منم راضی نیستم . انقدر تعریف کردن رفتم خریدم در صورتی که با پول خیلی کمتر میتونستم کارمو راه بندازم ....... بندرعباس کلا گرونتره از تهرانه
منم راضی نیستم . انقدر تعریف کردن رفتم خریدم در صورتی که با پول خیلی کمتر میتونستم کارمو راه بندازم ....... بندرعباس کلا گرونتره از تهرانه
تو هم مشکی خریدی ؟؟؟![]()
اینم جواب بدید ممنون
میتونی 2750u سفید بخری اما آنتنش جدانشدنیه هرچند چندان مهم نیست چون آنتنهای 5 واسه همچین مودمهایی کفایت میکنه
تو رنج قیمت 70-80 تومن 2 تا مدل هست که یکی تی پی لینک هست و یکی دی لینک (البته حق انتخاب زیاد هست ولی من به درد بخور ها رو گفتم)
با توجه به تجربه شخصی خودم و دوستام که تو کار خرید و فروش مودم هستن من مدل دی لینک 2730 رو براتون ترجیح میدم
4 پورت و 150 مگ شبکه و قابلیت اتصال 36 دستگاه همزمان با کیفیت عالی آپ کردن خط تلفن و با 1 سال گارانتی ایزی (خوشگل)
دوستان کمک
یه مودم دی لینک 2640یو دارم البته قدیمیاش اما الا یه ماهیه با موبایلم ک بهش وصل میشم سرعتم هی کم و زیاد میشه و وقتی دو دستگاه همزمان وصل میشن یکی از دستگاه ها قطع میشه
مشکل چیه؟
بله 2730دی لینک توصیه میشه با 2سال گارانتی هست البته
مودم را ریست کن و مجدد کانفیگ کن اوکی نشد فریمور را آپدیت کن یا اخرین ورژنش را بریز
میشه لینک دانلود و اموزش اپدیت فریمور را بدین؟...چون قدیمیه به نظرم به یه اپدیت نیاز داره
اپدیت کردن خطرناکه باید دقت کنی من یک بار درست انجام ندادم مودمو 2640 از کار افتاد فرستادم گارانتی اونا واسم درستش کردن اشتباه من اونجا بود که فایل دریافتی به صورت زیپ بود و من خارجش نکرده بودم همینطوری باهاش اپدیت کردم دیگه مودم بوت نشد
میشه یه لینک ازش بدید(دیجی کالا باشه ممنون میشم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)