تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1650 از 2376 اولاول ... 65011501550160016401646164716481649165016511652165316541660170017502150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,491 به 16,500 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

پروفشنال AntAreS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

خط و نشان پیروز برای غلامرضا رضایی

پیروز قربانی، كاپیتان استقلال، به بازی حساس آبی‌ها مقابل صبا خواهد رسید. او می‌گوید

«متاسفانه من از دو سه ناحیه مصدومیت دارم در تمرین روز دوشنبه هم مجدداً مصدوم شدم كه خیلی اذیتم می‌‏كند. امیدوارم با تلاش دكتر نوروزی تا روز مسابقه آماده شوم.» پیروز كه از تیم‌ملی به استقلال ملحق شده و انگیزه‌های زیادی برای بازی مقابل مربی سابقش دارد، درباره حریف چنین می‌گوید: «من بازی‌‏های تیم صبای قم را ندیده‌‏ام اما آنالیزور تیم ما با ارزیابی نقاط ضعف و قوت این تیم نكات لازم را به ما اطلاع خواهد داد اما فكر می‌كنم نقطه قوت صبای قم محمد نوری و غلامرضا رضایی دو ملی‌‏پوش این تیم باشند كه نوری در این دیدار سه‌‏كارته و غایب است. من هم تلاش می‌‏كنم با مهار رضایی شرایطی را بوجود بیاورم كه تیم استقلال برنده میدان باشد.» او كه در بازی‌های تمرینی تیم‌ملی بارها مقابل غلامرضا ایستاده، به شكل بازی این مهاجم تیزچنگ آشناست و امیدوار است برنده این جدال دونفره باشد به‌خصوص كه پای فیروز كریمی هم وسط است.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

اكبرپور: می‌خواهم به صبا گل بزنم

باید ركورد خودم را بشكنم

با سه كارته شدن آرش برهانی هواداران استقلال از سیاوش اكبرپور انتظار دارند كه در دیدار مقابل صبا 3 گل دور رفت را جبران كند. سیاوش هم كه این روزها با 9 گل در جدول گلزنان جایگاه خوبی برای خودش پیدا كرده امیدوار است كه بتواند در این بازی گل بزند.
    شكست دور رفت، تداوم صدرنشینی استقلال و حضور فیروز كریمی روی نیمكت صبا باتری دیدار این هفته شما را احساس كرده است؟
    همه بازی‌های ما سخت است. بازی‌های بیرون از خانه هم سخت‌تر است. بعد از مدت‌ها ما در ورزشگاه آزادی بازی داریم. دیدار دور رفت را هم در قم به صبا واگذار كردیم. حالا هم وقت انتقام است و ما باید هر سه امتیاز این دیدار را بگیریم.
    از حضور فیروز كریمی حرف نزدی؟
    من همه جا گفتم كه از روزی كه صبا به لیگ‌برتر آمده تمام دیدارهای استقلال مقابل این تیم حساس بوده. اتفاقا من هم از همان سال به استقلال آمدم. این بازی مستثنی نیست. به نظر من دیدار با صبا پله قهرمانی است یعنی ما اگر پیروز زمین باشیم یكی از پله‌های مهم را برای رسیدن به جام پشت‌سر گذاشتیم. اما نباید فراموش كنیم كه صبا مربی خوب و باشعوری مثل فیروز كریمی دارد كه ما نمی‌توانیم از اسم او بگذریم.
    درغیاب برهانی همه از اكبرپور انتظار گلزنی مقابل صبا را دارند؟
    من تا الان 9 تا گل زدم و سعی می‌كنم كه روز به روز به تعداد گل‌هایم اضافه كنم و خودم را به بالای جدول برسانم و خیلی دوست دارم كه به صبا گل بزنم. برای همین هم تمام تلاشم را در این بازی می‌كنم كه گل بزنم و پاس گل هم بدهم.
    منصوریان در برنامه لیگ‌برتر معتقد بود كه علت گلزنی‌های برهانی تلاش‌های شماست.
    منصوریان لطف دارد. برای من فرقی نمی‌كند كه در چه تیمی باشم. پیراهن هر تیمی را بپوشم تمام تلاشم را می‌كنم چه برسد به استقلال كه از ته دل دوستش دارم. شاید باور نكنید برایم فرقی نمی‌كند كه در چه جایگاهی باشم فقط دوست دارم تیم موفق باشد.
    قبل از شروع لیگ به دنیای فوتبال گفتی كه می‌خواهی 15 گل بزنی، هنوز هم روی حرفت هستی؟
    بله، یادتان هست كه تا هفته ششم فقط یك گل‌زده بودم اما خدا را شكر الان 9 تا زدم و این آمار را افزایش هم می‌دهم.
    قبلا سعی می‌كردی كه بیشتر پاس گل بدهی، اما امسال به‌خاطر گلزنی بیشتر به چشم می‌آیی؟
    خدا را شكر امسال روند خوبی دارم. دوست دارم ركورد سال 85 خودم را بشكنم. آن زمان با 12 گل، 10 پاس گل و دو پنالتی یكی از پرامتیازآورترین بازیكنان استقلال بودم. حالا می‌خواهم ركورد خودم را بشكنم و هنوز 12 هفته باقی مانده.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

