دوستان برای قطع سرویس adsl مخابرات یه نامه درخواست کافیه ؟ و اینکه صاحب خط باید مراجعه کنه؟
دوستان برای قطع سرویس adsl مخابرات یه نامه درخواست کافیه ؟ و اینکه صاحب خط باید مراجعه کنه؟
به من گفتن باید حضوری درخواست بدی
زنگ زدم پشتیبانی باز طرف یه کم آدم حسابی بود میگفت مشکل از کمبود آی پی هست و نعداد مشترک بالا.
میگفت بعد از نمایشگاه کلی ثبت نام کردن و شیرینگ رو از 1/8 بردن رو 1/20 و آی پی هم ندارن و تا ای پی نخرن همینه داستان و به ما هم هیچ تاریخی اعلام نمیکنند.
دوستان تو سامانه 195 شکایت کنید و همین ها رو بگید.
شاید یه جوری به گوش وزارت برسه در این مخابرات رو تخته کنه کیلویی حداقل کاربر تگیره.
Last edited by mohammad.2mt; 14-10-2015 at 20:06.
عزیزی گفتن کجا گفته تا 21 ام برطرف میشه من از اخبار tct.ir نقل میکنم:
عملیات کابل برگردان با هدف توسعه شبکه کابل در مراکز مخابرات ثارالله ، شهید ثابت قدم ، شهید مشهدی مهدی ، پاسداران ، نبوت و اصیل آباد از تاریخ 19 مهرماه آغاز می شود.به گزارش روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران ، با اجرای عملیات مذکور ارتباط تلفنی مشترکین در مرکز مخابرات ثارالله با پیش شماره 3464 در محدوده خیابان بهار شرقی به مدت 48 ساعت و در مرکز مخابرات شهید ثابت قدم با پیش شماره های 4490 در محدوده جاده مخصوص کرج ، کیلومتر 13 ، درمرکز مخابرات شهید مشهدی مهدی با پیش شماره های 3345 الی 3349 ، 3357 ، 3386 و 3387 در محدوده خیابان های سازمان آب ، مطلبی ، مشیریه ، فنی حرفه ای و پارک بنفشه ، در مرکز مخابرات پاسداران با پیش شماره های 2254 الی 2259، 2276 الی 2279 و 2665 در محدوده خیابان های پاسداران، نیستان هفتم ، هشتم ، نهم و دهم و محسنیان به مدت 3 روز و در مرکز مخابرات نبوت با پیش شماره های 7790 الی 7795 و 7797 در محدوده خیابان های رضوان شرقی ، شهید آیت ، مرجان ، شهید دفارزاده ، قریشی ، برادران نصر ا... زاده و مراد شمس و در مرکز مخابرات اصیل آباد با پیش شماره 6575 در محدوده وحیدیه ، رباط کریم و فردوسیه به مدت 72 ساعت با اختلال همراه است.
دقیقا برای من اختلالها از 19 ام شروع شد اما الان 22 ام هم تموم شد و وضعیت داغونه
کابل برگردون چه ربطی به کیفیت سرویس اینترنت داره آخه عزیز دل برادر ؟
به همچنین کمبود ای پی باز چه ربطی داره ؟
تنها دلایل محتمل کمبود پهنای باند یا سامانه مضحگ فیلت.رینگ هست
الان من گفتم کابل برگردونی که اینا اعلام کردن حتما باعثش شده ؟ گفتم اینو نوشتن و دقیقا از 19 ام هم من اینترنتم مشکل پیدا کرد
برای من که یه ماهی هست کلا ترکیده سایتها بزور باز میشه کلا میخوان مجبورمون کنن بریم سمت محدود .
دوستان یه سوالی داشتم من مرکز مخابراتم شهید چمران خیلی شرکتها نمیتونن سرویس بدن میخواستم ببینم راهی داره از مرکز مخابراته دیگه که نزدیک اینجاست خط بگیرم ؟
من محدود دارم وضعیت نتم خرابه
آدم نمیدونه از کدوم شرکت استفاده کنه . من خونه مخایرات دارم سرعت افتضاح شده . مغازه های وب قطعی زیاد . تاپیک های پارس آنلاین اسیاتکم که همه شاکین فکر کنم کلا پهنای باند کشور دیگه جوابگو نیست یا دارند باز فیلترینگ هوشمند پیاده میکنن
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)