به شاتل زنگ بزنید و ببینید سرویس نقطه به نقطه شامل حالتون میشه.
اگر در محدودش باشید ، خوش بحالتون از دست این م.خ.ا برات راحت میشید.
به شاتل زنگ بزنید و ببینید سرویس نقطه به نقطه شامل حالتون میشه.
اگر در محدودش باشید ، خوش بحالتون از دست این م.خ.ا برات راحت میشید.
من شنیدم نصب اولیه ش حدود چهارصد تومن هستش .
من شنیدم نصب اولیه پوینت تو پوینت حدود چهارصد تومن هستش .
سلام
بله زیاد هست / ولی دیگه نیازی به خط تلفن نیست و میشه از انحصار در اومد.
باید دید از دید خود شخص براش میصرفه یا که نه
سلام
کسی از کمپین تابستانه خبر داره؟
شاید سوالم مضحک باشه و بهم بخندید.
چطور میشه از داخل مودم D link سرعتش رو آورد پایین / گاهی اوقات که خونمون شلوغ مییشه ، مصرف روزانه میره روی چند گیگ.
اگه درست استفاده کنند ، نوش جانشون.
اما میاین و میشینن ، فیلم آنلاین نگاه میکنند.
انگار بخاطر خودمون نیومدن خونمون...
اینم یه نوع بدبختیه.
باید از فایروال استفاده کنید اگر مودم فایروال خوبی داره میتونید سرعت دانلود و آپلود و میزان حجم مصرفی روبراشون تعیین
کنید ولی اگر همچین فایروالی مودم نداره از فایروال های دیگه مثل kerio باید استفاده کنید این فایروال بین اینترنت و کاربران
قرار میگیره یعنی لپ تاب شما میشه فایروال لپ تاب شما از مودم اینترنت میگیره بقیه به جای اینکه به مودم وصل شن به لپ تاب شما متصل میشن
راه بعدی اینه که تو قسمت mac filter مک آدرس های مورد نظر رو بدید بهش و فیلترش کنید تا دیگه نتونه از اینترنت استفاده کنه
اگر در پنل مدیریت مودم، امکان Bandwidth Control یا Traffic Control داشته باشه میتونید این کار رو بکنید، در بعضی از مودم ها صفحه مربوطه به اختصار TC یا BC نوشته شده، در غیر این صورت در سطح مودم این کار ممکن نیست. این نکته رو هم بگم معمولا مودم های ارزان قیمت خانگی این امکان رو ندارند. به عنوان مثال در مودم های TP-Link مدل TD-W8968 امکان کنترل ترافیک رو داره اما در همین سری، مودم های ارزان تر مانند TD-W8951ND این امکان رو ندارند. بهتره با سرچ کردن مدل مودم، در سایت سازنده ببینید که آیا این امکان وجود داره یا نه، همچنین خودتون هم میتونید یک سرکی به پنل مدیریت مودمتون بیاندازید، شاید چشمتون به این امکان خورد، اگر مودمتون این امکان رو داشته باشه، معمولا در قسمت تنظیمات پیشرفته (Advanced Settings) هستش ...
سلام
خیلی ممنون از جوابتون
مدل : D-Link DSL-2730U
متاسفانه داخل صفحه تنظیمات چیزی به فایروال نیست ، یعنی که من نمیبینم.
لبتاب خاموش هست و منظورم تنها به کمک خود مودم بود / ولی بازم ممنون از معرفی فایروال.
نمیخوام بهشون بر بخوره که چرا به ما اجازه اتصال نمیدی و از این حرفها / روش mac روش خوبیه ولی طرف میفهمه که نمیتونه کانکت بشه به مودم.
بازم از راهنمایی ارزندتون تشکر میکنم
سلام
خیلی ممنون از جوابتون
مدل : D-Link DSL-2730U
متاسفانه ای گزینه ای که فرمودید رو من نمیبینم.
با تشکر فراوان از راهنمایی ارزشمندتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)