گفتم شاید واستون جالب باشه مربوط به قبل بازیه

در آستانه بازى مس - پرسپولیس
    صادقى: آماده پرسپولیسى شدن هستم

ایران ورزشى - امیرحسین صادقى با توجه به اینكه سال ها با پیراهن استقلال مقابل پرسپولیس قرار گرفته و دربى را تجربه كرده یكى از بازیكنان ویژه دیدار امروز مس و پرسپولیس است. صادقى با اشاره به اینكه بازى سنگینى پیش رو داریم مى گوید: امتیاز گرفتن از پرسپولیس كار سختى است ولى اگر تمركز داشته باشیم قطعا این تیم را شكست مى دهیم اما در غیر این صورت ضربه خواهیم خورد. مدافع سابق استقلال كه در روزهاى پایانى نیم فصل اول صحبت از رفتنش به پرسپولیس بود در پایان از تمایلش براى پیوستن به جمع قرمزپوشان صحبت مى كند: 2 یا ۳ ماه آینده در رابطه با تیم جدیدم تصمیم مى گیرم و دنبال تركاندن بمب نیستم اما اگر پرسپولیس مرا بخواهد به احتمال زیاد به این تیم خواهم رفت.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

اگر جلوی ورود دوربین 90 را به آزادی بگیرند
    تلوزیون قرارداد حق پخش فوتبال را فسخ می کند

جهان ورزش – جنگ دو سازمان صدا و سیما و تربیت بدنی می رود که بالا بگیرد. دلیلش هم رفتار سازمان در قبال عادل فردوسی پور و 90 است. اتفاقاتی که طی 2، 3 هفته اخیر افتاده که آخرش رسید به ماجراهای دوشنبه شب باعث شده عزت الله ضرغامی حسابی فکر تلافی بیفتد. الآن مدت هاست که حس می شود _ فقط حس می شود _ صدا و سیما رابطه خوبی با تربیت بدنی ندارد. چه آن موقع که در شبکه 3 جواد خیابانی به نتایج ضعیف در المپیک می تاخت، چه زمان قرارداد حق پخش تلویزیونی و چه حالا سر برنامه 90 این موضوع کاملا واضح است. حالا ضرغامی در حمایت از برنامه 90 قصد دارد حرکت ویژه ای بکند:« که اگر پنج شنبه و جمعه در بازیهای لیگ برتر دوربین های صداوسیما به ورزشگاه ها راه داده نشود، صبح شنبه قرارداد حق پخش تلویزیونی یک طرفه فسخ خواهد شد.»
    پس از شنیدن این خبر سراغ مهدی تاج، نایب رییس فدراسیون فوتبال ایران رفتیم که او کاملا اظهار بی اطلاعی کرد. در آن سو سردار عزیز محمدی، رییس سازمان لیگ برتر هم این اخبار را تنها شایعه خواند:«من چیزی نشنیدم. اما به هر حال طبق بندهای این قرارداد امکان فسخ یک طرفه آن وجود ندارد.»
    البته نکته اصلی این است که تهدید ضرغامی تنها منوط به راه ندادن دوبین های برنامه 90 به استادیوم است که خبر راه ندادن دوربین ها از هم از سوی هیچ یک از مراجع مرتبط تایید نشد
    ضرغامی همچنین ضمن تاکید بر فعالیت پرقدرت نود در شبکه سه، دستور داده است در خصوص مسایل پیش آمده در برنامه دوشنبه شب گروهی مسئول بررسی دلایل قطع سرویس sms شده و همچنین گروه دیگری با مستندات و مدارک موجود ماجرای دستور تعلیق همکاری با نود را به وی گزارش دهند.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

