پهنای باند واقعا جوابگو نیست
این اسیاتک میگه ملاک سرعت ما دانلود از سافت 98
اونوقت تک کانکشن 30 کیلو بایت از خارج یعنی استریم ویدیو اینستا و همه نرم افزارهای اجتماعی و ارتباطی تعطیل !
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
پهنای باند واقعا جوابگو نیست
این اسیاتک میگه ملاک سرعت ما دانلود از سافت 98
اونوقت تک کانکشن 30 کیلو بایت از خارج یعنی استریم ویدیو اینستا و همه نرم افزارهای اجتماعی و ارتباطی تعطیل !
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
آقا چندتا سوال دارم خواهش میکنم راهنمایی کنید خودشون که انگار نه انگار وضیفشونه در قبال حقوقی که میگیرن ملت رو راهنمایی کنن!!!!!!!
من رفتم خود مخابرات منطقه شماره خط تلفنمو دیدن میگن این ارشیو شده برای گرفتن سرویس باید خود مالک خط بیاد ولاغیر!!!
اول اینکه اگه مالک بره این خط ارشیو شده قابلیت گرفتن سرویس رو داره؟؟؟ یا بازم سرکاریه!!!
دوم برای گرفتن سرویس دقیقا چه مدارکی لازمه؟
سوم ایا از این سرویس های ویژه کمپین SME --- pre paid با مودم رایگان و یکساله و ... بگیرم بهتره یا مودم
خودم رو داشته باشم و سرویس 1 مگ ماهیانه بگیرم؟؟؟
چهارم برای تنظیم مودم حتما باید خود اونا بیان یا چیز خاصی نیست خودمم میتونم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
- - - Updated - - -
آقا چندتا سوال دارم خواهش میکنم راهنمایی کنید خودشون که انگار نه انگار وضیفشونه در قبال حقوقی که میگیرن ملت رو راهنمایی کنن!!!!!!!
من رفتم خود مخابرات منطقه شماره خط تلفنمو دیدن میگن این ارشیو شده برای گرفتن سرویس باید خود مالک خط بیاد ولاغیر!!!
اول اینکه اگه مالک بره این خط ارشیو شده قابلیت گرفتن سرویس رو داره؟؟؟ یا بازم سرکاریه!!!
دوم برای گرفتن سرویس دقیقا چه مدارکی لازمه؟
سوم ایا از این سرویس های ویژه کمپین SME --- pre paid با مودم رایگان و یکساله و ... بگیرم بهتره یا مودم
خودم رو داشته باشم و سرویس 1 مگ ماهیانه بگیرم؟؟؟
چهارم برای تنظیم مودم حتما باید خود اونا بیان یا چیز خاصی نیست خودمم میتونم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
آهان مرسی، خب این مربوط به اون قطعی چند ساعته میشه که یکی دو روز پیش همه داشتن، وضعیت افتضاح شبکه مال این نیست و عمق فاجعه بیشتر از این حرفهاست.
دیگه packet loss روی اینترانت ملی نوبره واقعا
بالاخره که اون خط رو باید بری دنبالش، برو تکلیفش رو معلوم کن دیگه. گرفتن خط جدید هم پول میخواد هم یه هفته معطل میشی خب این خط اگه هست چه کاریه
مدارک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شخصا هیچ وقت به کسی توصیه نمی کنم از مودم های اینا و همینطور سرویس بلند مدت بگیره. مودم مارک معتبر و با کیفیت از بازار یا فروشگاه های اینترنتی بگیر، سرویس بلند مدت هم بگیری اگه پشیمون شدی یا پشیمونت کردن چی؟
تنظیم مودم هم چیز خاصی نیست اگه با کامپیوتر سر و کار داری میتونی تو ساعات خلوت یه زنگ بزنی پشتیبانی راهنماییت می کنه.
اگه به اون باشه که فقط تهران ممکنه مشکل داشته باشه . مشکل سراسریه . مشهد هم اوضاعش خراب شد این یکی دو هفته . معلوم نیست دارن چه غلطی میکنن باز . امیدوارم وضع مثل سابق بشه لااقل . امیدی که نیست بهتر بشه .
