چرا اینقد نظرات متناقضه؟ آيا راه حل مناسبی برای بررسی کیفیت سرویس دهنده ها بدون غرض ورزی نیست؟!!!!!
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
چرا اینقد نظرات متناقضه؟ آيا راه حل مناسبی برای بررسی کیفیت سرویس دهنده ها بدون غرض ورزی نیست؟!!!!!
نظرات دلیل دارن!
وقتی شرکت آشغاله ، نه سرعت دان داره نه میشه game رفت باید به چیه اون شرکت دل خوش کرد؟
در مورد سرویس نامحدود: در حال حاضر هر سرویسی که داشته باشید تا یک حجمی با سرعت اسمی (واقعی) بهتون ارائه میشه در روز، بعد از اون دقیقا نصف سرعت اسمی. مثلا من 512 برنزی داشتم که 60 کیلوبایت سرعت داشت تا زمانی که کمتر از 388 مگ مصرف کنی در روز، بعد از اون میومد روی 25-30 کیلوبایت. الان هم 1 مگ برنزی دارم، در طول روز 120-180 کیلوبایت هست قبل از حجم 477 مگابایت، بعد از اون 45-55 کیلوبایت هست سرعت. اگر کسی میخواد با این شرایط بگیره، واسه دانلود پیشنهاد نمیکنم - اما برای وبگردی و دیدن یوتیوب و گوش کردن رادیو خوبه. ضمنا پینگ هم مناسب نیست پس بازی آنلاین تعطیل.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها 512 حجمی روز و شب جدا ازهم سرعتش چنده؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
یعنی به نظر شما این همه کاربر هم در این انجمن و هم انجمن های مشابه مانند " پی تی " از روی غرض ورزی راجب آسیاتک نظر می دهند ؟
عزیز من شرکتی که دزده و کوچک ترین احترامی برای مشتریان خودش قائل نیست ، وجود همین تاپیک هم براش زیادیه !
دوستان اینم از دزدی جدید آسیاتک بدون هماهنگی با مشتریان قبلی :
قبلنا وقتی برنامه HTools آسیاتک را باز می کردم عبارت امکان تبادل وجود نداشت اما جدیدا که این برنامه را باز کردم متوجه شدم که سرویس مثلا نامحدود بنده هم سقف امکان تبادل داشته است...فقط خودم خبر نداشتم !
خدا رو شکر که دو هفته بیشتر نمونده !
من خیلی خوشحالم....![]()
Last edited by amin fear; 22-10-2013 at 15:01.
هدیه و حداقل تبدل چه معنی میده؟ این چیزی که شما میگید همون هدیه نیست.؟ سرویس های برنزی هم هدیه دارن؟
این که نوشته حداقل تبادل. این چیزی که شما میگی میشه حداکثر تبادل معنی میده! سرعتتوت چقدر هست توی این سرویس. تا چند مگ در روز سرعتتون بالاست؟ والا بقیه سرویس هام همچین آش دهن سوزی نیست که شما داری خوشحالی می کنی D:
فی الواقع آسیاتک این رو ترجمه کرده : Minimum guaranteed فقط یادش رفته کامل ترجمش کنه باید مینوشت حداقل امکان تبادل تضمین شده تا این دوشواری شما هم برطرف بشه. حداکثر تبادل یعنی اینکه بعد از اون اینترنتت قطع میشه نه اینکه سرعتش کم بشه ، حداقل امکان تبادل تضمین شده صحیح است![]()
عيد غديرخم مبارک
تخفيف 50% قيمت حجم اضافه
2 تا 4 آبان
از سال 85 آسیاتک دارم چیزی که مشخص هست اینه الان در این شرایط محدود خوبه نامحدود اصلا نگرید محدود 2 مگ شبی 4 گیگ می تونید رایگان دانلود بزنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)