آقا یه بار پست بزن نه صد بار . *140*10# رو بزن.اگه صفره خوب صفره دیگه
آقا یه بار پست بزن نه صد بار . *140*10# رو بزن.اگه صفره خوب صفره دیگه
از طریق ecare یا نرم افزار ایرانسل من هم میتونید چک کنید
فدات شم خودش اینجوری شده من ی بار زدم
- - - Updated - - -
ممنون نرم افزار از کجا دانلود کنم
تو خود سایت ایرانسل هست
Last edited by mohebronaldo; 02-11-2015 at 21:58.
آقا رضا خدا قوت بی زحمت مشکل مارو هم یه پیگیری کن یه دنیا ممنون
وحشتناکه!
کل محدوده ساحلی چمران تا چهار راه اسفند و از اون طرف تا بلوار کارگر عملا هیچکدوم از اپراتور ها جواب نمیدهند.
حتی خطوط تلفن هم دچار مشکل جدی هست
شما هم همینطورید؟
Last edited by ak313; 02-11-2015 at 22:46.
دوست عزیز، برای شماره هایی که نوشتی، تا قبل از 5 شماره اخر، L رو بفرستی به همون شماره همشون لغو میشن، اون 5 شماره اخر هم لغو رو تو خود پیامک توضیح داده
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
من دقیبا همین وضعیت رو دارم . در منزلم اصلا پوشش 3g ندارم اما عوضش 2g تمام خطوط آنتنش پره و 4g هم دو آنتن داره .
علت هم آنتن دهی بهتر 4g نسبت به 3g است .
دوستان که یک سری راه حل هایی دادند . این هم راههایی دیگر ! :
غیرفعالسازی پیامکهای تبلیغاتی خطوط ایرانسل :
روش اول: برای قطع پیامک های تبلیغاتی ایرانسل ، شما باید عدد ۲ را به شماره ۵۰۰۵ پیامک نمایید. (هزینه ارسال پیامک به این شماره رایگان است)
روش دوم: شما میتوانید از طریق خط ایرانسل خود با شماره ۷۰۰ تماس گرفته و پس از برقراری ارتباط با اپراتور درخواست خود را مبنی بر عدم دریافت پیامکهای تبلیغاتی ابراز نمایید.
نکته: با ارسال عدد 1 به شماره پیامک 5005 میتوانید اس ام اس تبلیغاتی ایرانسل را مجدد فعال کنید.
طرح سامانه 8282 ایرانسل:
همچنین اگر به شما به صورت ناخواسته یکی از طرح های پیامک های ۸۲۸۲ ایرانسل برای شما فعال شده و از اعتبار شما کم میشه و نمیدونید چطور غیر فعالش کنید از روش زیر استفاده کنید.
مرحله اول با گوشیتون یک پیامک به ۱۳۰ بفرستید تا رمز ورود به ویترین ایرانسل به شما ارسال بشه،
مرحله دوم به سایت ویترین ایرانسل بروید (Vitrin.irancell.ir) و در بالای سایت گزینه ورود به سیستم را بزنید
مرحله سوم در بخش شناسه شماره موبایل خود را به صورت ********9893 وارد نمایید و در بخش رمز عبور دریافتی توسط پیامک را وارد نمایید
مرحله سوم به قسمت “سرویس مبتنی بر پیام کوتاه” بروید و بعد به قسمت “شارژ خودکار- بسته های من” بروید، و هر چی طرح هست “لغو اشتراک” کنید.
طرح سامانه 8686 ایرانسل:
اگر شماره 8686 ایرانسل پیامک دریافت می کنید، برای غیر فعال سازی 8686 عبارت laghv pishvaz یا laghv را به 8686 ارسال کنید.
منبع :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
/
این هم دو مطلب دیگه در این مورد :
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)