تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1653 از 2376 اولاول ... 65311531553160316431649165016511652165316541655165616571663170317532153 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,521 به 16,530 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

پروفشنال AntAreS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

صادق ورمزيار مربي تيم فوتبال صباي قم :
    شايد کريمي کنار نيمکت بايستد!

صادق ورمزيار مربي تيم فوتبال صباي قم در خصوص ديدارحساس اين تيم مقابل استقلال گفت: براي شکست استقلال و باقي ماندن در کورس قهرماني برنامه خاصي داريم.
    وي افزود: ديدار با استقلال مانند ساير مسابقات فقط 3 امتياز دارد. اميدورام بازي خوبي و جوانمردانه اي را شاهد باشيم.
    وي ادامه داد: براي آنکه در کورس قهرماني باقي بمانيم و بتوانيم در پايان فصل يکي از 3 تيم اول جدول باشيم براي شکست دادن استقلال به تهران مي آئيم. من حدود 17 سال در استقلال حضور داشته ام. پيشنهادهاي ميليوني زيادي را به خاطر اين تيم رد کرده ام و همواره استقلال را دوست دارم اما در حال حاضر مربي تيم صباي قم هستم و به اين باشگاه تعهد دارم .بنابراين برخلاف ميل باطني ام مقابل استقلال قرار مي گيرم.
    وي درمورد درگيري اش با صمد مرفاوي در ديدار رفت گفت: صمد از دوستان قديمي من است. آن ماجرا در کميته انضباطي به پايان رسيد و هر فردي هم که اشتباه کرده متوجه اشتباهش شده است.
    وي در مورد اينکه فيروز کريمي در ديدار جمعه روي نيمکت نخواهد نشست عنوان کرد: تا آنجايي که مي دانم او گفته است در ديدار با استقلال روي نيمکت نمي نشيند اما اينکه در کنار نيمکت مي ايستد يا نه من بي اطلاع هستم.

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

شايد کريمي کنار نيمکت بايستد!
    این دقیقاً همون صحبتیه که مریم هم میکرد..
    آخه مگه میشه مربی حرفه ای باشی و رو نیمکت تیمت نشینی. من به عنوان یه استقلالی میگم باید فیروز کریمی رو نیمکت تیمش بشینه..
    در مورد بحثی که متالیکا گفت، منم با علیرضا موافقم. ولی فصل هایی هم بوده که هر دو تیم مدعی بودن. مثل آخرین دوره ی جام آزادگان که تو بازیه آخر قهرمانی از دست استقلال پرید و پرسپولیس قهرمان شد.. هیچوقت اون بازی رو یادم نمیره ! همش از تصویر کوچیک شده ی پایین سمت چپ تلویزیون بازی رو نگاه میکردم و منتظر بودم که استقلال بازی رو مساوی کنه.. ولی قسمت نبود..

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

بازی های جام حذفی کی برگذار میشه ؟
    استقلال با مس رفسنجان بازی داره و در صورت صعود به مرحله ی بعد، باید با ملوان بندر انزلی بازی کنه..

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض تابلو اعلانات استقلال

جدول لیگ برتر هفته ی بیست و سوم

جدول گلزنان ليگ برتر فوتبال

15 گل
    آرش برهانى ( استقلال)

12 گل
    ايگور كاسترو ( ذوب آهن)

11 گل
    فريدون فضلى ( صباى قم ) و عماد محمد رضا (سپاهان)

10 گل
    عيسى ترائوره(سايپا) و اشپيتين آرفى(پيام)

9 گل
    عليرضا نيكبخت و ابراهيم توره ( پرسپوليس ) سياوش اكبرپور ( استقلال) آدريانو آلوز وافشين چاوشى ( داماش ) فريد عابدى ( برق)

8 گل
    سيدمهدى سيدصالحى ( پيكان)، محمدرضا خلعتبرى و اسماعيل فرهادى ( ذوب آهن) ، جلال رافخايى ( ملوان)، امين متوسل زاده ( مقاومت)

هفته بیست و سوم :