هواداران به ورزشگاه بیایند
    قلعه نویی : در بهترین شرایط ممكن قرار داریم

امیر قلعه نویی از مسابقه با صبا یك چیز می خواهد و بس و آن هم بی شك پیروزی قاطعانه برابر این تیم است تا جبران مافاتی باشد برای بازی رفت دوتیم. پیروزی در یك دیدار حیثیتی كه زدن تیر با دو نشان اسن. هم تداوم صدر نشینی و هم تبدیل شدن به چهره برنده در یك دیدار حیثیتی.« بازی بسیار سختی در پیش داریم هر چند بازیكنان ما به واسطه برد پر گل برابر برق شیراز از روحیه خوبی برخوردارند. امیدوارم برای این مسابقه كه اتفاقا در یك روز تعطیل برگزار می شود هواداران استقلال به ورزشگاه بیایند و از تیمشان حمایت كنند چون ما توانایی شكست دادن صبا را داریم و در بهترین شرایط ممكن به سر می بریم. البته من برای این بازی روی آرش برهانی خیلی حساب كرده بودم اما این اتفاقات جزئی از فوتبال است و باید با آنها كنار آمد.»
    بودن یا نبودن فیروز كریمی روی نیمكت صبا البته اتفاقی نیست كه امیر قلعه نویی به آن اهمیت بدهد« من به این مسائل كاری ندارم. بودن یا نبودن فیروز كریمی روی نیمكت تیمش ربطی به استقلال ندارد ما همه تمركزمان را روی مسائل فنی و آنچه كه درون زمین اتفاق می افتد می گذاریم. البته این را هم بگویم كه من فیروز كریمی را خیلی دوست دارم و برایش احترام زیادی قائلم.»

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

محرومان و مصدومان استقلال – صبا
    امیر آبادی به بازی می رسد

استقلال در دیدار برابر صبا با 3 غایب به میدان میرود. پژمان منتظری كه همچنان مصدوم است و آرش برهانی هم به دلیل محرومیت نمی تواند برا یاین بازی در تركیب استقلال قرار بگیرد. البته ابراهیم تقی پور هم به جهت مصدومیت نمی تواند به عنوان یار جایگزین یا تعویضی برای استقلال بازی كند. این در شرایطی است كه امیر آبادی با وجود مصدومیت از ناحیه سر در تمرین استقلال مشكلی برای حضور در تركیب این تیم ندارد. در طرف دیگر میدان اما صباباتری تنها با یك غایب كه محمد نوری باشد برابر استقلال به میدان می رود.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

