تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1650 از 3745 اولاول ... 650115015501600164016461647164816491650165116521653165416601700175021502650 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,491 به 16,500 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

چرا اینقد نظرات متناقضه؟ آيا راه حل مناسبی برای بررسی کیفیت سرویس دهنده ها بدون غرض ورزی نیست؟!!!!!

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

نظرات دلیل دارن!
    وقتی شرکت آشغاله ، نه سرعت دان داره نه میشه game رفت باید به چیه اون شرکت دل خوش کرد؟

3. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه moslem-visual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

در مورد سرویس نامحدود: در حال حاضر هر سرویسی که داشته باشید تا یک حجمی با سرعت اسمی (واقعی) بهتون ارائه میشه در روز، بعد از اون دقیقا نصف سرعت اسمی. مثلا من 512 برنزی داشتم که 60 کیلوبایت سرعت داشت تا زمانی که کمتر از 388 مگ مصرف کنی در روز، بعد از اون میومد روی 25-30 کیلوبایت. الان هم 1 مگ برنزی دارم، در طول روز 120-180 کیلوبایت هست قبل از حجم 477 مگابایت، بعد از اون 45-55 کیلوبایت هست سرعت. اگر کسی میخواد با این شرایط بگیره، واسه دانلود پیشنهاد نمیکنم - اما برای وبگردی و دیدن یوتیوب و گوش کردن رادیو خوبه. ضمنا پینگ هم مناسب نیست پس بازی آنلاین تعطیل.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال armenak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بچه ها 512 حجمی روز و شب جدا ازهم سرعتش چنده؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

پروفشنال amin fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    IRAN - Karaj

پيش فرض

چرا اینقد نظرات متناقضه؟ آيا راه حل مناسبی برای بررسی کیفیت سرویس دهنده ها بدون غرض ورزی نیست؟!!!!!
    یعنی به نظر شما این همه کاربر هم در این انجمن و هم انجمن های مشابه مانند " پی تی " از روی غرض ورزی راجب آسیاتک نظر می دهند ؟

عزیز من شرکتی که دزده و کوچک ترین احترامی برای مشتریان خودش قائل نیست ، وجود همین تاپیک هم براش زیادیه !

7. 4 کاربر از amin fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amin fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    IRAN - Karaj

پيش فرض

دوستان اینم از دزدی جدید آسیاتک بدون هماهنگی با مشتریان قبلی :

قبلنا وقتی برنامه HTools آسیاتک را باز می کردم عبارت امکان تبادل وجود نداشت اما جدیدا که این برنامه را باز کردم متوجه شدم که سرویس مثلا نامحدود بنده هم سقف امکان تبادل داشته است...فقط خودم خبر نداشتم !

خدا رو شکر که دو هفته بیشتر نمونده !

من خیلی خوشحالم....
    Last edited by amin fear; 22-10-2013 at 15:01.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

در مورد سرویس نامحدود: در حال حاضر هر سرویسی که داشته باشید تا یک حجمی با سرعت اسمی (واقعی) بهتون ارائه میشه در روز، بعد از اون دقیقا نصف سرعت اسمی. مثلا من 512 برنزی داشتم که 60 کیلوبایت سرعت داشت تا زمانی که کمتر از 388 مگ مصرف کنی در روز، بعد از اون میومد روی 25-30 کیلوبایت. الان هم 1 مگ برنزی دارم، در طول روز 120-180 کیلوبایت هست قبل از حجم 477 مگابایت، بعد از اون 45-55 کیلوبایت هست سرعت. اگر کسی میخواد با این شرایط بگیره، واسه دانلود پیشنهاد نمیکنم - اما برای وبگردی و دیدن یوتیوب و گوش کردن رادیو خوبه. ضمنا پینگ هم مناسب نیست پس بازی آنلاین تعطیل.

هدیه و حداقل تبدل چه معنی میده؟ این چیزی که شما میگید همون هدیه نیست.؟ سرویس های برنزی هم هدیه دارن؟

دوستان اینم از دزدی جدید آسیاتک بدون هماهنگی با مشتریان قبلی :

قبلنا وقتی برنامه HTools آسیاتک را باز می کردم عبارت امکان تبادل وجود نداشت اما جدیدا که این برنامه را باز کردم متوجه شدم که سرویس مثلا نامحدود بنده هم سقف امکان تبادل داشته است...فقط خودم خبر نداشتم !

خدا رو شکر که دو هفته بیشتر نمونده !

من خیلی خوشحالم....
    این که نوشته حداقل تبادل. این چیزی که شما میگی میشه حداکثر تبادل معنی میده! سرعتتوت چقدر هست توی این سرویس. تا چند مگ در روز سرعتتون بالاست؟ والا بقیه سرویس هام همچین آش دهن سوزی نیست که شما داری خوشحالی می کنی D:

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

این که نوشته حداقل تبادل. این چیزی که شما میگی میشه حداکثر تبادل معنی میده! سرعتتوت چقدر هست توی این سرویس. تا چند مگ در روز سرعتتون بالاست؟ والا بقیه سرویس هام همچین آش دهن سوزی نیست که شما داری خوشحالی می کنی D:
    فی الواقع آسیاتک این رو ترجمه کرده : Minimum guaranteed فقط یادش رفته کامل ترجمش کنه باید مینوشت حداقل امکان تبادل تضمین شده تا این دوشواری شما هم برطرف بشه. حداکثر تبادل یعنی اینکه بعد از اون اینترنتت قطع میشه نه اینکه سرعتش کم بشه ، حداقل امکان تبادل تضمین شده صحیح است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

عيد غديرخم مبارک
    تخفيف 50% قيمت حجم اضافه
    2 تا 4 آبان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

از سال 85 آسیاتک دارم چیزی که مشخص هست اینه الان در این شرایط محدود خوبه نامحدود اصلا نگرید محدود 2 مگ شبی 4 گیگ می تونید رایگان دانلود بزنید .

13. این کاربر از trackshare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •