای همین هم اسیاتک اون 80 تا دانلود رایگان رو شبانه ارئه میده بخاطر 30 هزار گرونتر بودنش. و سود خوبی هم میبره.
    Last edited by amin885; 28-10-2013 at 19:25.

8. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه SuffEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Land of suffering

پيش فرض

شکی نیست وقتی برای 10 گیگ در ماه 50 هزار تومن و دانلود شبانه با سرعت 80 الی 90 پول بدی خوب هم هست.

حالا شما یک شرکت نام ببر که 50 هزار در ماه ازت بگیره و ده گیگ هم در ماه بهت نده؟ و یا گروت تر از اسیاتک باشه؟

الان مخابرات درسته پهنای باندش مثل اسیاتک نیست اما کافیه بیش از ده گیگ استفاده کنی (۱ مگا بیت بر ثانیه و بیش از ۱۰ گیگ در ماه هر گیگ ۲۰۰۰ هزارتومان می باشد)

حالا 24 تومن در ماه برای 12 گیگ رو با 50 هزار تومن برای 10 گیگ اسایتک بذار کنار هم ..خب مسلمه برای همین هم اسیاتک اون 80 تا دانلود رایگان رو شبانه ارئه میده بخاطر 30 هزار گرونتر بودنش. و سود خوبی هم میبره.
    من راستش 50% حرفاتونو نفهمیدم. یکم واضح تر صحبت میکنید؟ الان از کدو شرکت بگیرم با صرفه تره؟ خودم قبل از عصر تله کام از مخابرات اشتراک داشتم سرویس 512 نامحدود سرعتش از 60 kb/s پایین تر نمی اومد و راضی بودم. الان آیا مخابرات سرویس میده؟ چون شنیدم که ارتباطات زیرساخت دیگه بهش پورت نمیده. یا شرکتهای خوبی که می شناسید رو معرفی کنید. با توجه به اینکه زیاد دانلود میکنم کدوم isp باصرفه تره

پروفشنال amin fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    IRAN - Karaj

پيش فرض

تو داخلی ها آسیاتک جزو خوباس !

شوخی بود دیگه !

بیا آسیاتر ببینم چی برات داره...

من که تا یک هفته دیگه از آسیاتر فرار خواهم کرد و هرگز هم برنخواهم گشت ، حتی اگه شده بدون DSL بمونم.

در آغاز فعالیت مرتضی 28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام دوستان گلم یه سوالی برام پیش اومده من الان میخوام اشتراک سرویس اینترنت بگیرم فعلا از وایمکس استفاده میکنم اصلا راضی نیستم یکی از دوستانم گفت اسیاتک تو ی شرکتهای ارایه سرویس خوبه البته تو منطقه ما چون خودشم همسایمونه من سرویسشو دیدم خیلی خوب جواب میگیره به من گفت زنگ بزن 1544 اونجا تلفنی ثبت نام کن کسی میدونه این 1544 چیه وچجوری میتونم به صورت صحیح ازش استفاده کنم.
    میدونم سوالم یکم بچه گونست ولی منم تجربه ای ندارم ممنون میشم کمکم کنید.

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

سلام
    دوستان سرعت روزانه و شبانه سرویس های 10 گیگ 512 و 256 چنده؟
    دیگه نمیشه نامحدود افتضاح آسیا رو تحمل کرد!

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من راستش 50% حرفاتونو نفهمیدم. یکم واضح تر صحبت میکنید؟ الان از کدو شرکت بگیرم با صرفه تره؟ خودم قبل از عصر تله کام از مخابرات اشتراک داشتم سرویس 512 نامحدود سرعتش از 60 kb/s پایین تر نمی اومد و راضی بودم. الان آیا مخابرات سرویس میده؟ چون شنیدم که ارتباطات زیرساخت دیگه بهش پورت نمیده. یا شرکتهای خوبی که می شناسید رو معرفی کنید. با توجه به اینکه زیاد دانلود میکنم کدوم isp باصرفه تره

اگر بخواید حداقل سرویسی که میتونید شبها از ساعت 1 شب به بعد 80 تا دانلود کنید داشته باشید باید ماهی 50 هزار تومن بدید و گرنه طرح های زیر 50 هزار تومنش تمامشون دانلود رایگان یا نداره یا اگر داره دانلود زیر 20 کیلوبایته

نتیجه اینکه هر کسی واقعا ماهی 45500 هزار تومن رو میتونه متحمل بشه از اسیاتک بگیره 10 گیگ در ماه بهش میده و از ساعت 1 شب هم دانلود 80 تا بهش میده ارزونترین سرویسی که میشه شبانه دانلود داشت همین 50 هزاری هست.

مخابرات درسته که دانلود رایگان نداره اما شما 12 گیگ مصرف کنی فقط 24 تومن میدی و در هر ساعتی از روز هم خواستی دانلود میکنی و اذیت نمیکنی خودتو بخوای تا 1 شب بنشینی .

اسیاتک هم گرونه طرحهاش و هم دانلود رایگانش برای طرحهای بالای 50 هزار تومنیش شاید قابل تحمل باشه .
    Last edited by amin885; 04-12-2013 at 20:41.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •