فک کنم تا موقعی که MCI اقدام به فعال کردن GPRS نکنه تعرفه همین باشه . به نظر من وقتی مخابراتم راه اندازی کنه ایرانسل واسه رقابت با اون صدرصد تعرفه GPRS و میاره پایین.![]()
وبلاگتم خیلی خوبه واسه کسایی که اطلاعات کافی ندارن موفق باشی.![]()
فک کنم تا موقعی که MCI اقدام به فعال کردن GPRS نکنه تعرفه همین باشه . به نظر من وقتی مخابراتم راه اندازی کنه ایرانسل واسه رقابت با اون صدرصد تعرفه GPRS و میاره پایین.![]()
وبلاگتم خیلی خوبه واسه کسایی که اطلاعات کافی ندارن موفق باشی.![]()
بشتابید.......... بشتابید........... بشتایید ........... بشاتبید
ایرانسل کلی شهر تازه اضافه کرده . کلی از پوشش ها رو هم کامل کرده مثلا مشهد و پوشش کاملا کرده .![]()
ولی از الان بگم سمنان و اصفهان نیست هاااااااااااااااااااااااا اا[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
عزیزم این همون شهرهای قدیمی فقط نقشه هاش کاملتر شده و هیچ شهر جدیدی توش اضافه نشنده
چرا یکسری شهر جدید مثل اراک و ... اضافه شده . ولی به غیر از اراک هنوز از پوشش مراکز استان ها جدید خبری نیست .
اینم دکل ایرانسل در تهران. بعضی از دوستان دونبالش بودن... توی مشهد و چند شهر دیگه ای که من دیدم همین شکلی هستن![]()
![]()
بله دوست عزيز هزينه ام ام اس هم مانند جي پي آر اس محاسبه مي شه. يعني به ازا هر كيلوبايت 3 تومن.
در ضمن هيچ تا به حال فكر نكردي كه از جي پي آر اس براي دان لود موزيك نبايد استفاده كرد. براي اون مي تونين از سرويس دايل آپ فرد اعلا با قيمت ساعتي 300 تومن ناقابل استفاده كنين. مي تونين با سه هزار تومان 100 مگابايت دانلود كنين.
اين كدوم خيابونه در تهران؟ در ضمن من آنتن ايرانسل رو توي عكس نمي بينم؟!
ولي عكست رو خب گرفتي.
مطمئنی این دکل اصلا مخابراتی هست ؟ چون بیشتر شبیه تقویت کننده برای صدا و سیما باشه!! در ضمن اون یارو 3 تا Bts هم روش نیست که !!!اینم دکل ایرانسل در تهران. بعضی از دوستان دونبالش بودن... توی مشهد و چند شهر دیگه ای که من دیدم همین شکلی هستن
البته اون چه كه به نظر من مي آد. من فقط آنتن بالاي دكل مي بينم. عليرضا خارجي راهنمايي كن.
علیرضا جون آبرومونو که بردی![]()
بابا این آخه روش چیزی نداره که جز بسیم![]()
این فکر کنم بی سیم پلیس باشه.و روش چند تا از طبلهای GPRS ایرانسل شاید وجود داشته باشه.
Last edited by TempesT; 30-04-2007 at 01:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)