من max payne 3 و NFS Run رو با تنظیمات Ultra بازی کردم اما احساس میکنم گرافیک هردو شون اونقدرها هم بالا نیست مخصوصاً max payne که خودمم تعجب کردم البته run گرافیکش بد نیست اما texture ضعیفی داره
ممکته بخاطر نسخه black box باشه؟
من max payne 3 و NFS Run رو با تنظیمات Ultra بازی کردم اما احساس میکنم گرافیک هردو شون اونقدرها هم بالا نیست مخصوصاً max payne که خودمم تعجب کردم البته run گرافیکش بد نیست اما texture ضعیفی داره
ممکته بخاطر نسخه black box باشه؟
فکر کنم این نسخه ار بازی فقط گرافیک ویدیو های داخل بازی میاره پایین نه گرافیک بازی.
خودمم همین فکر رو میکنم اما بازی واقعا گرافیکش بالا نیست
help me plz
من تو بازی borderlands 2 با 17 فریم دارم بازی میکنم.رفته رو اعصابم.دو تا کرک خوب هم ریختم ولی بازم نشد که نشد
راهی کسی میدونه فریم دهی بالایی داشته باشم؟
گرافیکم هم خوبه بازیهای gta iv-max payne 3-battle.field 3 رو عین هلو ران میکنم
salam b hame dostan
mikhastm bedonam
inja kasi balade bazie WOW ro dipatch kone???
lotfan javab bedin
با سلام.....من این بازی روMen of War: Vietnam دانلود کردم و نصبیدم...الان که میخوام وارد بازی بشم درخواست سریال بازی رو میکنه...دوستان راهنمایی میکنند...ممنون
بازی رو کرک نکردید یا کرک مشکل داشته
یک کرک معتبر بگیر
...چندتا کرک گرفتم که همشون گفتند کرک سالم و از این حرفا....ولی باز هم همین ارور....داداش کرکی نداری که مطمئن و سالم باشه....
سلام بچه هاااا من دارک سایدر دو رو نصب کردم موقع اجرا میگه فایل msvcp100.dll روی کامپیوتر شما نیس چیکار کنممم؟
آخرین دایرکس و ++cرو نصب کن
درایور کارتتون رو هم آپدیت کنید تا به مشکلات جدید نخورید
جواد جان شرمنده من هاردم پر شده بود و بعد از پاک سازی دیگه کرک این بازی رو ندارم . متاسفانه تاپیک کرک این فروم بد جوری داره خاک میخوره...چندتا کرک گرفتم که همشون گفتند کرک سالم و از این حرفا....ولی باز هم همین ارور....داداش کرکی نداری که مطمئن و سالم باشه...
به تاپیک های همسایه مخصوصا اونایی که تو کار بازین سر بزن حتما دارن و برات آپ میکنن
Last edited by Meysam Raz; 01-10-2012 at 01:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)