تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1651 از 2605 اولاول ... 65111511551160116411647164816491650165116521653165416551661170117512151 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,501 به 16,510 از 26041

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

آدم نمیدونه از کدوم شرکت استفاده کنه . من خونه مخایرات دارم سرعت افتضاح شده . مغازه های وب قطعی زیاد . تاپیک های پارس آنلاین اسیاتکم که همه شاکین فکر کنم کلا پهنای باند کشور دیگه جوابگو نیست یا دارند باز فیلترینگ هوشمند پیاده میکنن
    پهنای باند واقعا جوابگو نیست
    این اسیاتک میگه ملاک سرعت ما دانلود از سافت 98
    اونوقت تک کانکشن 30 کیلو بایت از خارج یعنی استریم ویدیو اینستا و همه نرم افزارهای اجتماعی و ارتباطی تعطیل !

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آقا چندتا سوال دارم خواهش میکنم راهنمایی کنید خودشون که انگار نه انگار وضیفشونه در قبال حقوقی که میگیرن ملت رو راهنمایی کنن!!!!!!!

من رفتم خود مخابرات منطقه شماره خط تلفنمو دیدن میگن این ارشیو شده برای گرفتن سرویس باید خود مالک خط بیاد ولاغیر!!!

اول اینکه اگه مالک بره این خط ارشیو شده قابلیت گرفتن سرویس رو داره؟؟؟ یا بازم سرکاریه!!!

دوم برای گرفتن سرویس دقیقا چه مدارکی لازمه؟

سوم ایا از این سرویس های ویژه کمپین SME --- pre paid با مودم رایگان و یکساله و ... بگیرم بهتره یا مودم
    خودم رو داشته باشم و سرویس 1 مگ ماهیانه بگیرم؟؟؟

چهارم برای تنظیم مودم حتما باید خود اونا بیان یا چیز خاصی نیست خودمم میتونم؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

- - - Updated - - -

آقا چندتا سوال دارم خواهش میکنم راهنمایی کنید خودشون که انگار نه انگار وضیفشونه در قبال حقوقی که میگیرن ملت رو راهنمایی کنن!!!!!!!

من رفتم خود مخابرات منطقه شماره خط تلفنمو دیدن میگن این ارشیو شده برای گرفتن سرویس باید خود مالک خط بیاد ولاغیر!!!

اول اینکه اگه مالک بره این خط ارشیو شده قابلیت گرفتن سرویس رو داره؟؟؟ یا بازم سرکاریه!!!

سوم ایا از این سرویس های ویژه کمپین SME --- pre paid با مودم رایگان و یکساله و ... بگیرم بهتره یا مودم

ممنون میشم راهنمایی کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

عزیزی گفتن کجا گفته تا 21 ام برطرف میشه من از اخبار tct.ir نقل میکنم:

عملیات کابل برگردان با هدف توسعه شبکه کابل در مراکز مخابرات ثارالله ، شهید ثابت قدم ، شهید مشهدی مهدی ، پاسداران ، نبوت و اصیل آباد از تاریخ 19 مهرماه آغاز می شود.به گزارش روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران ، با اجرای عملیات مذکور ارتباط تلفنی مشترکین در مرکز مخابرات ثارالله با پیش شماره 3464 در محدوده خیابان بهار شرقی به مدت 48 ساعت و در مرکز مخابرات شهید ثابت قدم با پیش شماره های 4490 در محدوده جاده مخصوص کرج ، کیلومتر 13 ، درمرکز مخابرات شهید مشهدی مهدی با پیش شماره های 3345 الی 3349 ، 3357 ، 3386 و 3387 در محدوده خیابان های سازمان آب ، مطلبی ، مشیریه ، فنی حرفه ای و پارک بنفشه ، در مرکز مخابرات پاسداران با پیش شماره های 2254 الی 2259، 2276 الی 2279 و 2665 در محدوده خیابان های پاسداران، نیستان هفتم ، هشتم ، نهم و دهم و محسنیان به مدت 3 روز و در مرکز مخابرات نبوت با پیش شماره های 7790 الی 7795 و 7797 در محدوده خیابان های رضوان شرقی ، شهید آیت ، مرجان ، شهید دفارزاده ، قریشی ، برادران نصر ا... زاده و مراد شمس و در مرکز مخابرات اصیل آباد با پیش شماره 6575 در محدوده وحیدیه ، رباط کریم و فردوسیه به مدت 72 ساعت با اختلال همراه است.

دقیقا برای من اختلالها از 19 ام شروع شد اما الان 22 ام هم تموم شد و وضعیت داغونه
    آهان مرسی، خب این مربوط به اون قطعی چند ساعته میشه که یکی دو روز پیش همه داشتن، وضعیت افتضاح شبکه مال این نیست و عمق فاجعه بیشتر از این حرفهاست.

دیگه packet loss روی اینترانت ملی نوبره واقعا

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ممنون میشم راهنمایی کنید
    بالاخره که اون خط رو باید بری دنبالش، برو تکلیفش رو معلوم کن دیگه. گرفتن خط جدید هم پول میخواد هم یه هفته معطل میشی خب این خط اگه هست چه کاریه

مدارک:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من شخصا هیچ وقت به کسی توصیه نمی کنم از مودم های اینا و همینطور سرویس بلند مدت بگیره. مودم مارک معتبر و با کیفیت از بازار یا فروشگاه های اینترنتی بگیر، سرویس بلند مدت هم بگیری اگه پشیمون شدی یا پشیمونت کردن چی؟

تنظیم مودم هم چیز خاصی نیست اگه با کامپیوتر سر و کار داری میتونی تو ساعات خلوت یه زنگ بزنی پشتیبانی راهنماییت می کنه.