پورحیدرى: استقلال قلعه نویى بهترین تیم دهه هاى اخیر است

منصور پورحیدرى مدیرفنى تیم پاس همدان معتقد است وینکو بگوویچ گرچه در جدول رده بندى نتوانسته شرایط خوبى براى تیم دست و پا کند اما در پیشبرد برنامه ۳ ساله گام هاى موثرى برداشته و تا پایان فصل با حفظ این کادر به کار خود ادامه مى دهند. گفت وگو با وى را بخوانید:
    تمرینات پاس براى بازى با پیام چطور پیش مى رود؟
    - شکر خدا وینکو و همکاران وى کار خود را انجام مى دهند. ما در تمرینات هیچ مشکلى نداریم. هم خوب گل مى زنیم و هم با صلابت تمرین مى کنیم. الحق والانصاف مقابل راه آهن هم به جرأت مى توانم بگویم که بهتر از حریف بودیم اما فرصت هاى متعدد ما به خاطر وضع بد روحى روانى به هدر رفت و با از دست دادن تمرکز در خط دفاعى باختیم.
    براى رهایى از بحران و شرایط بد روحى روانى خود شما چکار کرده اید؟
    - ما در تلاشیم تا همه امکانات موجود را براى کادر و بازیکنان مهیا کنیم. از تلاشى که کادر فنى و بازیکنان براى خارج شدن از بحران و وضعیت بد روحى روانى انجام مى دهند واقعاً راضى ام. من فکر مى کنم با یک پیروزى حتماً نیمى از مشکلات ما حل مى شود.
    گفته مى شود، بگوویچ از پاس کنار گذاشته خواهد شد؟
    - من چون هر روز در کنار تیم هستم، شاهد تلاش هاى بگوویچ براى خارج شدن تیم بودم. واقعاً حریفان را خوب آنالیز مى کند و برنامه هاى تمرینى مدرن براى بچه ها در نظر مى گیرد. ما به دنبال این هستیم که انشاالله با همین کادر تا پایان فصل کار کنیم.
    نام شما و چند گزینه دیگر براى هدایت پاس مطرح شده است، صحت دارد؟
    - نه، نه اصلا این حرف واقعیت ندارد و چنین مسأله اى را قبول ندارم. من دنبال این کار نیستم. گفتم که واقعاً تلاش وینکو و بازیکنان ستودنى است اما کمى شرایط ما در جدول نگران کننده است که آن هم در چند بازى آینده حل مى شود.
    یعنى هیچ تغییرى در پاس صورت نمى گیرد؟
    - تغییر و تحول در باشگاه باید بررسى و با کار کارشناسى شده صورت بپذیرد. وقتى بهترین مربى دنیا را هم بیاورى و برنامه اى نداشته باشى، هیچ فایده اى ندارد. با قدرت از کادر فعلى حمایت مى کنیم تا ببینیم در آینده چه پیش مى آید.
    بیلان کار بگوویچ در راستاى برنامه باشگاه است؟
    - ما زمانى که تیم را به همدان انتقال دادیم با یک برنامه ۳ ساله آمدیم. در این مدت بدون اغراق بگوویچ در پیشبرد اهداف باشگاه واقعاً زحمت زیادى کشیده و موفق بوده است. ما سال اول با داشته هایى که در تیم بودند، شرکت کردیم و انصافاً در حالى که هیچ کس انتظارى از ما نداشت، بهترین نتایج را گرفتیم اما امسال به خاطر جوانگرایى، کمى در جدول وضعیت متزلزلى داریم. ضمن این که تیم ما مصدومیت و محرومیت و با همه مشکلات دست و پنجه نرم کرده و دائماً در هر بازى تغییرات زیادى داشته. مطمئن باشید در بازى هاى آینده اگر وینکو نفرات اصلى را داشته باشد، بهترین نتایج را مى گیرد.
    با توجه به شرایط فعلى پاس هدف شما حفظ این تیم در لیگ برتر است یا هدف دیگرى دنبال مى کنید؟
    - ما سال قبل واقعاً نتایج دور از انتظارى گرفتیم و با توجه به جوانگرایى که انجام دادیم، کمى با مصدومیت ها و نتایج بد، وضعیت روحى روانى بچه ها به هم ریخت و باعث شد در میدان هم با اعصاب خراب باعث کارت گرفتن زیاد و در پى آن محروم شوند اما ما با خارج شدن از وضعیت حتى پتانسیل این را داریم که جزو ۸ تیم بالاى جدول هم قرار بگیریم.
    بازى با پیام را چطور ارزیابى مى کنید؟
    - به لحاظ حساسیت جدولى بخصوص براى تیم هاى پائین جدول، بازى سنگینى است. تیم پیام هم که براى نیفتادن ۳ امتیاز را مى خواهد اما شرایطى که در تیم پاس دیدم قطعاً مشکلى پیش نیاید انتظار دارم ۳ امتیاز براى ما باشد تا ببینیم در طول ۹۰ دقیقه چه پیش مى آید.
    روند حرکتى استقلال را چطور مى بینید؟
    - تیم استقلال فصل جدید را خوب شروع نکرد اما انصافاً با درایت قلعه نویى و همکاران وى این تیم الان هم خیلى خوب بازى مى کند و هم خوب نتیجه مى گیرد. به دور از تعصب مى گویم که استقلال قلعه نویى بهترین تیم چند دهه اخیر است.
    شانس قهرمانى استقلال را چقدر مى دانید؟
    - الان که استقلال صدرنشین است و شرایط بسیار خوبى هم دارد. با احترام به تیم هاى ذوب آهن، پرسپولیس و سپاهان و دیگر مدعیان، شانس اول قهرمانى بدون شک استقلال است. من حتى در لیگ آسیا هم این تیم را فینالیست مى دانم چرا که واقعاً اگر بتواند به همین منوال پیش برود و در کنترل حاشیه ها موفق باشد، تحقق این امر میسر است اما شما مى دانید که حاشیه ها چقدر در فوتبال ایران دخیل و موثرند.
    در بازى استقلال و صباباترى، قرار شده کریمى به خاطر نشان دادن علاقه خود به آبى پوشان، روى نیمکت ننشیند. نظر شما چیست؟
    - من نشنیده بودم و دلیل این حرکت کریمى را فقط خود مى داند اما باید کریمى بداند که فوتبال حرفه اى شده و نسبت به تیمى که در آن فعالیت مى کند و از آن روزى مى خورد، تعهد دارد. من فکر نمى کنم نشستن روى نیمکت و قرار گرفتن بازیکنان و مربیان سابق، جلوى تیم ها نشان دهنده بى احترامى باشد. به هرحال کریمى مى داند و مدیریت باشگاه صبا! به نظرم تصمیم احساسى است.
    شرایط پرسپولیس را چطور مى بینید؟
    - تغییرات و تحولات و اتفاقات اخیر پرسپولیس به این تیم لطمه زده اما آنها همیشه تیم بزرگى هستند ضمن این که امسال بازیکنان بزرگى هم دارند. امیدوارم این تیم به آرامش برسد.
    • قرمزها مى توانند مدعى قهرمانى باشند؟
    - حتماً همین طور است. اگر ۲ تیم را شانس اول قهرمانى بدانیم اولى استقلال است و دومى پرسپولیس.
    به نظر شما پیروانى نمى تواند پرسپولیس را اداره کند که مسئولین باشگاه دنبال مربى خارجى مى گردند؟
    - پیروانى مربى جوانى است. بازى هاى زیادى در تیم ملى و این باشگاه انجام داده و از زیر و بم این تیم خبر و آشنایى دارد. اگر از حاشیه ها جان سالم به در ببرد قطعاً توان اداره این تیم را هم دارد. گفتم که انشاالله با برقرارى آرامش به قدرت و اوج مى رسند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

