فقط حجم های خریداری شده یا هدیه داده شده منتقل میشن
یعنی شما اشتراک 3 ماهه داشتین سر 2 ماه اشتراکتون رو تمدید کردین ؟ اگه اینطوره واضحه که اون 1 ماه اضافه نمیشه
فقط حجم های خریداری شده یا هدیه داده شده منتقل میشن
یعنی شما اشتراک 3 ماهه داشتین سر 2 ماه اشتراکتون رو تمدید کردین ؟ اگه اینطوره واضحه که اون 1 ماه اضافه نمیشه
اینا که در حالت عادی می دزدن
وای به روزی که ریسک کنی
سلام.
دوستان بعد از اتمام دوره چقدر وقت داریم تمدید کنیم؟ اگه تمدید نکنیم از رانژه در می آد خط؟
ممنون
هرچقدر که میتونی من بعد از اینکه از تمدید موقت استفاده کردم به جای 5 روز لیتیل مور از 18 روز استفاده کردم شرکت هم هر چقدر زنگ میزدن به خونه به موبایل جواب نمیدادم اما آخرش که خواستم تمدید کنم دیدم میخوان اون 18 روز رو از من کسر کنن زنگ زدم با واحد فروش صحبت کردم انصافا اوناهم گفتن اصلا نگران نباشین ما با واحد فنی صحبت میکنیم تا فقط 5 روز رو کسر کنن که همینطور هم شد حالا دیگه نمیدونم واسه شما هم اینکاررو بکنن یا نه؟
سلام دوستان من دیروز مودم را تنظیم کردم که اتصالم از نوع bridge شود . ( خود اپراتور پارس آنلاین راهنماییم کرد تا مورم را کانفیگ کنم ) . و دیروز خواستم که با ترفند دانلود شبانه داشته باشم . اما الان که گزارش مصرف را میبینم در طول شب 9 بار دیسکانکت شدم و دوباره وصل شدم که همین باعث شده 115 مگ ازم کم شه
آیا برای شما هم اینجوری میشه؟ مشکل از کجاست ؟
با این حساب فکر کنم باید اتصال را از نوع bridge در بیارم و مثل قبل کنم. اینم از گزارش مصرفم :
![]()
Last edited by majid67110; 29-03-2012 at 10:23.
ببخشید دوستان من متوجه منظورتون نمیشم
یعنی شما میگید اگه یه نفر یه اشتراک سه ماهه بخره و قبل از پایان اون، سه ماه دیگه تمدید کنه، هر چقدر از اون سه ماه اول مونده باشه از بین میره؟ حتی اگه فقط چند روز ازش استفاده کرده باشه!؟
بعید میدونم اینطوری باشه چون اصلاً منطقی نیست و اصلاً تمدید قبل از پایان قرارداد معنایی پیدا نمیکنه و در اون صورت، اینکه گفتن اگه تو عید تمدید کنید 15 روز اضافه میشه فقط برای اونایی فایده خواهد داشت که قراردادشون تو عید تموم بشه!
شما این مورد رو تجربه کردین؟
برا من حجمم تموم شد ولی 1 ماه مونده بود قبل عید تندید کردم 1 ماه رفت وکلا جدید اومد
فکر کنم حجم هم مونده باشه می گیرن
دوستان یه نظری بدید . آیا برای شما هم هنگام دانلود شبانه چندین بار دیسکانکت میشه ؟
نه به صورت کامل اینطور نیست ولی خالی از اشکال هم نیست.
فرض کنید شما امروز 10 فروردین یک گیگ از اعتبارتون باقی مونده و 21 روز هم از روزهای مجازتون باقی مونده و در همین حال شما همین امروز یه سرویس سه ماهه 6 گیگ میخرین.حالا اتفاقی که میفته اینه: شما 21 روز وقت دارید اون یک گیگ باقیمانده رو مصرف کنید و بعد 90 روز وقت دارید اون 6 گیگ رو مصرف کنید.اگه اون یک گیگ رو زودتر از 31 فروردین تموم کنید (مثلا تو 10 روز تموم کنید یعنی 20 فروردین) اونوقته که تو همون روز بسته جدیدتون فعال میشه و 90 روز وقت دارین مصرفش کنید.
اگه بخوام خلاصشو بگم میشه این: اگه حجم گیگ های شما صفر بشه همه ی روزهای باقیمانده خود بخود میسوزه و بسته ی پشتیبان که قبلا خریدید اتوماتیک فعال میشه.
و اما راه چاره: اگر روزهای زیادی براتون باقی مونده اما حجمتون کمه و حیفتون میاد این همه روز رو از دست بدین یه راه چاره وجود داره و اون هم اینکه به جای تمدید کردن قرارداد، یک گیگ حجم اضافی به قیمت 5 هزار تومن بخرید.![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)