جمعه 87/11/4 ، ساعت 14:30
    استقلال تهران - صباى قم، آزادى تهران
    داورها : سيد احمد صالحي-حسن كامراني فر-داوود رفعتي-امير حسين فتاحي

ترکیب احتمالی استقلال:
    طالب لو، کوشکی، قربانی، شکوری، حیدری، امیرآبادی، کاظمی، جانواریو، مجیدی، اکبرپور، علیزاده

ترکیب احتمالی صبای قم:
    تولیا، رضایی، اسدی، فشنگچی، بیات، کلاه کج، همرنگ، یوسفی، خیری، فضلی، رضایی

محرومین :
    آرش برهانی (استقلال) - نوری (صباباطری)

دو اخطاره های استقلال :
    خسرو حيدرى، حسين كاظمى، فابيو جان واريو

مصدومین استقلال :
    پژمان منتظری، ابراهیم تقی پور، امید روانخواه، مجتبی جباری (در صورت نیاز تو این بازی میتونه بازی کنه)

گل های آخرین بازی استقلال :

برق 1 - 4 استقلال

26′ [0-1] Hossein Kazemi
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    44′ [1-1] Sattar Zare (P.K.)
    کد:
    47′ [1-2] Fabio Januario
    کد:
    53′ [1-3] Hossein Kazemi
    کد:
    57′ [1-4] Siavash Akbarpour
    کد:

پیش بینی :

آخرین بازی :

برق 1 - 4 استقلال
    صبا باطری 0 - 0 ذوب آهن

شرکت کنندگان در پیش بینی :
    کد:
    جدول امتیازهای شرکت کنندگان تا پایان هفته ی بیست و دوم :

تو همین تاپیک میتونین پیش بینیتون رو اعلام کنید. دقت داشته باشید که نتیجه باید کاملاً مشخص باشد و پستی که تو اون پیش بینی کردید، نباید ویرایش شده باشد..

برای شرکت تو پیش بینی 12 ساعت دیگه فرصت دارید !

12 بازی آخر استقلال :

استقلال - صبا -- میزبان
    استقلال اهواز - استقلال -- مهمان
    راه آهن - استقلال -- میزبان
    استقلال - پرسپولیس -- میزبان
    مقاومت - استقلال -- میهمان
    استقلال - پاس -- میزبان
    پیکان - استقلال -- میهمان
    ذوب آهن - استقلال -- میهمان
    استقلال - ملوان -- میزبان
    فولاد - استقلال -- میهمان
    استقلال - سایپا -- میزبان
    پیام - استقلال -- میهمان

نکته : اطلاعات کامل نیست.. روز به روز کاملتر خواهد شد..
    Last edited by emad64; 23-01-2009 at 11:35.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

داشتم دنبال پستهامون بعد بازی کذایمون در مقابل صبا در بازیهای رفت میگشتم که چشمم به چندتا پست افتاد!
    الان در تاپیک تاج کبیر در حدود 17150 پست زده شده و مهمتر از اون فوق العاده فعال هست و لحظه ی خلوت نمیشه! اما همین تاپیک اگه 6 ماه پیش بهش سر می زدی پرنده هم توش پر نمیزد!
    تعداد پستهای 6 ماه پیش به سختی به 2200 پست میرسید اما تو این 6 ماه با جمع شدن بچه ها و تلاشی که کردند الان فعال ترین تاپیک ورزشی را داریم.
    خلاصش کنم می خواستم به قوله فردوسی پور یک فلاش بک به عقب بزنیم
    این اتیش را محمود با این پستش به راه انداخت

ولشون کنین حوصله دارینا فقط من یه چیز بگم من حدودن از موقعی کع اومدم پی سی ورلد حداقل هفتخ ای 2 باز میام تاپیک استقلالی ها ولی بعضی از دوستان استقلالی اصلا نمی یان بفهمن چه خبره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ولی پرسپولیسا اکثرشون میرن تاپیک تیمشون