5. این کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

آهان مرسی، خب این مربوط به اون قطعی چند ساعته میشه که یکی دو روز پیش همه داشتن، وضعیت افتضاح شبکه مال این نیست و عمق فاجعه بیشتر از این حرفهاست.

اگه به اون باشه که فقط تهران ممکنه مشکل داشته باشه . مشکل سراسریه . مشهد هم اوضاعش خراب شد این یکی دو هفته . معلوم نیست دارن چه غلطی میکنن باز . امیدوارم وضع مثل سابق بشه لااقل . امیدی که نیست بهتر بشه .

داره خودمونی میشه ForCe1445's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

دوستان سلام و عرض خسته نباشید.
    چند تا سوال داشتم از حضورتون.

ما تازگی تغییر مکان دادیم و اومدیم تو منطقه شهرک غرب (منطقه شهید نهری مخابرات) متاسفانه خط تلفن فیبر نوریه و رفتم که خط جدید هم بخرم گفتن که خط غیر فیبر نوری (کابل مسی) دیگه تعلق نمیگیره.
    حالا کاری به اینا ندارم.
    من خودم گیمیر هستم و میخواستم یه اینترنت خوب بگیرم (که خب اصلی ترین نکته واسه یه گیمر پینگه پایین هستش) ولی گفتم قبلش بیام یه سوالی بپرسم از دوستان که کسایی که مخابرات دارن از پینگ تایمش راضی هستن ؟
    من الان با رایتل بازی میکنم و پینگ تایمش با دستور 8.8.8.8 حدودا 150 هستش و تا سرور اروپا حدوده 200.
    میخواستم ببینم که اگه برم از شرکته مخابرات اینترنت بگیرم وضعم از اینی که هستش بهتر میشه یا نه ؟
    ممنون میشم راجبه سرعت دانلودشم یه توضیحی بدین و همینطور ساعات رایگانش..

من امروز تو سایتش تعرفه 2 مگ رو ثبت نام کردم.
    اگه خوب نیست میخوام کنسلش کنم.

- - - Updated - - -

دوستان سلام و عرض خسته نباشید.
    چند تا سوال داشتم از حضورتون.

ما تازگی تغییر مکان دادیم و اومدیم تو منطقه شهرک غرب (منطقه شهید نهری مخابرات) متاسفانه خط تلفن فیبر نوریه و رفتم که خط جدید هم بخرم گفتن که خط غیر فیبر نوری (کابل مسی) دیگه تعلق نمیگیره.
    حالا کاری به اینا ندارم.
    من خودم گیمیر هستم و میخواستم یه اینترنت خوب بگیرم (که خب اصلی ترین نکته واسه یه گیمر پینگه پایین هستش) ولی گفتم قبلش بیام یه سوالی بپرسم از دوستان که کسایی که مخابرات دارن از پینگ تایمش راضی هستن ؟
    من الان با رایتل بازی میکنم و پینگ تایمش با دستور 8.8.8.8 حدودا 150 هستش و تا سرور اروپا حدوده 200.
    میخواستم ببینم که اگه برم از شرکته مخابرات اینترنت بگیرم وضعم از اینی که هستش بهتر میشه یا نه ؟
    ممنون میشم راجبه سرعت دانلودشم یه توضیحی بدین و همینطور ساعات رایگانش..

من امروز تو سایتش تعرفه 2 مگ رو ثبت نام کردم.
    اگه خوب نیست میخوام کنسلش کنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sh93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

جالب اینکه من هیچ قطعی 2-3 ساعته ای نداشتم که الان شما گفتید :|
    3-4 روزه سرعت به سمت عصر که میریم افت شدید پیدا میکنه. اما از دیشب تا الان که درسته

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

جالب اینکه من هیچ قطعی 2-3 ساعته ای نداشتم که الان شما گفتید :|
    3-4 روزه سرعت به سمت عصر که میریم افت شدید پیدا میکنه. اما از دیشب تا الان که درسته
    صفحه 1644 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و پست های بعدیش رو ببینید - تعدادی از دوستان قطعی چند ساعته داشتند که احتمالا مال همون کابل برگردون بوده.

اختلالات شدیدی که مخابرات به صورت مداوم داره ولی یه بحث دیگه هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه birang1357's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بهتره كمپين انصراف از اي دي اس ال مخابرات راه بيوفته چون واقعا مخابرات هم مثل خودرو سازها هست

11. این کاربر از birang1357 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohammad.2mt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

مخابرات شده ساعت 2 شب تا 2 ظهر
    بعد از ظهر تا آخر شب هیچ سرور خارجی ای باز نمیشه
    تلگرام هم که کلا چی کارش کردن نمیدونم فقط کله سحر کار میکنه از 9-10 صبح به بعد دیگه یه عکس 10 کیلو بایتی هم لود نمیشه

13. این کاربر از mohammad.2mt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •