به کجا دقیقا شکایت کنم؟ اینا که رسیدگی نمیکنن
با احترام
تیم مدیریت انجمن
به کجا دقیقا شکایت کنم؟ اینا که رسیدگی نمیکنن
رسیدگی نمیکنن چیه
اینجا شکایت کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو 24 تا 48 ساعت بهت زنگ میزنن
اگه طبق قانون بشه با کارت دانشجویی ارائه داد طرف دهنشون رو صاف میکنه
سریع پیگیری میشه
منتظر خبرهای شگفت انگیز از صنعت اینترنت ایران باشید
سلام دوست عزیز پس چرا من 1 مگ گرفتم اینقدر سرعتش داغونه تو چند صفحه قبل هم تست گداشتم اصلا سرعت مناسبی نداره تازه از دیروز رسیده سرعتم اینقدر به قبلش که کمترم بود ! شما کدوم مرکز مخابرات هست شمارت ؟و سرویست چیه ؟ و مودمتون چه مدل و مارکیه ؟
اینم تست سرویس من مرکز ۶ منظریه سرویس 1 مگ نامحدود ۱ ساله طرح نوروزی
این تستها مال همین الانن :
![]()
Last edited by sin@ 76; 12-06-2013 at 14:57.
دوست عزیز خبرهای شگفت انگیز از صنعت اینترنت ایران را برایمان قرائت فرمایید
![]()
آقا نعیم سرویس من 256 نامحدود اندیشست ولی واسه منم با توجه صحبت های بچه ها سوال پیش اومده گه چطور سرعت اینترنت شما تا این حد با بقیه کسایی که از مخابرات گرفتن فرق داره!!
اصلا مگه این همه تفاوت تو حوزه یه شهر ممکنه؟!
الان همه از نامحدود مخابرات شاکین جز شما!!
سلام اقا مهیار نمیدوم والا ؟ قبلا برای من اینجوری نبودش . من قبلا حجمی 2048 داشتم . از این ماه که نامحدود گرفتم اینجوری هستش !!! اینم شانس خوب ما 4
اینقدر دانلود کردم دیگه واقعا نمیدونم چی دانلود کنم چیزی برای دانلود ندارم .
عجب شانسی داری ! به خشک این شانس بریم اقیانوس جا به جا کویر میشه آخه مگه این همه تفاوت ممکنهای خدا
دوستان یه سوال دوستان دیگه که این سرویس رو دارن سرویس جشنواره نوروزی چند ماهه دارن یا ماهانه ؟
من فکر می کنم ایشون سرویس 2 مگ حجمی داشتن بعد که تبدیل کردن به نامحدود پشتیبانی حواسشون نبوده سرویسشون رو تغییر ندادن رو میکروتیک و سرعت رو همون 2 مگ مونده تنها احتمال موجود به نظر من که محتمله این می تونه باشه شما دوستان نظرتون چیه ؟
Last edited by sin@ 76; 12-06-2013 at 17:13.
امکانش هست یه تست گراف خوب بذارید ببینیم؟ اون قبلی که گذاشتین تست شبکه داخلی شما بود.
روی آیکون networx تو taskbar کلیک راست کنید بعد setting رو بزنید و از قسمت monitored interfaces گزینه رو روی all connections بذارید.بعدش گراف رو ببینید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)