خب پس خود مبين نت يا هوآوي بصورت ديفالت اينكارو كردن كه اصلاً نشه هيچ كدي بصورت تست واردش كرد!!!
خب پس خود مبين نت يا هوآوي بصورت ديفالت اينكارو كردن كه اصلاً نشه هيچ كدي بصورت تست واردش كرد!!!
Last edited by mostafadc; 14-09-2018 at 16:08.
ممنون،ولی مودم ایرانسل وقتی وارد اون قسمت میشی کد نمیخواد
سلام اقا حبیب من مودم رو وا کردم سیم ها رو هم لحیم کردم اما فابل ها نیست امکانش هست کمکم کنید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
سلام.من فعلا دسترسی به فایلهاروندارم پیام خصوصیتوچک کن.
Last edited by حبیب 35; 14-09-2018 at 19:22.
من امکان ارسال ییام خصوصی ندارم اگه می شه یه ای دی یا ایمیل بدید
با سلام. من کابل ها را به قسمت داخل مودم لحیم کردم. و قسمت بوت را اتصال داده و کابل برق را زدم. اما متاسفانه هیچ عکس العملی در کامپیوتر مبنی بر اتصال سخت افزار جدید نشد.
بله اما میتونید جواب پیام خصوصی روبدید.درضمن کاربران جدیدبعدثبت 5 پست میتونن پیام خصوصی بدن
1دقیقا طبق اموزش پیش برید .2حتماجای سیمهادرست نیست برعکس بزنید.3باپورتهای دیگه سیستم چک کنید.ویندوز 7 32بیتی استفاده کنید .4بعضی ازمادربردها مشکل شناسایی پورت یواس بی دارن
کلاباسیستم دیگه چک کنید
دوستان کسی در تهران آنلاک میکنه؟ لطفا خصوصی پیام بدین متشکرم.
بابا دمتون گرم یعنی هیچکس نیست. من اگه مشکل اتصال یو اس بی نداشتم که اصلا نیاز به کمک نداشتم بیش از 5 نوع یو اس بی لیحیم کردم ولی اصلا به کامپیوتر متصل نشد او دفعاتی هم که متصل شد روی ایکس پی ویندوز 7 و 10 هم دریورها رو چه دستی چه اتوماتیک نشناخت میخوام ببینم میشه آورد پیش یکی بتونه امتحان کنه اگه نه بشکنم بندازم دور خیالم راحت بشه اگه کسی تونست یه پیام چیزی بده ممنونتون میشم اینم ایدی تلگرام@hamidmor با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)