بلاخره بازی رو گرفتم..عجب بازی باحالیه..خیلی خوشم اومده..حتما amrican nightmare هم می گیرم..
یه جورایی ترکیبی از RE و Silent Hill و Alone in the dark هست که اکشنش بیشتر هست و ترسش کمتر....
کلا بازی جالبیه...![]()
بلاخره بازی رو گرفتم..عجب بازی باحالیه..خیلی خوشم اومده..حتما amrican nightmare هم می گیرم..
یه جورایی ترکیبی از RE و Silent Hill و Alone in the dark هست که اکشنش بیشتر هست و ترسش کمتر....
کلا بازی جالبیه...![]()
کسی سیو بازی تا مرحله دوم رو داره؟
آقا این american nightmare چرا حجمش انقدر کمه؟ نسخه ریلودد رو دارم دی ال می کنم فقط 2.5 گیگه!!
کسی می دونه ادامه داره یا نه؟
Last edited by machmach32000; 18-07-2012 at 13:41.
حجم بازی همین 2.5 گیگ هست بازی کوتاهی هست..ولی 2.5 گیگ درسته و ناقض نیست..آقا این american nightmare چرا حجمش انقدر کمه؟ نسخه ریلودد رو دارم دی ال می کنم فقط 2.5 گیگه!!
کسی می دونه ادامه داره یا نه؟
اگه صفحه قبل رو میخوندی جواب داده بودن...
پس احتمالا یه چیزیه بین dlc و بازی سریالی تیریپ مردگان متحرک! بیشتر منظورم این بود که چرا یه همچین کارایی می کنن؟! (سوالم اعتراضیه!!) واسه پول درآوردن راههای زیادی هست! البته هنوز این قسمت دوم کوچولو رو بازی نکردم بهتره پیش داوری نکنم!! : دی
american nightmare درسته حجمش کمه ولی چیزی کم نداره هم از نظر داستانی قویه و هم تغییراتی شگرفی داشته که بازی رو جذابتر کرده
بچه ها من یه مشکلی دارم من این ارواح یا نور یا هر کوفت دیگه رو به ضور میکشم یعنی واسه کشتن یکی شون 11 تا گلوله هدر میدم ایا ترفندی داره واسه کشتن؟؟ بعد هی گلولهام تموم میشه میمونم چی کار کنم؟!؟!؟
من رو حالت easy بازی کردم خیلی تیر و باطری و منور هم زیاد میارودم..بچه ها من یه مشکلی دارم من این ارواح یا نور یا هر کوفت دیگه رو به ضور میکشم یعنی واسه کشتن یکی شون 11 تا گلوله هدر میدم ایا ترفندی داره واسه کشتن؟؟ بعد هی گلولهام تموم میشه میمونم چی کار کنم؟!؟!؟
تا وقتی با چراغ قوه به سمتشون نور نپابونی کشته نمیشن.. اول نور بزن بعد تیر..با Q هم باطری چراغ قوه شارژ میشه..
بعدشم این بازی مثل Resident evil نیست که شات گان رو برداری هر چی زامبی هست بکشی..تو این بازی بیشتر باید از دستشون فرار کنی و پناه ببری به نور..
یعنی به سمتشون نور بزن یا منور پرت کن بعدش فرار..! البته تا جایی که تیر داری باید بزنیشون..
سلام
در DLC های این بازی یچیزی دیدم به نام THE Spring Video Game که ظاهرا 10 تا در مراحل DLC هست ، جمه کردنشون فایده ای داره ؟
آقا ظاهرا این بازی باحالیه؟ ارزش داره بازیش کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)