با اینکه خودم هم W8951ND دارم و بدون مشکل کار میکنه اما با دیدن چنین پستهایی حالم ازش بهم خورده![]()
با اینکه خودم هم W8951ND دارم و بدون مشکل کار میکنه اما با دیدن چنین پستهایی حالم ازش بهم خورده![]()
ممنون
با لینکی که دادید تونستم وارد بشم
نوشته شده توسط zadis
سلام من مودم 2750u خریدم ........اینترت وایرلس دارم وهمونایی که با کابل لن از بلای خونی میاد .......حالا این مودمو وصل کردم وای فای اینترنت دارم ولی تو کامپیوتر ندارم چیکار باید بکنم . چه تنظیماتی رو باید انجام بدم . که تو کامپیوتر هم وصل شه اینترنت .جالبه این که بعضی وقتا وصله ولی قطع و صل میشه .ممکنه مشکل چی باشه .اخه وای فتی اصلا قطع نمیشه .کابلو عوض کردم مکل کابل نبود......................ممنون
سلام داداش.مبارکه.
چند خریدی؟ وایرلس تا چند متر جواب میده؟
کانفیگ مودمت رو رو حالت PPPoE بذار و کانکشن PC رو Delete کن بعدش PC رو ریست کن بعد از بالا اومدن مستقیم باید به اینترنت وصل شده باشی.
موفق باشی.
115 خریدم گارانتی ایزی بردش هی بدک نیست البته اگه مثل خونه ما بتن نباشه ... مودم ppp0e هست . فعلا درست شده . حالا خدا کنه دوباره خراب نشه .ممنون
نگفتی چند متر رو جواب میده ها
زیر صد تومن نبود مگه ؟؟!!![]()
من 98 گرفتم سیاهشو من که راضی نیستم نویز پذیره و فریمرش قدیمیه و جدید واسش نیومده ای پی رو دیر میشناسه دی سی میشه بردشم راضی کننده نیست میگن 8968 بهتره دوستانی که تجربه کار باهاش دارن نظر بدن
سلام میخوام یه مودم میخوام بهم معرفی کنید با قیمت مناسب و مودم با کیفیت خوب
با موبایلم زیاد وصل میشم با لب تابم همینطور.یه چندتا مودم خوب تو رنج 80-90 لطفا بهم معرفی کنید.(بعد میگم برای وصل شدن موبایل به نت باید وای فای رو روشن کنم هر مودم وایرلسی بگیرم که مشکلی نداره اره؟)
ممنون
ای کاش سفیدشو میخریدیاگه خواستی 8968 بخری توجه کن ورژن دو باشه هرچند بطورکلی آمار خرابیهای مودمهای تی پی جدیدا زیاد شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)