دوستان سلام و عرض خسته نباشید.
چند تا سوال داشتم از حضورتون.
ما تازگی تغییر مکان دادیم و اومدیم تو منطقه شهرک غرب (منطقه شهید نهری مخابرات) متاسفانه خط تلفن فیبر نوریه و رفتم که خط جدید هم بخرم گفتن که خط غیر فیبر نوری (کابل مسی) دیگه تعلق نمیگیره.
حالا کاری به اینا ندارم.
من خودم گیمیر هستم و میخواستم یه اینترنت خوب بگیرم (که خب اصلی ترین نکته واسه یه گیمر پینگه پایین هستش) ولی گفتم قبلش بیام یه سوالی بپرسم از دوستان که کسایی که مخابرات دارن از پینگ تایمش راضی هستن ؟
من الان با رایتل بازی میکنم و پینگ تایمش با دستور 8.8.8.8 حدودا 150 هستش و تا سرور اروپا حدوده 200.
میخواستم ببینم که اگه برم از شرکته مخابرات اینترنت بگیرم وضعم از اینی که هستش بهتر میشه یا نه ؟
ممنون میشم راجبه سرعت دانلودشم یه توضیحی بدین و همینطور ساعات رایگانش..
من امروز تو سایتش تعرفه 2 مگ رو ثبت نام کردم.
اگه خوب نیست میخوام کنسلش کنم.
- - - Updated - - -
دوستان سلام و عرض خسته نباشید.
چند تا سوال داشتم از حضورتون.
ما تازگی تغییر مکان دادیم و اومدیم تو منطقه شهرک غرب (منطقه شهید نهری مخابرات) متاسفانه خط تلفن فیبر نوریه و رفتم که خط جدید هم بخرم گفتن که خط غیر فیبر نوری (کابل مسی) دیگه تعلق نمیگیره.
حالا کاری به اینا ندارم.
من خودم گیمیر هستم و میخواستم یه اینترنت خوب بگیرم (که خب اصلی ترین نکته واسه یه گیمر پینگه پایین هستش) ولی گفتم قبلش بیام یه سوالی بپرسم از دوستان که کسایی که مخابرات دارن از پینگ تایمش راضی هستن ؟
من الان با رایتل بازی میکنم و پینگ تایمش با دستور 8.8.8.8 حدودا 150 هستش و تا سرور اروپا حدوده 200.
میخواستم ببینم که اگه برم از شرکته مخابرات اینترنت بگیرم وضعم از اینی که هستش بهتر میشه یا نه ؟
ممنون میشم راجبه سرعت دانلودشم یه توضیحی بدین و همینطور ساعات رایگانش..
من امروز تو سایتش تعرفه 2 مگ رو ثبت نام کردم.
اگه خوب نیست میخوام کنسلش کنم.
جالب اینکه من هیچ قطعی 2-3 ساعته ای نداشتم که الان شما گفتید :|
3-4 روزه سرعت به سمت عصر که میریم افت شدید پیدا میکنه. اما از دیشب تا الان که درسته
صفحه 1644 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و پست های بعدیش رو ببینید - تعدادی از دوستان قطعی چند ساعته داشتند که احتمالا مال همون کابل برگردون بوده.
اختلالات شدیدی که مخابرات به صورت مداوم داره ولی یه بحث دیگه هست.
بهتره كمپين انصراف از اي دي اس ال مخابرات راه بيوفته چون واقعا مخابرات هم مثل خودرو سازها هست
مخابرات شده ساعت 2 شب تا 2 ظهر
بعد از ظهر تا آخر شب هیچ سرور خارجی ای باز نمیشه
تلگرام هم که کلا چی کارش کردن نمیدونم فقط کله سحر کار میکنه از 9-10 صبح به بعد دیگه یه عکس 10 کیلو بایتی هم لود نمیشه
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)