من یه سوپر الیت فورزا گرفتم تاریخ ساخت دستگاه واسه 28/8/09 هستش و سریال دستگاه با قاب هم خونی نداره میخواستم بدونم مشکلی نداره یعنی یه دفعه بردش فالکون نباشه و میشه بگید درایوش چیه ؟از کجا بفهمم
من یه سوپر الیت فورزا گرفتم تاریخ ساخت دستگاه واسه 28/8/09 هستش و سریال دستگاه با قاب هم خونی نداره میخواستم بدونم مشکلی نداره یعنی یه دفعه بردش فالکون نباشه و میشه بگید درایوش چیه ؟از کجا بفهمم
چون مال 2009 جاسپر میشه ولی درایو رو نمیدونم
---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:54 PM ----------
کینکت و360جدید هنوز تو ایران نیست
---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:56 PM ----------
اون رو تو یه تا پیک دیگه دوستمون زده بود یعنی جدیده کپی شده
تو دبی هست که آدم بتونه بخره
قیمت اون جاش چنده
یکی از دوستام الان تو تبریزه کسی اونجا کسی رو میشناسه که جدیده رو بیاره بفروشه
parsonline
با سیم مستقیم به مودم
اصفهان فقط یه جا به نظر خودم خوبه و اون هم فروشگاه مبین 2 خیابان چهارباغ پایین -پاساژ ازادی - طبقه زیر زمین.
به غیر از این هیچ جای دیگه برای خرید توصیه نمیشه.
من خودم پیشنهاد میکنم از تهران خرید کنید.
سلام داش میلاد.
به نظر من سه تاشو بخر!!
من بودم X360s را میخریدم چون خیلی خشگله!!
مهم نیست که سریالا یکی نباشه!
مهم اینه که سریال شاسی کنسول یعنی سریالی که در کنار ورودیهای USB دستگاه نوشته شده با سریال داخل داشبورد یکی باشه.
مادربورد هم به احتمال 100000000000000% Jasper هست!
درایوتون اگه این شکلی بود یا Lite-On هست یا BENQ طبق عکس برای تشخیص این دو از هم باید قاب جلوی کنسول را با ناخن در بیارین و رنگ سیم را در اون دریچه مشاهده کنید و باقی ماجرا ..
![]()
ایشون آلمان هستند...
به نظر من ایپد.شما که 360 دارید.چه فرقی میکنه.اگه برا لایو میخواید بحثش جداست...
اون رو تو یه تا پیک دیگه دوستمون زده بود یعنی جدیده کپی شده
تو دبی هست که آدم بتونه بخره
قیمت اون جاش چنده
یکی از دوستام الان تو تبریزه کسی اونجا کسی رو میشناسه که جدیده رو بیاره بفروشه
در انتظار جواب![]()
فعلا تو تهران ۶۰۰ تومن مایشه بهتر هست قشنگ چند ماهی صبر کنییکی از دوستام الان تو تبریزه کسی اونجا کسی رو میشناسه که جدیده رو بیاره بفروشه
در انتظار جواب![]()
اگه میشه شماره شونو بدیداصفهان فقط یه جا به نظر خودم خوبه و اون هم فروشگاه مبین 2 خیابان چهارباغ پایین -پاساژ ازادی - طبقه زیر زمین.
به غیر از این هیچ جای دیگه برای خرید توصیه نمیشه.
من خودم پیشنهاد میکنم از تهران خرید کنید.
اقا ی مومن زاده دیگه؟
از چه نظر میگید از تهران بخرم؟
قیمتش مهم نیست حالا 30 40 تومن بالا پایین
می خوام جنس قلابی نندازه بهم
راستی اگه میشه با دلیل توضیح بدید سوپر الیت بگیرم یا الیت
غیر از هارد و یه دسته ی اضافی بازی ارجینال مزیت دیگه داره؟
Last edited by new evil; 22-07-2010 at 20:41.
سلام. توپ خونه یا پایتخت. (البته خودم ندیدم)کسی میدونه این قاب رو از کجا میشه تهیه کرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)