در آستانه بازى مس - پرسپولیس
    صادقى: آماده پرسپولیسى شدن هستم

ایران ورزشى - امیرحسین صادقى با توجه به اینكه سال ها با پیراهن استقلال مقابل پرسپولیس قرار گرفته و دربى را تجربه كرده یكى از بازیكنان ویژه دیدار امروز مس و پرسپولیس است. صادقى با اشاره به اینكه بازى سنگینى پیش رو داریم مى گوید: امتیاز گرفتن از پرسپولیس كار سختى است ولى اگر تمركز داشته باشیم قطعا این تیم را شكست مى دهیم اما در غیر این صورت ضربه خواهیم خورد. مدافع سابق استقلال كه در روزهاى پایانى نیم فصل اول صحبت از رفتنش به پرسپولیس بود در پایان از تمایلش براى پیوستن به جمع قرمزپوشان صحبت مى كند: 2 یا ۳ ماه آینده در رابطه با تیم جدیدم تصمیم مى گیرم و دنبال تركاندن بمب نیستم اما اگر پرسپولیس مرا بخواهد به احتمال زیاد به این تیم خواهم رفت.
    این هم مثل همون نیکبخت بی غیرته.......

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

واعظ آشتیانی: درباره جذب نكردن بازیكنان پرسپولیس به استقلال و برعکس توافق می کنیم

مدیرعامل باشگاه استقلال تهران گفت: در جلسه دیشب میان مسئولان باشگاه پرسپولیس و استقلال درباره توافق میان این دو باشگاه مبنی بر جذب نكردن بازیكن از یكدیگر بحث كردیم.
    "امیر رضا واعظ آشتیانی" در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر درباره جلسه دیروز میان مسئولان دو باشگاه گفت : این جلسه یك نشست دوستانه و با دعوت انصاری عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال برگزار شد و هدف اصلی آن ایجاد تفاهم و همكاری بیشتر میان دو باشگاه بود .

مدیرعامل باشگاه استقلال تهران با بیان اینكه استقلال و پرسپولیس بیشترین هوادار را میان تیم های مختلف دارند گفت : در این نشست تصمیم گرفتیم در ادامه لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا با وحدت میان دو تیم حاضر شویم و همچنین درباره جلوگیری از قیمت های افسار گسیخته بازیكنان بحث شد و درباره این موضوع به توافق رسیدیم.

واعظ آشتیانی بابیان اینكه این جلسات ادامه پیدا خواهد كرد،گفت : درباره جذب نشدن بازیكنان از باشگاه استقلال به پرسپولیس و بر عكس هم بحث شد و در جلسه بعدی، بحث درباره این موضوع را به پایان خواهیم رساند.

وی درباره انتقال استقلال به وزارت راه هم گفت : بحث واگذاری باشگاه به وزارت راه مطرح نیست و فكر می كنم این كار بیشتر در جهت حمایت مالی از باشگاه استقلال است .

واعظ آشتیانی با اشاره به اینكه دو تیم استقلال و پرسپولیس همواره در طول فصل مشكل مالی دارند افزود : این واگذاری به این علت است كه مدیریت دو باشگاه در طول فصل فقط به اداره باشگاه بپردازند و دغدغه مالی نداشته باشند .

مدیر عامل باشگاه استقلال تهران گفت : برای كسب درآمد باید باشگاه هزینه های خود را به خوبی مدیریت كند و از این جهت فكر می كنم كه حمایت وزارت راه و صنایع از این دو باشگاه مطرح است نه بحث واگذاری این دو باشگاه .

وی تاكید كرد : اگر این اتفاق رخ دهد برای دو باشگاه خیلی خوب است .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

فردا بازی چه ساعتیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •