من یکساعت پیش کل سایت مبین رو چرخیدم اما طرح نوروزی نبود . فکر کنم ورش داشتن . تو ecare هم نیست .
اگه جاشو بلدین لطفا لینکی آدرسی بذارین . ممنون .
اره ارواح عمشون
سلام.هنوز طرح 2 مگ مبین مثل قبل رو 3مگ بسته شده یا نه؟دوستانی که طرح 2 مگ دارن یه لطفی کنن از downlink شون یه تستی بزارن.
تا عید رو 3مگ بود ولی بچه ها میگفتن سرعت واقعی شده یعنی همون 2 مگ.درسته؟
در بهترین حالت همون 2 مگو بتون میده . البته بعضی دوستان سرعت تا 300 رو گزارش کردن که فکر میکنم از روی IDM میخونن . شما اگر تو تسک منجر تب نتورک ستونها رو طوری انتخاب کنید که سند/رسیو در ثانیه رو ببینید سرعت واقعی رو بهتون میده . حداکثر 260 تا 270 .
من الان 2 سوا اين مودمو دارم بالاي 1000 بار ريست كردم يعني ازكابل كشيدمش دوباره زدم
الان چيكار كنم بيشتر توضيح ميديد؟
تو تنظیمات مودم برو به
basic---> WLAN ----> security mode , WPA key
واقعا اینجوری شده. یعنی سرعت همین طرح نوروزی فعلی.شما از این مطلب کاملا اطمینان دارین؟با توجه به اینکه سرعت 3مگ قاعدتا بایستی به نفع مبین باشه دارم میگم.چون ترافیک به چشم بهم زدنی تموم میشه و بایستی برای هر گیگش 13 12 تومن پول داد پس به خاطر سودجویی خودش هم که شده میتونه توی روز سرعت رو تا 3 مگ ببره بالا و تو شب به یک دهم کاهش بده!!! یعنی همین کاری که پیش از این میکرد!!!!!
بله درسته
من ۲ روز پیش چک کرده بودم بود الان چون شانس من خیلی خوبه همیشه اینم برداشتن و تنها گزینه باقیمونده برای تمدید من همون ۲ مگ ۶ ماهه هست که ۱۳۹ تومن باید بدم
Last edited by faramobile; 18-07-2013 at 19:39.
من سرویسم 2مگ 1 ماهه است وکاملا از وضعیتش اطلاع دارم . اما سایر سروییسها رو نمیدونم . قبلا هم که 1مگ ماهیانه داشتم هیچ وقت سرعت بیشتر از 135 نمیداد .
ولی 1 مگ نوروزی بعضی از دوستانو رو 2 مگ بسته بودن . نمیدونم همشون اینطورن یا شانسیه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)