تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1652 از 1805 اولاول ... 6521152155216021642164816491650165116521653165416551656166217021752 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,511 به 16,520 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

به پس پرداخت ها هم یه ماه دادن چون برای من اضافه شد

2. این کاربر از ghnjfg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خدا کنه به من هم بدن یک ماه دیگه تا اتمام سرویس کمپینم مونده

4. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    اول از همه ازتون تشکر میکنم ، بابت اینکه دارین به من کمک میکنید.

سه تا عکس پیوست شد. / قسمت Rule رو پیدا نکردم.

بازم از راهنمایی هاتون صمیمانه تشکر میکنم
    متاسفانه تصویری که ازتون خواستم (صفحه افزودن Rule) رو نفرستاید، اما احتمالا باید بشه این کار رو برای مودم شما به این صورت که یک محدودیت برای یک IP یا Mac Address تعریف کنید انجام داد، چراکه در یکی از ستون های جدول صفحه QoS Classification عبارت Rate Control - kbps به چشم میخوره ...

برای آزمایش:

- ابتدا توی صفحه اصلی Quality of Service تیک Enable QoS رو بزنید.

- در صفحه QoS Classification روی Add بزنید و در صفحه جدید گزینه ها رو مانند زیر پر کنید:

Traffic Class Name - یک اسم دلخواه برای این قانون
    Rule Order - مهم نیست، روی Last بزارید
    Rule Status - حتما Enable باشه
    Assign Classification Queue - صف پیش فرض رو انتخاب کنید (Default Queue)
    Mark 802.1p if 802.1q is enabled on WAN - اگر اجباری نبود چیزی انتخاب نکنید، در غیر این صورت 7
    Protocol - اگر گزینه Any وجود داره اون رو انتخاب کنید، در غیر این صورت TCP/UDP
    Differentiated Services Code Point (DSCP) Check - اگر اجباری بود default رو انتخاب کنید
    در قسمت بعدی احتمالا یک منوی کشویی در سمت چپ دارید که یکی از گزینه هاش IP Address هست. همون رو انتخاب کنید و IP یک سیستم متصل به مودم رو در سمت راست وارد کنید، بهتر است برای تست IP سیستم خودتون رو وارد کنید.
    Source Subnet Mask - مقدار 255.255.255.0 رو وارد کنید

بعد از اینجا، بقیه موارد رو خالی بزارید، فقط یک قسمت باید داشته باشید که همون Rate Control رو بر حسب kbps وارد میکنید (کیلو بیت بر ثانیه) و احتمالا باید برای Downstream و Upstream هم مجزا باشه، بهتر است برای آزمایش عددی مثل 128 وارد کنید. سپس این Rule رو اضافه کنید و در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آزمایش کنید ببینید آیا سرعت شما محدود شده است یا خیر؟

اگر این موضوع عمل نکرد یکبار از طریق قسمت Management - Save/Reboot مودمتون رو ری استارت کنید و دوباره تست کنید.

اگر در نهایت این موضوع عمل کرد، میتونید هنگامی که مهمان دارید، IP های مهمان هاتون رو این شکلی محدود کنید، میتونید حتی از قبل قوانین رو ایجاد کنید و فقط زمانی که مهمان ها میان QoS رو فعال کنید.

اگر هم عمل نکرد، شاید کمی بازی کردن با مقادیر یا استفاده از Source Mac Address به جای Source IP بتونه کمک کنه، من چون خودم این مودم رو ندارم متاسفانه نمیتونم آزمایش کنم و ببینم به چه صورتی دقیقا میشه این موضوع رو به صورت صحیح راه اندازی کرد.

موفق باشید.
    Last edited by Night2; 24-08-2015 at 10:27.

6. این کاربر از Night2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir 3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

به من که ندادند!منم بعد 2.3 روز طرح 3 ماه با سرعت 256 گرفتم بس بدهی دارن یکماه نمیدن وگرنه 1ماهه با 128 میگرفتم چون 3ماهه بود ریسک نکردم

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk
    Last edited by Amir 3d; 24-08-2015 at 11:02.

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad azad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

این کدوم سایت هست؟

مال من در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاریخ پایانش یک ماه کمتر از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست ؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

متاسفانه تصویری که ازتون خواستم (صفحه افزودن Rule) رو نفرستاید، اما احتمالا باید بشه این کار رو برای مودم شما به این صورت که یک محدودیت برای یک IP یا Mac Address تعریف کنید انجام داد، چراکه در یکی از ستون های جدول صفحه QoS Classification عبارت Rate Control - kbps به چشم میخوره ...

برای آزمایش:

- ابتدا توی صفحه اصلی Quality of Service تیک Enable QoS رو بزنید.

- در صفحه QoS Classification روی Add بزنید و در صفحه جدید گزینه ها رو مانند زیر پر کنید:

Traffic Class Name - یک اسم دلخواه برای این قانون
    Rule Order - مهم نیست، روی Last بزارید
    Rule Status - حتما Enable باشه
    Assign Classification Queue - صف پیش فرض رو انتخاب کنید (Default Queue)
    Mark 802.1p if 802.1q is enabled on WAN - اگر اجباری نبود چیزی انتخاب نکنید، در غیر این صورت 7
    Protocol - اگر گزینه Any وجود داره اون رو انتخاب کنید، در غیر این صورت TCP/UDP
    Differentiated Services Code Point (DSCP) Check - اگر اجباری بود default رو انتخاب کنید
    در قسمت بعدی احتمالا یک منوی کشویی در سمت چپ دارید که یکی از گزینه هاش IP Address هست. همون رو انتخاب کنید و IP یک سیستم متصل به مودم رو در سمت راست وارد کنید، بهتر است برای تست IP سیستم خودتون رو وارد کنید.
    Source Subnet Mask - مقدار 255.255.255.0 رو وارد کنید

بعد از اینجا، بقیه موارد رو خالی بزارید، فقط یک قسمت باید داشته باشید که همون Rate Control رو بر حسب kbps وارد میکنید (کیلو بیت بر ثانیه) و احتمالا باید برای Downstream و Upstream هم مجزا باشه، بهتر است برای آزمایش عددی مثل 128 وارد کنید. سپس این Rule رو اضافه کنید و در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آزمایش کنید ببینید آیا سرعت شما محدود شده است یا خیر؟

اگر این موضوع عمل نکرد یکبار از طریق قسمت Management - Save/Reboot مودمتون رو ری استارت کنید و دوباره تست کنید.

اگر در نهایت این موضوع عمل کرد، میتونید هنگامی که مهمان دارید، IP های مهمان هاتون رو این شکلی محدود کنید، میتونید حتی از قبل قوانین رو ایجاد کنید و فقط زمانی که مهمان ها میان QoS رو فعال کنید.

اگر هم عمل نکرد، شاید کمی بازی کردن با مقادیر یا استفاده از Source Mac Address به جای Source IP بتونه کمک کنه، من چون خودم این مودم رو ندارم متاسفانه نمیتونم آزمایش کنم و ببینم به چه صورتی دقیقا میشه این موضوع رو به صورت صحیح راه اندازی کرد.

موفق باشید.
    سلام
    خیلی خیلی ممنون که از وقت ارزشمندتون برای راهنمایی به کسی که نمیشناسیدش استفاده میکنید.

متاسفانه Rule رو پیدا نکردم.
    یه مقداری گزینه ها با توضیحات شما مطابقت نداره.

با تشکر فراوان از زحمات شما

Last edited by abbasi.naft; 24-08-2015 at 21:14.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    یک سوال داشتم . من 2 ماه دیگه از طرح کمپین یکساله برام باقی مونده ولی این دوماه رو نمیتونم منزل خودمون باشم و باید منزل داییم بمونم . میخواستم ببینم آیا از طریق یوزر و پسورد میشه از منزل داییم از طرح خودم استفاده کنم ؟ یوزر و پسورد رو زدم اما نشد . داییم خودش از مخابرات اینترنت داره اما طرحش شبانه رایگان نداره ولی طرح من شبانه رایگان داره . اصولا چنین چیزی ممکنه ؟ یعنی یوزر و پسوردم رو از خط دیگه وارد کنم و طرح خودم مثل قبل قابل استفاده باشه ؟ باید کار خاصی انجام بدم ؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید من تقریبا مبتدی هستم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    یک سوال داشتم . من 2 ماه دیگه از طرح کمپین یکساله برام باقی مونده ولی این دوماه رو نمیتونم منزل خودمون باشم و باید منزل داییم بمونم . میخواستم ببینم آیا از طریق یوزر و پسورد میشه از منزل داییم از طرح خودم استفاده کنم ؟ یوزر و پسورد رو زدم اما نشد . داییم خودش از مخابرات اینترنت داره اما طرحش شبانه رایگان نداره ولی طرح من شبانه رایگان داره . اصولا چنین چیزی ممکنه ؟ یعنی یوزر و پسوردم رو از خط دیگه وارد کنم و طرح خودم مثل قبل قابل استفاده باشه ؟ باید کار خاصی انجام بدم ؟

بله می شه من هم همین کاررو کردم از شماره خودتون زنگ بزنید 2020 بگید پورتتون رو باز بزارند تا جای دیگه استفاده کنید سریع انجام می دن بعد می تونید ازجای دیگه کانکت شید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان

بله می شه من هم همین کاررو کردم از شماره خودتون زنگ بزنید 2020 بگید پورتتون رو باز بزارند تا جای دیگه استفاده کنید سریع انجام می دن بعد می تونید ازجای دیگه کانکت شید
    چون چند ماهی هست بصورت پیش فرض تمامی پورت ها رو بستن برای جلوگیری از سوء استفاده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •