تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1650 از 2365 اولاول ... 65011501550160016401646164716481649165016511652165316541660170017502150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,491 به 16,500 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان من بعد از مطالعه این فروم یه ضبط کنوود x400 + آمپلی کنوود 527 + باند jvc 7158 بستم صداش شفافه ولی مشکل اینجاست که بیسش به نظرم خوب نیست و تو صدای پایین خیلی کمه و تو صدای بالا هم زیاد نیست و اصلا هم نرم نیست تنطیمات ضبط را هم دستکاری کردم تفاوت چشمگیری نکرد به نظرتون طبیعیه یا یه جای کار میلنگه!؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من بعد از مطالعه این فروم یه ضبط کنوود x400 + آمپلی کنوود 527 + باند jvc 7158 بستم صداش شفافه ولی مشکل اینجاست که بیسش به نظرم خوب نیست و تو صدای پایین خیلی کمه و تو صدای بالا هم زیاد نیست و اصلا هم نرم نیست تنطیمات ضبط را هم دستکاری کردم تفاوت چشمگیری نکرد به نظرتون طبیعیه یا یه جای کار میلنگه!؟
    سلام
    آمپتون ضعیفه براش.باید آمپ قویتر نصب کنید.5602پایونیر گزینه مناسبیه.البته ممکنه کمی صدای تیز به خاطر تعداد تیوترها داشته باشید وگرنه بیس خوبی میزنه.

3. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    آمپتون ضعیفه براش.باید آمپ قویتر نصب کنید.5602پایونیر گزینه مناسبیه.البته ممکنه کمی صدای تیز به خاطر تعداد تیوترها داشته باشید وگرنه بیس خوبی میزنه.

5. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال EhsanEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

خب به سلامتی.چند قیمت داری؟ 255 من برای بچه ها گرفتم.با پخش میشه مستقیم بست ولی خب به IC پخش فشار میاد و رو ولومهای بالا دیستورشن میکنه.ضمنا پخشها بین 18-22 در بهترین شرایط خروجی میدن اون 50 وات ماکزیمم هست.
    برای آمپ حد اکثر چقدر میخواید هزینه نمائید؟بالا عرض کردم در مورد آمپ.
    کن وود 526 میتونید بگیرید
    پایونیر 3602 هم میتونید.
    ولی من پیشنهاد میکنم پولتون رو دور نریزید چون واقعا کیفیت پایونیر و کن وود پائینه.یه آمپ حرفه ای خوب بگیرید تا نتیجه اون رو ببینید.
    Ma40Fx گزینه فوق العاده ای.550 تومن میتونم براتون بگیرم. 600 قیمتش هست.
    من 260 قیمت دارم با گارانتی امرداد ، اون که شما میگی گارانتیش چیه؟ در ضمن توی چندتا پست قبل 205 تومن به یکی از بچه ها قیمت داده بودین که :/
    بعدم آمپ اون قیمت برام خیلی گرونه ، تو فکر این بودم که یه آمپ 150 تومن استوک گیر بیارم چون به نظر میومد این باند مثل jbl696 و hertz 690 نیاز به آمپ قوی برای درایو شدن نداشته باشه ، حالا باز دقیق نمیدونم .
    و این هم بگید اگه اگر حضوری بخوایم بیایم ازتون بگیریم باید کجا بیایم ، یه تلفن هم پخ کنید مرسی

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من 260 قیمت دارم با گارانتی امرداد ، اون که شما میگی گارانتیش چیه؟ در ضمن توی چندتا پست قبل 205 تومن به یکی از بچه ها قیمت داده بودین که :/
    بعدم آمپ اون قیمت برام خیلی گرونه ، تو فکر این بودم که یه آمپ 150 تومن استوک گیر بیارم چون به نظر میومد این باند مثل jbl696 و hertz 690 نیاز به آمپ قوی برای درایو شدن نداشته باشه ، حالا باز دقیق نمیدونم .
    و این هم بگید اگه اگر حضوری بخوایم بیایم ازتون بگیریم باید کجا بیایم ، یه تلفن هم پخ کنید مرسی
    سلام
    کلا هلیکس رو به شرکت وارد مبکنه.من برای بچه ها 255گرفتم یادم نمیاد 205رو حتما اشتباه تایپی بوده.
    نیاز به آمپ قوی نداره اما فقط قدرت که ملاک نیست کیفیت هم مهمه.

8. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

یه سوالی هم مطرحه اونم اینکه این هلیکس 69x در سایت های خارجی از آمازون بگیر تا گوگل شاپ و .. حدود 220 دلار فروخته میشه یعنی 680 هزار تومن ، اما تو ایران 260 تومن؟!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوالی هم مطرحه اونم اینکه این هلیکس 69x در سایت های خارجی از آمازون بگیر تا گوگل شاپ و .. حدود 220 دلار فروخته میشه یعنی 680 هزار تومن ، اما تو ایران 260 تومن؟!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بله فرمایشتون صحیحه.عموما به این صورت هست.مثلا آمپلیفایر A4 بالای 1000 دلار هست اما همین الان شرکت موجود داره به قیمت 1960
    اینا بر میگرده به سیاستهای شرکتها و گرفتن بازار کالای صوتی در دست. ضمن اینکه این قیمتها که میبینیم قیمت تک فروشی هست اما نمایندگی که یک عدد خرید نمیکنه یه کانتینر بار خرید میکنه لذا قیمت خرید پائین میاد.

11. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

بله فرمایشتون صحیحه.عموما به این صورت هست.مثلا آمپلیفایر A4 بالای 1000 دلار هست اما همین الان شرکت موجود داره به قیمت 1960
    اینا بر میگرده به سیاستهای شرکتها و گرفتن بازار کالای صوتی در دست. ضمن اینکه این قیمتها که میبینیم قیمت تک فروشی هست اما نمایندگی که یک عدد خرید نمیکنه یه کانتینر بار خرید میکنه لذا قیمت خرید پائین میاد.
    یعنی به خاطر سیاست گرفتن بازار و خرید به صورت کانتینری میان تا 70 % ارزون تر بدن جنساشون رو ؟! یکم غیر معقول به نظر میاد ، یعنی یک مقدار شک و شبه ی های کپی بودن توسط هنرمندان چینی رو تو ذهن میاره ، چون خیلی دیگه از محصولات برند های دیگه هم در سایت های خارجی قیمتش چندین برابر قیمت داخل ایرانه ، و همه میدونیم که جنس هایی که داخل ایران میاد با جنسهایی که در اروپا و امریکا توضیع میشه متفاوته و این به این دلیله که جنسهای داخل ایران اکثرا گرید های پایین تری هستش . آدم مغزش میترکه تو این بازار

13. 2 کاربر از EhsanEricsson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

سلام
    SQL 165
    ZERO 165
    حمید جان قیمت قبل اینارو میفرمایید ؟
    صدای هر دو رو شنیدید ؟
    با sqx میتونید مقایسه کنید ؟
    من تو sqx هر چی توجه کردم با هر اهنگی ک بگید هیچ نقطه ضعفی ندیدم .....
    ممنون

15. این کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

یعنی به خاطر سیاست گرفتن بازار و خرید به صورت کانتینری میان تا 70 % ارزون تر بدن جنساشون رو ؟! یکم غیر معقول به نظر میاد ، یعنی یک مقدار شک و شبه ی های کپی بودن توسط هنرمندان چینی رو تو ذهن میاره ، چون خیلی دیگه از محصولات برند های دیگه هم در سایت های خارجی قیمتش چندین برابر قیمت داخل ایرانه ، و همه میدونیم که جنس هایی که داخل ایران میاد با جنسهایی که در اروپا و امریکا توضیع میشه متفاوته و این به این دلیله که جنسهای داخل ایران اکثرا گرید های پایین تری هستش . آدم مغزش میترکه تو این بازار
    سلام
    با فرمایشتون موافقم
    قیمت های این سایت رو چک کنید
    دراین زمینه کاملا معتبره ....
    تقریبا تو youtube تمام مدل های اجناسی که تو فروشگاهش هستو مورد نقدو بررسی قرار داده .....

17. این کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •