سلام بچه ها...
من از مکس نت سرویس دیسکاوریشو دارم 1 الی 2 مگ توروزا 260 دانلودشه و تو زمانهای رایگان 210..جمع هزینشم میشه 103 هزار تومن![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام بچه ها...
من از مکس نت سرویس دیسکاوریشو دارم 1 الی 2 مگ توروزا 260 دانلودشه و تو زمانهای رایگان 210..جمع هزینشم میشه 103 هزار تومن![]()
بیشتر از 1 ماهه وضعیت ماکس نت همینهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واسه منم وضعیت رو زرد زده!
البته الان خیلی وقته که اینطوریه وضعیت نت و مختص یه آی اس پی خاص هم نیست
وضعیت زده حداکثر سرعت![]()
حالا ما نمیفهمیم حداکثر سرعت یعنی چی یا اینا.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم وضعیت پینگ داخلی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مخابرات 2 تا ای پی میده که با ای پی خود مخابرات پینگ خیلی خوبه ولی تایم اوت زیاد داره !!!
ولی با ای پی اصفهان درسته که پینگ میره بالای 260 ولی اصلا تایم اوت نمیده![]()
با 117 تماس گرفتم می گن باید نمایندگی حل کنه ، به نمایندگی زنگ می زنم می گه ما گزارش کردیم اونا باید درستش کنند![]()
آقا راه حل دیگه ای نیست ما پیگیر خطمون بشیم 12 روز گذشت![]()
راهش اینه که بری نمایندگی داد و بیداد راه بندازی!! اینا حرف خوش حالیشون نمیشه!!
دیسکاوری با این قیمت اصلا نمی صرفه.
با 50-60 تومن تو مخابرات میشه همین سرعت رو گرفت.
در مورد تفاوت سرعت روز و شب هم، شما چند دانلود همزمان بذارید، همون سرعت روز رو می تونید بگیرید و مشکلی نداره.
راه حل شما نهفته در مرکز مخابراتتونه.
یه زمانی یه خط pcm داشتم که درخواست دادم روش ای دی اس ال ببندن، بعد چند روز ( اون زمانا مدت زمان نصب زیاد بود و یه 5-7 روزی طول می کشید ) از همارا زنگ زدن که سرویس شما رو وصل کردیم در حالی که حتی چراغ دی اس الم هم روشن نبود. یعنی مرکز بدون اینکه وصل کنه، به دروغ تاییدیه رانژه شدن فرستاده بود به همارا. با همارا که پیگیر شدم گفتن دوباره فاکس می زنیم و پیگیری می کنیم، خلاصه یه چند روزی هم همارا با پیگیریش علافم کرد. تا اینکه خودم حضوری رفتم مرکز مخابراتی و در حضور خودم مودم رو بستن روی خطم. البته ماجراهای دیگه ای هم به وجود آوردن که نمی خوام سرتون رو درد بیارم. خلاصه اینکه مستقیم برید مخابرات و بگید که خطم رانژه نشده. اونا استعلام می کنن اگه همارا تایید کرد که اشتراک تهیه کردید، وصل می کنن.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)