eeeچیز جالبی ندیدم جز notepad که انگلیسیش کار نمیکرد و فرانسوی! به انگلیسی ترجمه کردم اما عکساش خیلی زشته! و یکی از عکسا هم متن فرانسوی هست. تا عصر براش عکس میسازم
اونهایی که کار نمیکنند آدرسشونو درست میکنی؟
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
eeeچیز جالبی ندیدم جز notepad که انگلیسیش کار نمیکرد و فرانسوی! به انگلیسی ترجمه کردم اما عکساش خیلی زشته! و یکی از عکسا هم متن فرانسوی هست. تا عصر براش عکس میسازم
اونهایی که کار نمیکنند آدرسشونو درست میکنی؟
چقدر پولت پرید ؟
![]()
سی و چهار و پنج![]()
چقدر این مبارزه با همزاد دوقلو جالب بود.من با مشت زدمش.خیلی هم دوئل کردم تا بالاخره بردم.در عوض مرگ خیلی دوئلش اسون بود با یه بار تموم کردم.نیزه مرگ هم بدست اوردم.
راستی من تو ورلد Brisoce هم اکانت زدم.مطمئن نیستم شاید زیاد روش کار نکنم.ولی خوب به هر حال.
اول بگم گفتم بقیه جالب نبودن چون یا کار خاصی نمی کردن، یا تکراری بودن، یا خیلی قدیمی!
من نگرفتم چی شد منظورت از اونها، بقیه اسکریپت هاست؟ بقیه یا تکراری بودن یا قدیمی! اما یکیشون بودن که چند تا اسکریپت (که البته همگی معرفی شدن) رو با هم داشت. فقط خاصیت فول اسکرینش گند میزد به صفحه. (کلا هیچ فول اسکرینی ندیدم درست کار کنه.) اگه میخوای اون قسمتو حذف کنم. وگرنه از چند تا به طور جداگانه باید استفاده کرد (از لحاظ کارایی هیچ فرقی ندارن)
الآن دارم پرشن گیگ میسازم که عکسا رو آپلود کنم. ولی بهم ایمیل نمیفرسته!
راستی زیاد روی عکسا وقت نزاشتم چون فکر کردم بهتره بجای خوشگل بودن، با سایت هماهنگ باشه. البته کمی فونت رو لاغرتر! کردم که مشخص باشه اسکریپته.
مثلا سربرگ اصلی اسکریپته این شکلیه:
!!
که اینجوری شد
![]()
یک حرف از مادر عروس ! این یعنی چه ؟ برو یک گروه بزن و هر چقدر خواستی از این شکلک ها و ... بزار !!
همین کارا باعث می شه مدیر و یا همکار بخش بیاد گیر بده و یا شمارش پست و تشکر را غیر فعال کنند !
دوئئل با کناری ها![]()
اونو دیدم! اما یکیشون بودن که چند تا اسکریپت (که البته همگی معرفی شدن) رو با هم داشت. فقط خاصیت فول اسکرینش گند میزد به صفحه. (کلا هیچ فول اسکرینی ندیدم درست کار کنه.) اگه میخوای اون قسمتو حذف کنم. وگرنه از چند تا به طور جداگانه باید استفاده کرد (از لحاظ کارایی هیچ فرقی ندارن)
منظورم اینه .. هیچی ولش
---------- Post added at 04:18 PM ---------- Previous post was at 04:18 PM ----------
اونو دیدم! اما یکیشون بودن که چند تا اسکریپت (که البته همگی معرفی شدن) رو با هم داشت. فقط خاصیت فول اسکرینش گند میزد به صفحه. (کلا هیچ فول اسکرینی ندیدم درست کار کنه.) اگه میخوای اون قسمتو حذف کنم. وگرنه از چند تا به طور جداگانه باید استفاده کرد (از لحاظ کارایی هیچ فرقی ندارن)
منظورم اینه .. هیچی ولش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)