خودش گفت که تکمیلی ندارم.ولی سابقه فعال بسیج زیاد داشت.الانم توی سپاه داره خدمت میکنه.البته لیسانس هم داره
ارسال شده از GLX Luster با استفاده از تپاتالک 2
خودش گفت که تکمیلی ندارم.ولی سابقه فعال بسیج زیاد داشت.الانم توی سپاه داره خدمت میکنه.البته لیسانس هم داره
ارسال شده از GLX Luster با استفاده از تپاتالک 2
شما بیا تو این 21 ماه یکبار عفو میزنند به مناسبت 22 بهمن عیدفطر و...
ولی راهی نداره مگر اینکه معافیت موقت میگرفتی حداقل
واقعا هيچ راهي نداره ؟؟؟؟؟؟![]()
Last edited by silenius; 04-11-2013 at 08:10.
دوستان مدارک لازم برای گرفتن کسر خدمت جبهه پدر چیا هست؟
در حال حاظر سربازم
سلام
دوستانی که دفترچه پست کردن حتما فرم خود اظهاری در مورد بیماری رو پر کردن توی یه قسمت گزینه ای داشت به نام درد کمر وانتشار به پا ها که من این مشکل رو داشتم و وقتی که برای معاینه عمومی رفتم دکتر توی دفترچه نوشت ((بیمار مشکوک به دیسکو پاتی لوی می باشد )) که فکر کنم همون دیسک کمر ه می خواستم بدونم جزو معافیت پزشکی هست که برم دنبالش ولیسانس مخابرات دارم برا م فرقی نمی کنه که معاف از رزم بشم یا نه ولی اگه بدونم جزو معافیت پزشکی باشه میرم دنبالش![]()
ببین دوست خوبم الان معافیت ها سخت شده علتش هم واضحه چون سربازه کمه . بله اگر چند سال قبل بود به علت فزونی سرباز شما حتما معاق میشدی اما الان احتمالش کمه من خودم پارسال شاهد بودم که طرف انحراف ستون فقرات داشت و به خوبی هم مشخص بود اما فقط معاف از رزم شد معاف از رزم در اموزشی فایده ای نداره . حالا شما اقدام کن اگر نشد(چون دیسک کمر به شرط عمل کردن معاف می کنند) وارد اموزشی یا یگان شدید انجا اقدام کن بودن افرادی که از یگان اقرام کردن و معاف شدن.
خیر دوست عزیز . تنها و تنها به ازای هر سال حکم شورا به جای 30 روز 45 روز بهتون کسری تعلق میگیره همین و بس![]()
سروش جان امکانش هست از دوستت بپرسی دقیقا چند سال فعالی براش تو برگه ثبت کردند که 6 ماه بهش تعلق گرفته ؟ (در واقع تو اون برگه که بهش دادن میزان فعالیتش رو به ماه زدن براش ) ممنون میشم هم اینو و هم اینکه ایا این فعال بودنش تنها تو پایگاه بوده یا تو گردان هم عضو بودهچون با این تفاسیر که تونسته تو شپاه بیافته معلومه که از اون اخوی های کار درست هستش
![]()
راستش زیاد باهاش رابطه ندارم . از برادران پایگاهی بود![]()
توی گردان هم عضو نبوده - عضو شورا هم نبوده . البته با داشتن دوست یا آشنا توی سپاه میتونست این کار و انجام بده!!! که احتمالا از همین طریق انجام داده!!!
آقا سلام
یه سوال
من شرایط خاتم رو داشتم ، تماس گرفتند باهام که مدارک رو بفرست
حالا از عزیزانی که اینجا تشریف دارن سوال دارم آیا اگه بگن مدارک رو بفرست و بفرستیم، پذیرش قطعی هست؟
آیا بوده کسی که باهاش تماس گرفته شه و مدارک رو بفرسته اما در نهایت پذیرش خاتم نشه؟
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)