و بعد من اومدم با این پست بنزین روی اتیش محمود ریختم!
    گروهی از استقلالی ها معمولا زمانی یاد تیمشون می افتادند که تیم در استانه قهرمانی هست.
    و کلا بین طرفداران استقلالی تفرقه زیاد هست یکی طرفدار قلعه نویی دیگری طرفدار حجازی و یکی دیگر هم مثل من از جفتشون حالش بد میشه...
    نمیشه اینجا برخی حرفها را زد چون اینجا پرسپولیسی هم هست و خیلی هاشون همواره می ایند این تاپیک را می خونند و ممکنه دل شاد بشند...
    و بعد عماد پیداش شد و اتیش راه افتاده را به راه درست هدایت کرد!
    سلام..
    اینو که خوندم گفتم منم اعلام کنم که استقلالیم..
    من هر روز به این تاپیک سر میزنم و از اوضاع و احوال استقلال خبر میگیرم ولی پست نمیدم. فکر کنم خیلی دیگه از استقلالیا هم اینطوری باشن. خداییش تاپیک خیلی خوبی داریم. من هر موقع که از صحت خبری که شنیدم میخوام مطمئن بشم، میام تو این تاپیک. این دومین پستمه !
    من نه چپم، نه راست، نه بالا و نه پایین !
    واسم فقط و فقط خود استقلال مهمه، نه با تیم دیگه ای کار دارم، نه میخوام فلان تیم بدبخت شه..
    فقط استقلال
    فقط سرور بودن استقلال رو میخوام.. استقلال خودش میتونه بدون بدبخت شدن تیمای دیگه قهرمان شه. به نظر من این قهرمانی خیلی بیشتر می ارزه.. چون آخر فصل بعضیا نمیان بگن که، ها! شانس آوردین که ما تو فلان بازی فلان داور حقمون رو خورد وگرنه نمیذاشتیم قهرمان شید (چه غلطا !)
    این نظر منه. هر کس نظره خودش رو داره و نظرش مهترمه..

خلاصه اومدیم بگیم که، آره ! ما هم آبیه آبی هستیم..
    و بعد از اون بروبچ تاجی پیداشون شد
    انگار داره توی تاپیک ما یه تحولاتی صورت میگیره با قهرمانی استقلال توی جام حذفی خیلی با استقلال اشتی کردن
    وبرای فصل بعد هم ما خودمون رو توی سه جام مدعی میبینیم امیدوارم تمام استقلالی هایی که قبلا به این تاپیک
    می اومدن و یه نگاهی مینداختن و میرفتن فعالیته بیشتری داشته باشن (به خودمم میگم)
    باید ببینیم این قطبی در این فصل بازم از اون دلقک بازی ها رو در میاره و بالا وپایین میپره یا نه .........تازگی ها هم که گفته
    قول قهرمانی نمیدم باید شرایط تیم رو ببینماره دیگه اگه منم حریفی مثل ژنرال بالای سرم بود می ترسیدم

نوکر هرچی استقلالی هستم
    من که رفتم بخوابم امیدوارم خواب ابی ببینم
    بنده هم استقلالي هستم عينه emad64 و خيلي ا ديگه كه فقط مي خونيم ، پست نميديم
    به به
    به سلامتي مي بينم كه برادران عزيز استقلالي به جمع اعضاي تاپيك اضافه شدن.
    آقا عماد من كوچيك شما هستم.
    r3xaa غلوميم!
    چاکریم عماد جان

والا من بیشتر شبیه میخ زیر چهار پایه ام تا پایه

گهگاهی میام سر میزنم

اسمم هم علیرضا س عزیز :ایکس
    مرسی عمادجان معلوم شد که میخوای این تاپیکو بترکونید فکر کنم همش تقصیرعلیرضابودکه شاکی شده بود
    نمیدونم اول کی شاکی شده بود، ولی من پست محمود رو خودنم دیدم بد شاکیه !

امیدوارم بقیه ی استقلالی ها هم به جمع ما بپیوندن و فقط به تاپیک سر نزنن، پست هم بدن..
    دمه تمام بروبچ ابی گرم
    از این طرفا بیاید و نذارید تاپیک پائین بره...

تعداد بروبچ زیاد هست و از ترس از قلم انداختن نام برخی دوستان اسم نمی برم اما دمه تمام دوستان گرم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آهاي ! ما استقلالي هستيم ! حتي اگر استقلالي نمانده باشد !!
    هي تو ببين اينجاست اين قلب در به در اين ذهن مشوش در پي توست .
    تويي تاج و تخت و عزت و مرام و شرافت ما .
    تويي دوام و دوا وتمام دارو ندار ما .
    تويي تصوير ما از زندگي . تو دهن كجي بزرگ ما هستي به آيين روزگار.
    تو جبران تمام نداشته هاي مايي ، حتي اگر خودت هم چيزي نداشته باشي .
    حتي اگر هميشه آخر باشي و حتي اگر عادت كني به آخر بودن ، حتي اگر له شوي و خرد شوي ، باز هم غرور مايي ! باز هم فخر ما ! تويي كه سرور و سالاري !
    باز هم با باختنت بغضمان مي گيرد و با بردنت (حتي اگر ناياب باشد) فريادمان ايران را مي لرزاند .
    تو سرافرازي ما هستي حتي اگر هميشه سرافكنده مان كني .
    حتي اگر كم باشيم و كمتر از رقيب . اما بوده ايم و هستيم و همواره خواهيم بود!
    تو را متعصبانه دوست كه نه متعصبانه عاشقت هستيم . ما استقلالي هستيم ، وفادار و سربلند !
    نستوه

=======

همانطور که گفتم دنبال پستهای بعد بازی با صبا می گشتم که واقعا به تمام تاجی ها بد گذشت!
    سعی می کنم بعضی پستهای بچها را نقل کنم البته بی خیال پستهای نا امید کننده و ضد حال شدم!
    پست یکی از دوستان استقلالی که اتفاقا اینجا هم پیداشون نیست جالب بود!
    من قول قهرمانی میدهم . . .
    بعد اون بازی پرسپولیسی ها زیادی به تاپیک ریختند و جو را خراب کردند!
    نمونه هاش:

حالا شد 1-3 !!!

قلعه نوعی گفته بود ارزش تیم استقلال از بازی های بعدی مشخص میشه !!!! و ما قول قهرمانی میدیم !!!!

آق فیروز انتقام خونینش رو گرفت !!
    اينجا انجمن اخبار ورزشيه و من هر جاش دلم بخواد طبق قانون كل انجمن ها پست ميدم و فكر نميكنم به شما ربطي داشته باشه!!
    ولي انصافا خيلي حال داد
    از صميم قلب بهتون تسليت ميگم!!!
    غم آخرتون باشه!
    جالب بود داور هر موقع بازيكني از صبا اعتراض ميكرد سريع اخطار ميداد ولي از بازيكناي استقلال ميترسيد
    اون دوستمون هم كه گفت قم ورزشگاه نداره ، اميدوارم چشاش باز شده باشه
    22 شهريور 87 هم به افتخارات استقلال اضافه ميشه!!
    اما مهم تر از این حرفها فعالیتی بود که بعد از اون شکست اغاز شد و الحق استقلال خوب جواب صبر و شکیبایمون را داد
    شب بخير:
    مگه ميشه يك طرفدار چندين و چند ساله پاي يم باخت دو باخت سه باخت تيمشو ترك كنه اگر قرار به رفتن بود من همون پارسال ميرفتم ولي يك طرفدار خوب بايد تا اخر همراه تيمش باشه ،به اميد پيروزي در بازي بعد
    اینجور شکست ها همیشه تلخ هستند اما لازم هستند تا برخی چیزها را از یاد نبریم...
    همیشه اینجور شکستها تا چند ساعت بعد از شکست برای من خیلی تلخ هستند اما بعد از گذشت چند ساعت این شکستها ارزششون از خیلی از پیروزی هامون برای من بیشتر میشه!
    وقتی به حال خودم که قبل و چند ساعت بعد از بازی دارم فکر میکنم می بینم چقدر استقلال برایم مهم هست...

می دونم که تمام دوستان استقلالی الان شاکی هستند اما الان وقته ثابت کردن اینه که الکی استقلالی نشدیم فراموشتون نشه شعارمون را:
    استقلال اول بشی اخر بشی بازهم دیوانه وار دوستت داریم...
    الان وقته ثابت کردنه خیلی چیزها هست ما استقلالی ها داریم ازمایش میشیم یک ازمایش بزرگ...

عشققققققققق است استقلال ما روزهای سخت تر از این هم داشتیم.

بعد از هر شكست يك پيروزي پس به اميد پيروزي در بازي بعد
    اســـــــــــــــــــــــ ــــــــتقـــــــــــــــ ــــلــــــــــال اول يشي آخر بشي دوستت داريم...
    با تمام ناراحتیم بازم امیدوارم
    استقلال یه فرصت دیگه پبیدا کرده که ثابت کنهتیم روزهای سخت ه
    مگه کشتیا تون غرق شده ؟؟ بازی استقلال صبا گذشت .
    آخه با دو سه تا شکست که هیچ تیمی سقوط نمی کنه . فاصله استقلال تا پیروزی همش 4 امتیاز ناقابله . که اگه خدا بخواد 3 تا شو تو دربی می گیریم .
    بایرن انتظار من از شما خیلی بیشتر از این بود . به جایی که روحیه بدی نشستی زانوی غم بغل کردی .
    به نظر شما قلعه نوعی تعمدی باخت ؟ بازی کن ها تعمدی ضعیف بازی کردن ؟ والا نه . انشا الله بازی با استقلال اهواز جبران کنیم . یادمون نره که هر تعطیلی به تیم ها ضرر می زنه . درضمن استقلال به لطف فدراسیون 2 بازی در زمین حریف انجام داد که اگه بازی با استقلال اهواز هم جایی غیر از آزادی باشه می شه 3 تا بازی .
    بچه ها قهرمانی استقلال کی می خواد سور بده ؟!!!
    !
    بچه ها من اگه استقلال 170 هم بشه هيچ وقت تركش نمي كنم.
    كسايي كه با چند تا باخت تيمشون رو مي فروشن همون بهتره كه برن ...
    در كل من يكي كه بدتر از اينش رو هم تجربه كردم!
    رتبه نهم با كخ و رتبه 13 با كريمي و ...
    مطمئن باشيد به درد همين تيم فقط قلعه نويي ميخوره و بس.
    میگن ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازست
    میگن پایان شب سیه سپید است
    میگن ....

به قول علیرضا، ما استقلالی ها داریم امتحان میشیم..
    و به قول اونی که نمیدونم این چند وقت کجاست، نوبت بازی های آسون ما هم میرسه..

استقلالی هیچ وقت ناامید نمیشه..
    البته قلعه نویی هم در ان زمان به طرفداران قول قهرمانی داد و الحق داره به وعدش به خوبی عمل میکنه!
    من یک زمان از قلعه نویی خیلی دل خور بودم اما با این بازیها بازهم ثابت کرد برای استقلال بهترین هست.
    چه خبرهای هم بعد اون بازی شنیده میشد!
    پورحيدرى كنار زمين گرم مى كند
    منصوريان و مرفاوى ، مربيان موقت استقلال؟
    اگر چه مديران استقلال همچنان از امير قلعه نويى حمايت مى كنند اما بايد بپذيريم كه با توجه به نتايجى كه اين تيم در ليگ هشتم كسب كرده، تغيير سرمربى در صورت تداوم ناكامى اصلاً بعيد به نظر نمى رسد زيرا استقلال در بدترين وضعيت جدولى خود قرار داشته و حالا رسماً يك تيم قعرنشين محسوب مى شود بنابراين اگر اين سير نزولى همچنان ادامه پيدا كند، قطعاً هيأت مديره و مديرعامل استقلال دست از حمايت قلعه نويى برداشته و به فرد ديگرى حكم سرمربيگرى خواهند داد اما چه كسى مى تواند اين مسئوليت خطير را برعهده بگيرد و اساساً كدام مربى چنين ريسكى را خواهد پذيرفت؟ با توجه به نتايج ضعيفى كه فيروز كريمى در فصل گذشته گرفت، احتمال اينكه استقلالى ها در صورت كنار رفتن امير قلعه نويى فردى را از بيرون مجموعه آورده و به وى حكم سرمربيگرى بدهند ضعيف است زيرا اين كار هم در نوع خود ريسك خطرناكى محسوب مى شود. از طرف ديگر شايعاتى مبنى بر استفاده از صمد مرفاوى به عنوان مربى موقت نيز به گوش مى رسد. با توجه به اينكه مرفاوى سابقه سرمربيگرى را داراست عده اى معتقدند او مى تواند حداقل به صورت موقت جانشين امير شود. اين در حالى است كه برخى از نزديكان باشگاه هم دقيقاً همين بخت را براى عليرضا منصوريان قائل هستند و از وى به عنوان سرمربى احتمالى استقلال ياد مى كنند. البته حتى اگر امير برود، بعيد است مديران باشگاه تيم خود را در ليگ قهرمانان آسيا به دست منصوريان يا مرفاوى بدهند و قطعاً سر فرصت يك مربى با تجربه بالاى سر تيمشان قرار مى دهند كه شايد اول اسم او منصور پورحيدرى باشد!

