تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1650 از 4428 اولاول ... 650115015501600164016461647164816491650165116521653165416601700175021502650 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,491 به 16,500 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

فقط حجم های خریداری شده یا هدیه داده شده منتقل میشن
    یعنی شما اشتراک 3 ماهه داشتین سر 2 ماه اشتراکتون رو تمدید کردین ؟ اگه اینطوره واضحه که اون 1 ماه اضافه نمیشه

2. این کاربر از "R E Z A" بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ariobarzan2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دادش شما سرویست چیه؟مال من 256
    سرویس من یک مگه

پروفشنال Devicestreet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    BATTLELOG :|

پيش فرض

من الان اشتراکمو تمدید کردم منتها اون یه ماهی که از قبل مونده بود روش نیومد!!!!!!!!دزدیدن
    اینا که در حالت عادی می دزدن
    وای به روزی که ریسک کنی

5. این کاربر از Devicestreet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه redevil6990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    S W (in) R W

پيش فرض

سلام.
    دوستان بعد از اتمام دوره چقدر وقت داریم تمدید کنیم؟ اگه تمدید نکنیم از رانژه در می آد خط؟
    ممنون

7. این کاربر از redevil6990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام.
    دوستان بعد از اتمام دوره چقدر وقت داریم تمدید کنیم؟ اگه تمدید نکنیم از رانژه در می آد خط؟
    ممنون
    هرچقدر که میتونی من بعد از اینکه از تمدید موقت استفاده کردم به جای 5 روز لیتیل مور از 18 روز استفاده کردم شرکت هم هر چقدر زنگ میزدن به خونه به موبایل جواب نمیدادم اما آخرش که خواستم تمدید کنم دیدم میخوان اون 18 روز رو از من کسر کنن زنگ زدم با واحد فروش صحبت کردم انصافا اوناهم گفتن اصلا نگران نباشین ما با واحد فنی صحبت میکنیم تا فقط 5 روز رو کسر کنن که همینطور هم شد حالا دیگه نمیدونم واسه شما هم اینکاررو بکنن یا نه؟

9. این کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض دیسکانکت شدن متوالی

سلام دوستان من دیروز مودم را تنظیم کردم که اتصالم از نوع bridge شود . ( خود اپراتور پارس آنلاین راهنماییم کرد تا مورم را کانفیگ کنم ) . و دیروز خواستم که با ترفند دانلود شبانه داشته باشم . اما الان که گزارش مصرف را میبینم در طول شب 9 بار دیسکانکت شدم و دوباره وصل شدم که همین باعث شده 115 مگ ازم کم شه
    آیا برای شما هم اینجوری میشه؟ مشکل از کجاست ؟
    با این حساب فکر کنم باید اتصال را از نوع bridge در بیارم و مثل قبل کنم. اینم از گزارش مصرفم :

Last edited by majid67110; 29-03-2012 at 10:23.

11. این کاربر از majid67110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Kaiser 2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اینا که در حالت عادی می دزدن
    وای به روزی که ریسک کنی
    فقط حجم های خریداری شده یا هدیه داده شده منتقل میشن
    یعنی شما اشتراک 3 ماهه داشتین سر 2 ماه اشتراکتون رو تمدید کردین ؟ اگه اینطوره واضحه که اون 1 ماه اضافه نمیشه
    ببخشید دوستان من متوجه منظورتون نمیشم

یعنی شما میگید اگه یه نفر یه اشتراک سه ماهه بخره و قبل از پایان اون، سه ماه دیگه تمدید کنه، هر چقدر از اون سه ماه اول مونده باشه از بین میره؟ حتی اگه فقط چند روز ازش استفاده کرده باشه!؟

بعید میدونم اینطوری باشه چون اصلاً منطقی نیست و اصلاً تمدید قبل از پایان قرارداد معنایی پیدا نمیکنه و در اون صورت، اینکه گفتن اگه تو عید تمدید کنید 15 روز اضافه میشه فقط برای اونایی فایده خواهد داشت که قراردادشون تو عید تموم بشه!

شما این مورد رو تجربه کردین؟

13. این کاربر از Kaiser 2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Devicestreet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    BATTLELOG :|

پيش فرض

برا من حجمم تموم شد ولی 1 ماه مونده بود قبل عید تندید کردم 1 ماه رفت وکلا جدید اومد
    فکر کنم حجم هم مونده باشه می گیرن

15. این کاربر از Devicestreet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوستان من دیروز مودم را تنظیم کردم که اتصالم از نوع bridge شود . ( خود اپراتور پارس آنلاین راهنماییم کرد تا مورم را کانفیگ کنم ) . و دیروز خواستم که با ترفند دانلود شبانه داشته باشم . اما الان که گزارش مصرف را میبینم در طول شب 9 بار دیسکانکت شدم و دوباره وصل شدم که همین باعث شده 115 مگ ازم کم شه
    آیا برای شما هم اینجوری میشه؟ مشکل از کجاست ؟
    با این حساب فکر کنم باید اتصال را از نوع bridge در بیارم و مثل قبل کنم. اینم از گزارش مصرفم :

دوستان یه نظری بدید . آیا برای شما هم هنگام دانلود شبانه چندین بار دیسکانکت میشه ؟

17. این کاربر از majid67110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

ببخشید دوستان من متوجه منظورتون نمیشم

یعنی شما میگید اگه یه نفر یه اشتراک سه ماهه بخره و قبل از پایان اون، سه ماه دیگه تمدید کنه، هر چقدر از اون سه ماه اول مونده باشه از بین میره؟ حتی اگه فقط چند روز ازش استفاده کرده باشه!؟

بعید میدونم اینطوری باشه چون اصلاً منطقی نیست و اصلاً تمدید قبل از پایان قرارداد معنایی پیدا نمیکنه و در اون صورت، اینکه گفتن اگه تو عید تمدید کنید 15 روز اضافه میشه فقط برای اونایی فایده خواهد داشت که قراردادشون تو عید تموم بشه!

شما این مورد رو تجربه کردین؟
    نه به صورت کامل اینطور نیست ولی خالی از اشکال هم نیست.
    فرض کنید شما امروز 10 فروردین یک گیگ از اعتبارتون باقی مونده و 21 روز هم از روزهای مجازتون باقی مونده و در همین حال شما همین امروز یه سرویس سه ماهه 6 گیگ میخرین.حالا اتفاقی که میفته اینه: شما 21 روز وقت دارید اون یک گیگ باقیمانده رو مصرف کنید و بعد 90 روز وقت دارید اون 6 گیگ رو مصرف کنید.اگه اون یک گیگ رو زودتر از 31 فروردین تموم کنید (مثلا تو 10 روز تموم کنید یعنی 20 فروردین) اونوقته که تو همون روز بسته جدیدتون فعال میشه و 90 روز وقت دارین مصرفش کنید.
    اگه بخوام خلاصشو بگم میشه این: اگه حجم گیگ های شما صفر بشه همه ی روزهای باقیمانده خود بخود میسوزه و بسته ی پشتیبان که قبلا خریدید اتوماتیک فعال میشه.

و اما راه چاره: اگر روزهای زیادی براتون باقی مونده اما حجمتون کمه و حیفتون میاد این همه روز رو از دست بدین یه راه چاره وجود داره و اون هم اینکه به جای تمدید کردن قرارداد، یک گیگ حجم اضافی به قیمت 5 هزار تومن بخرید.

19. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •