دوباره زد به سرم تمدید کردم ، سرعت پایین نوسان زیاد و ... اعصاب خورد کنی شروع شد !
دوباره زد به سرم تمدید کردم ، سرعت پایین نوسان زیاد و ... اعصاب خورد کنی شروع شد !
منم فکر کنم کمی یوزراش زیاد بشه کمتر هم بشه!
به نظر من این مودمه cat5 هست طبق تحقیقات من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mohammadgh6; 15-10-2017 at 17:15.
میشه از خود مودم و جعبه اون عکس بذارید؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
با اجازه من داشتم گذاشتم
دوستانی که وارد تر هستند لطفا ببینید این مودم cat5 یاcat6 هست یا نه؟
Last edited by mohammadgh6; 16-10-2017 at 14:01.
دوستان اگه من بخام مودمی بگیرم که هم وایمکس داشته باشه هم td امکانش هست ؟ هنوز مودم airmaster 3000 رو دارن ؟
وایمکس و دارن جمع میکنن .اگر درخاست وایمکس بدی بستگی به منطقه تون میدن ولی در کل از یکیش میتونی استفاده کنی یا وایمکس یا تی دی
مثل اینکه دوباره رفتن سراغ AIRMaster !!!
برام من که جم تک هست!
والا الان من فیلم از سایت داخلی گرفت تو بهترین حالت سرعت روی 4 مگابایت بود و بدترین حالت هم روی 1.5 میانگین هم 2 مگ من گرفتم
البته سرور ها تفاوت دارن من مثلا از یه سایت میانگین 3 میگیرم از سایت دیگه ای 1 ولی کمتر از 1 برای من تاحالا نشده خدا کنه نشه چون یا من دردسر برام ایجاد میشه یا دوستان ISP
ولی خارج سرعت دانلود آپلود تعریف نداره الان ساعت 8 شبه با فرانکفورت بیشتر از 3 مگابیت نمیگیرم! آپلود هم 1 مگابیت!
سرعت که تغییر خاصی نکرده( در داخل) اما پهنای باند بین المللی افتضاح اومده پایین! من این سرعت بالا که توضیح دادم با لینک کوالیتی 18-19 و سیگنال 91 میگیرم
اما پینگ با سرورهای خارج خیلی بدتر شده! روی کاغذ با ودافون فرانکفورت 107 میگیرم اما پکت لاست و جیتر بالا رفت و بازی خیلی لگ و تیک داره میدونم پینگ خوب ولی بازی لگ داره به احتمال زیاد خودم میگم که جیتر و پکت لاس بالا رفته اما مبین نت میگه آقا پینگت چنده؟! میگم 110 میگه پس خوبه!!! اما لگ و تیک از کجا میاد خدا میدونه
آقا برای گیمینگ برید همون ADSL رو بگیرید آسیاتک -پیشگامان (در اولویت مخصوصا پیشگامان کویر یزد که انحصاری در اختیار دارند تو این بازار بی کیفیت) و در نهایت پارس آنلاین و شاتل برای گیمینگ خوب هستند
البته دوستمون زحمت کشید و چندتا عکس قرار داد، ولی باز چندتا عکس براتون قرار میدم:
![]()
همچین گفتن ایر مستر یاد اون مودم دوگانه سوز افتادم
این مودم که از این مودم های سه تا صد تومانی متاسفانه که ایرانسل هم آورده
جالب هر شرکتی ی اسم میذاره رو مودم
اصلا هم مودم خوبی در نیومد
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)