تقصير مديرعامل است كه سرمربى تحميلى را پذيرفت
    روشن: فتح الله زاده از قلعه نويى مى ترسد
    حسن روشن بازيكن سابق استقلال معتقد است كه اين تيم در بازى هاى آينده هم طعم شكست را خواهد چشيد. او گفت: قبل از فصل پيش بينى كرده بودم كه استقلال دچار اين وضعيت مى شود چون مديرعامل و سرمربى هيچ تفاهمى با هم ندارند. روشن با بيان اين مطلب ادامه داد: خوشبختانه بازى استقلال را نديدم و الان در تهران نيستم اما جمعه شب شنيدم كه آنها مقابل صباباترى شكست خوردند اما مطمئن باشيد كه اين آخرين باخت استقلال نخواهد بود. من قبل از شروع فصل هم گفتم كه اين تيم به جايى نمى رسد چون ضعف مديريتى دارد. روشن افزود: مديرى كه اكثر مسائل را به او تحميل كنند، به طور حتم نمى تواند در كارش موفق باشد. من يك سال با فتح الله زاده كار كردم و به خوبى مى دانم كه مديريت در اين باشگاه چقدر ضعف دارد. مهاجم اسبق استقلال تأكيد كرد: فصل گذشته وقتى بحث بركنارى حجازى قطعى شد به فتح الله زاده گفتم كه فيروز كريمى را نياورد و بگذارد كه حجازى به كارش ادامه دهد اما او گفت كه اگر كريمى نيايد بايد قلعه نويى را بياورم. همه مى دانند كه قلعه نويى را به فتح الله زاده تحميل كردند.روشن ادامه داد: قلعه نويى هم به اندازه خودش مقصر است، البته وقتى فتح الله زاده از او مى ترسد ديگر نبايد از استقلال انتظار نتيجه گرفتن داشته باشيم. يك مدير مى تواند در مورد مسائل فنى از سرمربى توضيح بخواهد و در جريان همه چيز قرار داشته باشد اما فتح الله زاده در مورد اشكالات فنى تيم هيچ صحبتى با قلعه نويى نمى كند و از او مى ترسد. روشن در پايان گفت: من براى رفت وآمد بيشتر از اتوبوس و مترو استفاده مى كنم. بهتر است آقايان يك بار همراه من بيايند و ببينند كه مردم چه حرف هايى در مورد آنها مى زنند. من به عنوان يك استقلالى از اين حرف ها خجالت مى كشم.

اما چیزی که برام جالبه اینه که تیم بحران زدمون با رفتن فتح الله زاده از این رو به ان رو شد!

