مدل هاي خوشگل نوكيا مثل 8800 و 8600 رو هم پيشنهاد ميدم
فقط نميدونم چند قيمتن .
مدل هاي خوشگل نوكيا مثل 8800 و 8600 رو هم پيشنهاد ميدم
فقط نميدونم چند قيمتن .
آره میشه...
اینکه حتما صفحه لمسی باشه ولی ppc نباشه یکم کمیابه ولی میتونی روی w950 و m600 سونی فکر کنی که البته هیچکدوم دوربین ندارند.
ولی p1 رو که جدید زده و دوربین 3.2 هم داره...
ببین نظرت در مورد اینها چیه وگرنه باید بری تو کار گوشیهای ppc یا چینی...!
امير جان اون قسمت چيني ....... از شما بعيد بود
در ضمن اگه دوربين واست اصلا مهم نيست پيشنهاد هاي بالا گزينه هاي خويبين
p1 هم كه عاليه فقط 100 - 150 تومن بايد بذاري رو پولت
چيني هم از اسمش تابلو ديگه چييهبيخيالش شو
اتفاقا خودمم تو این فکر که P1 بگیرم آخرین قیمت رو کسی نداره ؟؟ اگه قیمت شیراز باشه که بهتر هست چون شیراز مثل اینکه ارزنتر از تهرانه و به شهر ما هم نزدیکتره.در ضمن اگه دوربين واست اصلا مهم نيست پيشنهاد هاي بالا گزينه هاي خويبين
p1 هم كه عاليه فقط 100 - 150 تومن بايد بذاري رو پولت
راستی توی بعضی از سایتها نوشته که صفحه کلیدش ناجوره و نمیشه باهاش سریع تایپ کرد !!! بعضی جاها هم گفتن که اتفاقا کیبوردش خیلی خوبه و برای تایپ راحته و سریع می شه تایپ کرد !!! این قضیش چیه؟؟؟ من این گوشی رو خریدم از لحاظ تایپ مشکلی برام پیش نمیاد؟؟؟
Last edited by siamak5561; 13-09-2007 at 15:29.
کیبوردش باید 2 - سه ماه باهاش کارکنی تا دستت راه بیفته ، چون هر کلید 3 جهت داره ( بعضیاش 4 تا ) شما اگر بخوای سریع تایپ کنی غلط املایی هات زیاد می شه ، کلا قاطی می شه به خاطر همین باید دستت راه بیفته - در کل با صفحش راحت تره تایپ .راستی توی بعضی از سایتها نوشته که صفحه کلیدش ناجوره و نمیشه باهاش سریع تایپ کرد !!! بعضی جاها هم گفتن که اتفاقا کیبوردش خیلی خوبه و برای تایپ راحته و سریع می شه تایپ کرد !!! این قضیش چیه؟؟؟ من این گوشی رو خریدم از لحاظ تایپ مشکلی برام پیش نمیاد؟؟؟
دوستان سلام
نمی خواد 100 تا 150 بزاری رو پولت 20 تومن بزاری کافیه تو شهر ما 520 گیرت میاد
لازم به دو ماه کار نیست که اگه واقعا کیبورد براش مهمه و زیاد کار میکنه یه هفته ای هم بهش عادت میکنه
من موندم که چی بگیرم به نظر شما w810 or w880 or k810 کدومشو اصلا یه گوشی تا حداکثر 350 تومان چی بگیرم البته به نظر خودم w880 بعد نیست اما حیف که سیمباین نداره ولی هیچ موقع به فکر n70 تا n73 نیفتادم چون اصلا با هیکل و قیافش حال نمیکنم بعد یه چیز دیگه که تو ذوقم خورد در مورد W880 اینه که چینی هست درسته ممنون میشم جوابم رو بدید![]()
من يه گوشي ميخوام كه قيمتش 100 تومن باشه گوشي خوبم باشه يا مثلا كدوم گوشي دست دومش اين قيمته
w880 بهترین گزینست (الان یکی از پرفروشترین گوشیها در اروپا هم هست)
اگر هم میخوای حتما سیمبین باشه e65 خوبه...
به نظر من l7 موتورولا خوبه...
تاييد ميشه
اگه سيمبين خيلي برات مهمه و با نوكيا هم حال نميكني p990 هم هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)