سلام دادااش
مبارکــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــت باشه
ایشالا ما هم بتونیم از این نیمچه سیستم های خوب جمع کنیم![]()
سلام دادااش
مبارکــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــت باشه
ایشالا ما هم بتونیم از این نیمچه سیستم های خوب جمع کنیم![]()
سلام ببخشید شاید جای این سوال اینجا نباشه ول پخش کنوود x400 را آپدیت کردم مراحل انجام شد و پیغام compeleted داد ولی روی همین پیغام هنگ کرد وقتی ماشین را خاموش کردم دیگه ضبط روشن نشد هر کاری هم به فکرم رسید کردم ولی افاقه نکرد! میتونید راهنمایی کنید؟
سلام صبح نزدیک به ظهر آدینه دوستانم بخیر باشه
بله البته ممکنه صدا تو حجم بیس 1073 گم بشه.
بدون آمپ هم درایو میشه.یه دو کانال برای 1073 تهیه نمائید.
درود بر آقا رضای عزیزم.آقا مبارک باشه.
بالاخره قطعات تکمیل شد و امیدوارم توانسته باشم کمک کوچکی در این زمینه کرده باشم.انشاءالله صدای خوبی بگیرید ازشون.در مورد اسپیکر و مشکلی هم که داره امیدوارم برای شما اتفاق نیافته.
لطف کن بعدا عکسها رو البته لینک نه خود عکسها رو (باکس هم که آمد و سیستم رو نصب کردی)تو تاپیک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم قرار بده.
ممنون.
سلام
حق داری شما.خودم هم دیگه طاقتم طاق شده.ولی واقعا در حد و اندازه های گلیدن و ماسکونی با تنوع محصولاتش فعلا تو بازار کالائی موجود نیست.
هلیکس هست منتها تعدد کالائیش محدوده.مثلا کتمپ خوب داره آمپش رو نداره.
آمپ دو کانال خوب نداره
ساب با کیفیت بالا در حد و اندازه SQX نداره.SQX بهترین ساب ووفری هست که تا کنون وارد ایران شده.این نظر من و خیلی از اساتید فن هست.
MTX و Rockford که کاملا تجاری شدن.
آلپاین دیگه اون کیفیت قدیم رو نداره
گرند زیرو !!
DLSو Focal که دیگه نمیاد.
واقعا حیف....چه دوران طلائی داشتیم.
به هر حال باید منتظر بمونیم تا بتونیم کالای مورد نظر و علاقه مون رو تهیه کنیم.
میتونم ساب هلیکس P12W از سریه پرسیشن رو پیشنهاد کنم.میتونه جایگزین موقتی برای سیستم شما باشه.
450 هم قابل تهیه هست اگر مایل باشید.
آقا حمید عرض ادب
میگم این قضیه بار جدید گلیدن و منتظراش شده مثه داستان حضرت یوسف و ایوب
حمیدخان فعلا که اوضاع مایه پایه بدجور خرابه ولی ایشالا خوب میشه طی چند وقت آینده. من الان رو ماشین کنوود 7056 + آمپ 75.4 + co609 دارم. فعلا دارم با همین فرمون میرم جلو تا حدود 4 الی 4.5 گیرم بیاد. بنظرت میشه با این بودجه به یه سیستم کیفیتی و البته قدرتی فک کرد یا بودجه کمه ؟ درمورد پخش بنظرتون بهتر نیس پایونیر بگیرم ؟ منظورم همون پخش معروفشه ( فک کنم P80 باشه )
من همیشه اون حرف شما آویزه گوشمه که میگین یا پول بابت یه چیز نده یا اگرم میدی یه چیز خوب بخر![]()
سلام
حمید خان نظرتون در مورد امپ hd-p 4 چیه؟؟
پیکش کجاست؟؟ اصلا پیک داره؟؟
ضعفش تو کجاست ؟؟
میدونم قدرتش تو میدبیسه ضغفشو نمیدونم
تو این رنج قیمتی امپ بهتری میشه پیدا کرد؟؟؟
Last edited by hassan-mm; 21-11-2014 at 15:44.
سلام حمید جان باند
693.11i كاپا
خوبه ؟؟ و با چه ساب باکس و امپیلی میشه درایوش کرد ؟؟
میشه کامپوننت رو بدون امپ بست؟؟
Last edited by zangetso; 22-11-2014 at 21:32.
سلام به همه دوستان
من یک ماشین هیوندا IX35 دارم. سیستم صوتی فابریکش رو قبل از خرید من عوض کرده اند و یک مونیتور دار گذاشتند که منوی عربی داره. این ماشین ساب هم بصورت فابریک نداره. من از صدای ماشین راضی نیستم و می خوام یک صدای باکیفیت و صاف داشته باشم. حجم صدا هم برام مهم نیست و کلا صدا رو خیلی زیاد نمی کنم.
اگر امکان داره من رو راهنمایی کنین در مرحله اول که چه باند هایی برای درب های جلو و عقب بگیرم و در مرحله دوم چه ضبطی بخرم
حدود بودجه 2 میلیون ، ترجیحاً باندها رو کار نباشند و جای باندهای قبلی قرار بگیرند ، در ماشین برشکاری انجام نشه ، برق ماشین هم دست نخوره
خیلی خیلی ممنون
با درود و سلام.
یه پخش خوب میخوام در حد قیمت 400 تومن دوستان چی پیشنهاد میدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارم میخوام ساپورت کنه
X400 کنوود نظر خودمه دوستان لطفا راهنمایی کنند چون تو این موضوع اماتورم![]()
من خودم X400 دارم پخش خوبیه به نسبت قیمتش صدای بسیار خوبی داره
از پایونیر همرده خودش صداش بهتره بخرید پشیمون نمیشید (نظر من)
سلام
کنوود x700 قیمت 430
30 تومن هزینه اضافه ارزششو داره !
سلام
مارک پخش چیه ؟
خروجی rca داره ؟ اگر داشته باشه میشه بهش امپلی وصل کرد ! و نیازی ب خرید پخش نیست (اگر پخش مارک معتبر باشه)
اگر نمیخواید تو برق ماشین دست ببرید لازم نیست 2 میلیون تومن هزینه کنید ! باند گرون بدون امپلی فایر فایده ای نداره .... و نمیتونید از توانش استفاده کنید.
برای نصب امپلی ی سیم برق از + ماشین نیاز دارید ک با ی فیوز محافظت میشه / برای - هم مستفیم از بدنه میگیرید .
بدون امپلی صدا تا 65% کیفیت خودشو حفظ میکنه ... و شاید انچنان تفاوتی با صدای الان احساس نکنید
باند ها هم فکر کنم برای درب عقب 16.5 سانتی و برای درب جلو 13.5 سانتی هستند
باید انداره بگیرید
در خدمتم .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)