تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1652 از 2605 اولاول ... 65211521552160216421648164916501651165216531654165516561662170217522152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,511 به 16,520 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خیلی کنده کلا اینترنت تعطیله از اول سال که وحشتناک تر شده با سیستم فیلترینگ کره شمالی که پیاده کردن و همچنان ادامه داره این اواخر دیگه به اوج رسیده اصلا قابل استفاده نیست واقعا هرکاری میکنم که یکم بهبود پیدا کنه نتیجه ای نداره !
    یه چیزو راحت بگم اینترنت با امنیت اینا گره خورده اینکه انتظار داشته باشین بهتر شده یه چیز مسخره ای هست همه مون هم می دونیم چرا انقدر محدودیت شدیده چون اگر محدویدتو بردارن دیگه فضایی برای حیات پیدا نمی کنن و رفتنی میشن !

2. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بهتره كمپين انصراف از اي دي اس ال مخابرات راه بيوفته چون واقعا مخابرات هم مثل خودرو سازها هست
    بدبختی اینجاست که به دانلود کردن و استفاده از اینترنت معتاد شدیم! آدم ماشین نخره، میتونه از تاکسی و اتوبوس و مترو استفاده کنه. ولی الآن اینترنت پر سرعت (پر سرعت!!! الله اکبر!) رو از ما بگیرن، دووم نمیاریم و اوضاعمون خراب میشه! از اون طرف من هرچیزی که میخوام (فیلم، سریال، آهنگ، بازی) خودم دانلود میکنم و برای همین نیاز به حجم بالا دارم و مجبورم با این مخابرات داغون و افتضاح کنار بیام، چون جای دیگه ای وجود نداره که اینترنت نامحدود با قیمت مناسب بده. برم از کیفیت پایین شکایت هم بکنم، میگن اگه نمیخوای برو جمعش کن! کاری ندارن که طرف مشتری هست و داره پول میده.
    کلاً وقتی انتخاب ها کم باشه و محدودیت وجود داشته باشه، این مشکلات هم پیش میاد...

4. 3 کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این واعضی نفهم که از اون شکلش بی سوادی مشخصه کوچکترین جوابی در مورد بسته بودن پورت udp تو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به کسی نمیده !
    چون همون جور که همه مون هم میدونیم عمدیه و باز نخواهد شد !
    اما در هر حال اگر وقتشو داشتین یوزر بسازین و در مورد udp کامنت بزارین !
    خواهش و ... اینا نکنید لطفا!
    تند با اینا صحبت کنید !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بدبختی اینجاست که به دانلود کردن و استفاده از اینترنت معتاد شدیم! آدم ماشین نخره، میتونه از تاکسی و اتوبوس و مترو استفاده کنه. ولی الآن اینترنت پر سرعت (پر سرعت!!! الله اکبر!) رو از ما بگیرن، دووم نمیاریم و اوضاعمون خراب میشه! از اون طرف من هرچیزی که میخوام (فیلم، سریال، آهنگ، بازی) خودم دانلود میکنم و برای همین نیاز به حجم بالا دارم و مجبورم با این مخابرات داغون و افتضاح کنار بیام، چون جای دیگه ای وجود نداره که اینترنت نامحدود با قیمت مناسب بده. برم از کیفیت پایین شکایت هم بکنم، میگن اگه نمیخوای برو جمعش کن! کاری ندارن که طرف مشتری هست و داره پول میده.
    کلاً وقتی انتخاب ها کم باشه و محدودیت وجود داشته باشه، این مشکلات هم پیش میاد...
    اعتیاد و اینا به کنار، یه عده اصلا از کار و زندگی میفتن بدون اینترنت

این واعضی نفهم که از اون شکلش بی سوادی مشخصه کوچکترین جوابی در مورد بسته بودن پورت udp تو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به کسی نمیده !
    چون همون جور که همه مون هم میدونیم عمدیه و باز نخواهد شد !
    اما در هر حال اگر وقتشو داشتین یوزر بسازین و در مورد udp کامنت بزارین !
    خواهش و ... اینا نکنید لطفا!
    تند با اینا صحبت کنید !

اون که اصلا وضعش معلومه...

کسی که میگه اینترنت ایران جزء ارزونترین ها توی دنیاست و یه جای دیگه هم میگه من 512 کیلوبیت واسه منزل دارم و راضی هستم، دیگه خودت بقیه ش رو بخون...

7. 3 کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان من الان 30 مین میشه که چراغ لینک مودمم کلا قطع شده با مخابرات مرکز .
    نه اینکه نت قطع باشه نه کلا چراغ ADSL خاموش شده!
    فک کنم چند روز پیش که واسه بقیه شده بود حالا نوبت به منطقه ما رسیده !
    کسی هست با من تو یه قایق باشه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام دوستان عزیز، بنده دیروز برای ثبت‌نام سرویس 512 نامحدود در مرکز مخابرات خیابان امام خمینی فرم پر کردم، فرمش عجیب و غریب بود، اسمی از طرح ها و کمپین های مختلفش نداشت، البته من تیک پهنای باند 512 و نا محدود رو زدم، منزل ما خیابان جیحون هست، مودم داریم، هنگام تحویل فرم، مسءولش گفت نصابمون میاد براتون وصل میکنه، منتظر باشید، خواستم بپرسم با توجه به اینکه کد پیگیری ندادن بهم، چطور میتونم پیگیرش باشم و چند روزه وصل میشه
    ممنونم

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سیاست جدید فیلترینگ؛ دیگه سرویس ها رو مسدود نمی کنند، روش اختلال شدید ایجاد میکنند؛ که خود کاربر کم کم بیخیالش بشه.
    آباد کردید مملکت رو، دمتون گرم واقعا.
    Last edited by Firebirds; 16-10-2015 at 00:36.

11. 4 کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

به خدا اینو به کشورهای خارجی نشون بدم می تونم راحت پناهنگی بگیرم !

connection test تو یه بازی آنلاین !

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام دوستان عزیز، بنده دیروز برای ثبت‌نام سرویس 512 نامحدود در مرکز مخابرات خیابان امام خمینی فرم پر کردم، فرمش عجیب و غریب بود، اسمی از طرح ها و کمپین های مختلفش نداشت، البته من تیک پهنای باند 512 و نا محدود رو زدم، منزل ما خیابان جیحون هست، مودم داریم، هنگام تحویل فرم، مسءولش گفت نصابمون میاد براتون وصل میکنه، منتظر باشید، خواستم بپرسم با توجه به اینکه کد پیگیری ندادن بهم، چطور میتونم پیگیرش باشم و چند روزه وصل میشه
    ممنونم
    سلام
    دوست گرامی بسته به مرکز تلفن و افراد منتظر دریافت سرویس متفاوته
    از 1 تا دو روز تا بیش از یک ماه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

رعد و برق دیشب فک کنم زدم سیمای اینترنتو جر داده ، اوضاع وخیمه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •