من مودم رو ریست نمی کنم و تا حالا خوشبختانه مشکلی بوجود نیومده. IDM رو میزارم ساعت 1 و 1 دقیقه اتوماتیک شروع میکنه به دانلود و ساعت 7 و 59 دقیقه هم خودش قطع میکنه.
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
من مودم رو ریست نمی کنم و تا حالا خوشبختانه مشکلی بوجود نیومده. IDM رو میزارم ساعت 1 و 1 دقیقه اتوماتیک شروع میکنه به دانلود و ساعت 7 و 59 دقیقه هم خودش قطع میکنه.
منم مشهدم بهت میگم هیچ کدوم
4 مگ 10 گیگی بگیر رو خودتو راحت کن . توهمون 2 ساعت در شرایط بد 2 گیگ میگیره و اگه خوب باشه 4.5 گیگقیمتش هم زیاد نیست هم نمی خواد شب تا صبح سیستم روشن باشه
![]()
ای خدای بزرگ ما رو از دست این محدودیت عذاب آور که تو هیچ جای جهان وجود ندارهخلاص کن . آمین .
کسی کولاک 30 گیگی گرفته ببینه دانلود شبانش چنده؟ سرعت دانلود شبانش چنده؟![]()
من بعد از مدت ها دیشب کامپیوترو گذاشتم خودش دانلود کنه ..
ساعت 1:19 شروع به دانلود شده .. 7:32 دانلودو stop کرده و خاموش شده !
حدود 1300 مگ گرفته !
512 - 10 گیگ
دوستان آسیاتکی، آیا محدودیت شبانه (یا روزانه) فقط شامل دانلود از سرورهای خارجی میشه یا سرورهای ایرانی رو هم شامل میشه؟
Last edited by امین1356; 26-10-2013 at 10:24.
برای سرورهای داخلی و خارجی هر دو اعمال محدودیت شده است فرقی نمیکند......!!!!!
حتی با وجود اینکه اسیاتک از شبکه داخلی برای میزبانی سایتهای بزرگ بهره مند هست ولی باز هم برای دانلود محدودیت در شبکه اعمال شده است همانند سرورهای خارجی و حتی نمیتونیم به شبکه داخلی و ملی هم خوشبین باشیم......
Last edited by amin885; 26-10-2013 at 12:59.
.......................
Last edited by amin885; 04-12-2013 at 20:39.
سرعت رو 200Kbps بسته میشه. بهترین حالت 4.5 گیگ می شه گرفت.
اسیاتک افتضاح شده
هی هم گرون میشه
الان یکی دو ساله ما هی مصاحبه از این و اون میشنویم که اینترنت 20 درصد 10 درصد 30 درصد ارزون شده ولی برعکسه
کلا مسئولان مصاحبه نکنن بهتره
خودم تا پارسال همش دو مگ میگرفتم گرون شد یک مگ گرفتم باز گرون شد الان 512 همینطوری پیش بره همون دایال اپ به صرفه تره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)