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

استقلال - صباى قم

بازى حيثيتى

جمعه ۴/۱۱/۸۷ ، هفته بيست و سوم از هشتمين دوره ليگ برتر، ورزشگاه آزادى، ساعت: 15
    داور: احمد صالحى
    كمك ها: حسن كامرانى فر و داود رفعتى

نگاه فنى
    ايران ورزشى- فارغ از حاشيه ها و بى توجه به انگيزه هاى پنهانى كه براى سوژه هاى اصلى اين بازى وجود دارد مى توان به انديشه هاى پيروز قربانى و فرهاد مجيدى از استقلال و فيروز كريمى و صادق ورمزيار از صبا اشاره داشت، اين بازى به لحاظ فنى چشم هاى بسيارى را به دنبال خود مى كشد. غالب كارشناسان معتقدند تقابل استقلال و صبا برترين بازى سال را به معرض ديد خواهد گذاشت. صبا تيمى است كه به لحاظ تاكتيكى مورد تحسين همه قرار دارد. اين تيم در اجراى بازى گروهى زبانزد خاص و عام است و تقابلش با استقلال كه از درجه فنى برترين تيم سال هاى اخير فوتبال ايران لقب مى گيرد و نگاهى به آمار گل هاى زده و خورده اين تيم گواهى صادق بر اين مدعا است كه مى تواند يك فوتبال «نو» را به نمايش بگذارد. شايد تماشاى اين بازى از طريق گيرنده هاى تلويزيونى براى تماشاگران واقعى فوتبال جذابيت آنچنانى نداشته باشد به همين دليل شايد عصر جمعه شاهد حضور بى سابقه تماشاگران در ورزشگاه آزادى باشيم و اين بازى خاص را در حال و هواى تازه اى به نظاره بنشينيم. عصر جمعه آزادى ميزبان گروهى از حرفه اى هاى فوتبال ايران خواهد بود؛ يك طرف استقلال و در سوى ديگر صباى قم. نگاهى به داشته هاى دو تيم روى نيمكت و در ميدان اين ادعا را به اثبات مى رساند كه اين برترين بازى سال فوتبال هم خواهد بود!

تركيب احتمالى استقلال
    دروازه بان: وحيد طالب لو - مدافعان: بيژن كوشكى، پيروز قربانى و هادى شكورى - هافبك ها: حسين كاظمى، فابيو جانواريو، خسرو حيدرى، مهدى اميرآبادى و فرهاد مجيدى - مهاجمان: سياوش اكبرپور و عليرضا عباسفرد.

تركيب احتمالى صبا
    دروازه بان: المير توليا - مدافعان ميانى: مرتضى اسدى و شيث رضايى - مدافعان كنارى: محسن بيات و اميرحسين فشنگچى - هافبك ها: عادل كلاه كج، محمد همرنگ، محسن يوسفى و مهدى خيرى - مهاجمان: غلامرضا رضايى و فريدون فضلى.

چهره ويژه

پيروز قربانى (استقلال)

مدافع استقلال براى آنكه به همه نشان دهد بى دليل در زمان مربيگرى فيروز به نيمكت زنجير شده بود با انگيزه هاى متفاوتى گام به ميدان خواهد گذاشت. گذشته از اين پيروز براى حضور دوباره در تركيب اصلى تيم ملى هم انگيزه هاى متفاوتى مقابل صبا خواهد داشت. پيروز كه خود را به عنوان يكى از گلزن ترين مدافعان ليگ معرفى كرده عصر جمعه همه انگيزه اش را به كار خواهد بست.

غلامرضا رضايى (صبا)

مهاجم تيز پا و سرعتى صبا جدى ترين خطر براى وحيد طالب لو به حساب مى آيد. رضايى كه نمايشى خوب مقابل سنگاپور داشت حالا با خستگى كمتر مقابل استقلال قرار خواهد گرفت. سرعت و قدرت دريبل زنى مهاجم كوتاه قامت صبا باعث آزار خط دفاع استقلال هم خواهد شد البته به شرط آنكه درغياب نورى اين مهاجم خوب تغذيه شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اولتيماتوم ملاحى به كادر فنى و بازيكنان صبا

