شاید خود مخابرات اینکارو میکنه
شاید خود مخابرات اینکارو میکنه
512 نامحدود.
الان خوب شده باز !!
واقعا غیرقابل تحمله. این یکی دو روزه سر جمع 5-6 ساعت بیشتر سرویسم آپ نبوده.
مدام کم و زیاد میشه. یکی دو روزه اینجور شده !
صد در صد مشکل از خود مخابراته. من اینجا با دو تا مودم( Dlink و Tplink) دارم تست میکنم رو جفتش همین مشکل رو داره.شاید خود مخابرات اینکارو میکنه
عجیبه وقتی ارور crc میده وضع خط تلفن داغون میشه فکر کنم از پورت باشه با مودم سفید هر چند دقیقه یه بار لینک میپره با snr 16 ولی با مشکی حتی با snr 0.5 هم لینک نمیپره
مخابرات میگه بدون اجازه شرکت های اینترنتی دست به تجهیزات نمیزنیم (مثلا تعویض پورت)راست میگه؟
دیگه اعصابمو خورد کرده این خط تلفن
وقتی احتیاجش نداشتیم تا 23مگ میکشید الان حتی 8مگ هم بزور میکشه
چرا از وقتی دان استریممو بردن بالا و snr پایین اومد پینگ بالا رفته و سرعت تک کانکشن اینقدر افتضاح؟؟؟!!!
Last edited by farshad0123; 16-10-2014 at 23:47.
مگه پشتیبانی مال همون نمایتدگی نیست ؟ چطور به نمایندگی ربط نداره ؟
ریست پورت با ریست پروفایل فرق میکنه ؟ چند ماه پیش پروفایل من رو ریست کرد پشتیبانی و کندی سرعتم رفع شد .یعنی پورتم رو ریست کرده ؟
نمایندگی منظورم نمایندگی های سطح شهر هست که نمیتونن ! ( شایدم پیش شما بشه من نمیدونم ) احتمالا پورت رو هم ریست کرده ...![]()
برا من خیلی پینگ و سرعت تک کانکشن افتضاح همراه با تایم اوته این 4روزه که اینجور شده برا بقیه هم همینجوره یا از اینه که دان استریممو بالا بردن و snr پایین اومده؟
2 روزه سرعت دانلود شبانه کم شده.اومده طرفای 200 برای 5 مگ.قبلش 400-500 بود
همه چی خوبه. پینگ و سرعت و همه چی. قطعی هم ندارم. وضعیت نویز هم عالی
برا منم پینگ و سرعت تک کانکشن پایین اومده این 3-4روزه پینگ هم تایم اوت میده فقط گسترش ارتباطات تایم اوت نداره
Last edited by farshad0123; 17-10-2014 at 02:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)