فقط فيروز كريمى حق مصاحبه دارد

ايران ورزشى - كريمى ملاحى، مديرعامل باشگاه صباى قم، در آستانه ديدار حساس اين تيم برابر استقلال به كادر فنى و بازيكنان اين تيم اعلام كرد فقط فيروز كريمى به عنوان سرمربى تيم حق مصاحبه دارد.
    ملاحى ظهر چهارشنبه با حضور در تمرين صباى قم به بازيكنان اين تيم اعلام كرد براى جلوگيرى از تنش هاى احتمالى فقط فيروز كريمى، به عنوان سرمربى تيم مى تواند مصاحبه كند. ملاحى كه تجربه بسيارى در مديريت فوتبال دارد با توجه به حساسيت هاى بازى با استقلال از بازيكنانش خواسته از مصاحبه كردن پرهيز كنند و تنها فيروز كريمى را براى گفت وگو با رسانه ها آزاد گذاشته است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

منصور پورحيدرى: فيروز احساسى حرف مى زند

با احترام به مدعيان استقلال قهرمان مى شود

ايران ورزشى - منصورى پورحيدرى، يكى از پيشكسوتان باشگاه استقلال درباره وضعيت كنونى اين تيم مى گويد: «تيم استقلال فصل جديد را خوب شروع نكرد. ولى انصافا با درايت قلعه نويى و همكارانش اين تيم الان هم خيلى خوب بازى مى كند و هم خوب نتيجه مى گيرد. به دور از تعصب مى گويم كه استقلال قلعه نويى بهترين تيم چند دهه اخير است.» پورحيدرى استقلال را با احترام به همه تيم ها شانس اول قهرمانى اين فصل مى داند: «الان كه استقلال صدرنشين است و شرايط بسيار خوبى هم دارد. با احترام به تيم هاى ذوب آهن، پرسپوليس و سپاهان و ديگر مدعيان، شانس اول قهرمانى بدون شك استقلال است. من حتى در ليگ آسيا هم اين تيم را فيناليست مى دانم چرا كه واقعاً اگر بتواند به همين منوال پيش برود و در كنترل حاشيه ها موفق باشد، تحقق اين امر ميسر است اما شما مى دانيد كه حاشيه ها چقدر در فوتبال ايران دخيل و مؤثرند.»
    در بازى استقلال و صباباترى، قرار شده كريمى به خاطر نشان دادن علاقه خود به آبى پوشان، روى نيمكت ننشيند. پورحيدرى نسبت به اين موضوع هم واكنش نشان مى دهد: «من اين موضوع را نشنيده بودم و دليل اين حركت كريمى را فقط خودش مى داند. كريمى بايد بداند كه فوتبال حرفه اى شده و نسبت به تيمى كه در آن فعاليت مى كند و از آن روزى مى خورد، تعهد دارد. من فكر نمى كنم نشستن روى نيمكت و قرار گرفتن بازيكنان و مربيان سابق، جلوى تيم ها نشان دهنده بى احترامى باشد. به هرحال كريمى مى داند و مديريت باشگاه صبا! به نظرم تصميم احساسى است.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اميرآبادى با سر بانداژ شده آمد
    مهدى اميرآبادى در جريان تمرينات روز سه شنبه سرش شكست و به بيمارستان منتقل شد. از اين رو اين بازيكن روز گذشته با سرى بانداژ شده در تمرينات حاضر شد. معلوم نيست اميرآبادى به خاطر شرايطى كه دارد مقابل صباى قم بازى مى كند يا به تشخيص كادر فنى به استراحت مى پردازد. اميرآبادى اگر در شرايط مطلوب قرار داشته باشد در جناح چپ استقلال بهترين گزينه خواهد بود زيرا در بازى با برق شيراز همگان ديدند كه حضور هاشم بيك زاده تا چه حد استقلال را در اين جناح با مشكل روبه رو كرد و چه بسا اگر اميرآبادى در ميدان حضور داشت گل هاى استقلال از عدد ۴ هم تجاوز مى كرد.

فيروز يكشنبه پول مى گيرد

با رأى كميته انضباطى، باشگاه استقلال موظف شده طلب ۴۰ ميليونى فيروز كريمى را پرداخت كند. از اين رو براى اينكه اين بدهى براى باشگاه استقلال دردسرساز نشود، مسوولان باشگاه به فيروز كريمى وعده دادند يكشنبه هفته آتى طلب ۴۰ ميليونى او را پرداخت كنند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •