فکر میکردم بازی 11:30 شروع میشه
ولی مهم نیست
مهم اینکه تا الان که دقیقه 90 هست بردیم![]()
فکر میکردم بازی 11:30 شروع میشه
ولی مهم نیست
مهم اینکه تا الان که دقیقه 90 هست بردیم![]()
Last edited by پیروز99; 18-04-2015 at 23:16.
عجب بازی ای بود.....
بیل همون دیقه دو مصدوم شد معلوم نیست چی شد......
مودریچم که زدن ناکار کردن لامصبا بدون رحم.....خدا خدا میکردم تموم بشه راحت بشیم....فقط داشتن میزدن بازیکنا رو.....
رونالدو ام که اونقدر زاویه داد به توپ که یه پنالتی رو خراب کرد....2 تا ام موقعیت 100%ــو خراب کرد که یه گل براش کم بود تو این بازی....
و باز هم چیچاریتو که دستش درد نکنه عالیه....از بنزما سر تره از لحاظ سرعتی و حوصله....بنزما یه خورده بی حوصلس که همه چیو خراب میکنه....چیچاریتو همه جای میدون هستو هم موقعیت سازی میکنه هم میتونه خطر ساز باشه......نمیدونم چرا به دلم نشسته...
دوستان خبری از بیل و مودریچ شد بزارید ببینیم چه خبر شده.....
مودریچ و بیل مصدومیتشون مثل اینکه خیلی جدی هست فصل را از دست دادنفکر کنم با این وضعیت به جایی نرسیم
رونالدو برزیلی، مهمان ویژه برنابئو (عکس)
رونالدو نازاریو دالیما، ستاره سابق فوتبال برزیل، شب گذشته دیدار تیم های رئال مادرید- مالاگا را از نزدیک تماشا کرد.
به گزارش "ورزش سه"، او که بین سال های 2002 تا 2007 برای رئال بازی کرد، شب گذشته شاهد پیروزی 3-1 تیم سابقش بود.
به گزارش "ورزش سه"، کریستیانو در 4 فصل گذشته به ترتیب 51، 55، 60 و 53 گل به ثمر رسانده بود. بهترین آمار گلزنی رونالدو با پیراهن رئال به فصل 2011-2012 بر می گردد که او در 55 بازی موفق به زدن 60 گل شد. متوسط 1.09 گل در هر بازی که از متوسط گلزنی او در این فصل (1.11) کمتر است. رونالدو تنها در فصل 2009-2010، یعنی اولین فصل حضورش در رئال بود که کمتر از 50 گل به ثمر رساند (33 گل).
فوق ستاره پرتغالی، در دو فصلی که آنچلوتی هدایت رئال را بر عهده داشته، تا بدینجا 101 گل برای رئال به ثمر رسانده است. او در دوران حضور مورینیو موفق به ثبت 168 گل با پیراهن رئال شده بود. رونالدو تا بدینجا 302 گل برای رئال به ثمر رسانده که پس از رائول 323 گله و دی استفانوی 307 گله، سومین گلزن برتر تاریخ باشگاه رئال مادرید به حساب می آید.
نشست خبری سرمربی رئال
آنچلوتی: وضعیت بیل و مودریچ نامشخص است
رئال مادرید امشب موفق شد با نتیجه 3-1 و به دشواری از سد مالاگا عبور کرده و بار دیگر فاصله خود با بارسلونا را به دو امتیاز کاهش دهد.
به گزارش "ورزش سه"، این پیروزی برای رئالی ها به قیمت از دست دادن دو مهره کلیدی این تیم یعنی گرت بیل و مودریچ تمام شد. هر دو بازیکن در اظهارنظرهای اولیه، حداقل 40 روز به دور از میادین خواهند بود. کارلو آنچلوتی، سرمربی رئال مادرید در انتهای بازی به خبرنگاران گفت:
2 مصدوم بزرگ رئال
مودریچ از ناحیه زانو و بیل از ناحیه ساق پا دچار مشکل شده اند. الان نمی توان هیچ اظهارنظر رسمی ای انجام داد. در طی روز های آینده و پس از آزمایشات پزشکی مشخص خواهد شد که مدت زمان دوری آنها چقدر است. هنوز بطور قطع نمی توان گفت که این دو بازیکن را از دست داده ایم. برای بازی برگشت مقابل اتلتیکو، بزرگترین دلخوشی من، ورزشگاه برنابئو و حمایت هواداران است. اینکه در خانه بازی خواهیم کرد.
جانشین مارسلو
اولین گزینه در حال حاضر کوئنترائو است. آربلوا و ناچو نیز دیگر گزینه ها هستند.
پیروزی تلخ
دو مصدوم از این بازی برای ما به جا ماند اما پس از هدر رفتن پنالتی،با هزاران مشکل بازی را به نفع خودمان خاتمه دادیم. با این وجود خیلی خوب بازی کردیم و این مساله اهمیت زیادی برای من دارد. امروز ما و هواداران در کنار هم زجر کشیدیم و همچنین در کنار هم از کسب پیروزی لذت بردیم.
بنزما
فکر می کنم به بازی مقابل اتلتیکو می رسد؛ چرا که وضعیت او بهتر شده است.4 روز به آن بازی باقیمانده و امکان بهبودی کامل مصدومیت بنزما وجود دارد.
بازی با 4 هافبک
امروز همه عالی بازی کردند. خامس بسیار خوب و با کیفیت بود. ایسکو در نیمه اول خوب بود و در نیمه دوم بهتر شد. در مجموع همه بازیکنان در خدمت تیم بودند.
فاصله دو امتیازی با بارسلونا
امیدوارم تا روز آخر، سرنوشت قهرمانی نامعلوم باشد. دوست دارم قهرمانی در لالیگا تا هفته آخر برای ما امکان پذیر باشد. هم ما و هم بارسا، دیدارهای دشواری پیش رو داریم.
داوری
هر کسی در مورد داوری نظر خاص خود را دارد. برای من که داوری نرمالی بود. در صحنه پنالتی هم به اعتقاد من درست تصمیم گرفت.
قهرمانی در دستان بارسا
آنها برتری امتیازی دارند ولی ما موظفیم همه بازی های پیش رویمان را ببریم تا به بارسا فشار وارد کنیم.
نگرانی شدید در اردوی رئال مادرید (عکس)
رئال مادريد در حساس ترين مقطع فصل، با بحران مصدوميت دو بازيکن کليدي خود گرت بيل و لوکا مودريچ روبرو شده است.
به گزارش "ورزش سه"، به فاصله 6 هفته مانده به انتهای لالیگا و در شرایطی که رئال همین چهارشنبه در برنابئو باید بازی برگشت مرحله یک چهارم لیگ قهرمانان را مقابل اتلتیکو برگزار کند، گرت بیل و لوکا مودریچ به دلیل مصدومیت در بازی رئال مادرید و مالاگا از زمین بازی خارج شدند.
وضعیت بیل وخیم تر از مودریچ گزارش شده؛ هرچند که آنچلوتی در نشست خبری خود اعلام کرد که برای تخمین مدت زمان دوری این دو بازیکن، باید یکی دو روز صبر کرد. بیل بطور حتم و مودریچ نیز به احتمال زیاد بازی برابر اتلتیکو را از دست خواهند داد.
در مورد بیل گفته می شود که او ادامه فصل را نیز از دست می دهد. رئال با دو امتیاز اختلاف از بارسا تیم دوم جدول است و در لیگ قهرمانان نیز باید اتلتیکو را شکست دهد تا به مرحله نیمه نهایی راه یابد.
رضا جان اگه گذارش تصویری ها رو تو اسپویل بذاری خیلی بهتر میشه
-------
خبر بد برای رئال مادرید: فصل برای لوکا مودریچ تمام شد
خبرهای بد با مصدومیت گرت بیل و لوکا مودریچ برای رئال مادرید تمامی ندارد. پزشکان تیم بعد از معاینه وی در رختکن تأیید کردند که این بازیکن از ناحیه لیگامنت زانوی راست دچار پیچ خوردگی شده است.
طـرفداری- بنا به گزارش AS، تست های پزشکی نشان می دهد که لیگامنت زانوی راست او دچار پیچ خوردگی شده است، مصدومیتی که او را بین 5 الی 6 هفته دور از میادین نگه می دارد. بعد از مسابقه کارلو آنچلوتی ترجیح داد تا در مورد مصدومیت هافبک کروات صحبت نکند، اما مشخص است که این خبری بسیار بد برای رئال مادرید می باشد.
مودریچ ادامه بازی های لیگ را از دست خواهد داد و تنها می تواند برای فینال چمپیونزلیگ آماده باشد، و این در صورتی است که رئال مادرید به آنجا برسد. رئال مادرید در دیدار های پیش رو مقابل اتلتیکو مادرید (خانه)، سلتاویگو (خارج از خانه)، آلمریا (خانه)، سویا (خارج از خانه)، والنسیا (خانه)، اسپانیول (خارج از خانه) و ختافه (خانه) بدون او خواهد بود.
رونالدو: خیلی دوست داشتم کنار کریستیانو رونالدو بازی کنم
پدیده برزیلی برای تماشای دیدار امشب رئال مادرید مقابل مالاگا به ورزشگاه سانتیاگو برنابئو آمده بود.
طـرفداری- به گزارش AS، رونالدو نازاریو به خبرنگاران گفت:
سانتیاگو برنابئو: "من اینجا احساس می کنم که در خانه هستم، هرچند به اندازه ای که دوست دارم از اینجا دیدن نکرده ام. من خیلی دوست دارم اینجا در کنار مردمی باشم که سال های بسیار خوبی را کنارشان سپری کرده ام."
کورس قهرمانی: "در نهایت همه چیز بین رئال مادرید و بارسلونا خواهد بود."
چمپیونزلیگ: "بازی جالبی خواهد بود. رئال مادرید در خانه است و فکر می کنم آنها صعود خواهند کرد."
یک بازگشت: "اگر ما به پلی آف برسیم ممکن است ممکن است یک شنس به خودم بدهم اما باید خیلی سخت تمرین کنم. زمان من گذشته است."
احتمال رویارؤیی با رائول: "ما در مقابل تیم او شکست خوردیم اما دیدن دوباره او و کمی صحبت کردن لذت بخش بود."
رقابت میان رونالدو و مسی: "دیدن نحوه بازی آنها و نحوه گلزنی شان فوق العاده است. من عاشق تماشای بازی هر دوی آنها هستم."
اگر می توانستید امروز بازی کنید، دوست داشتید کجا بازی کنید؟ "من خیلی دوست دارم که در کنار کریستیانو رونالدو بازی کنم. چنین چیزی ممکن نیست اما می توانست تماشایی باشد."
منبع طرفداری
فکر کنم دیگه کل فصلمون با این دو مصدومیت به پایان رسید.
رونالدو در ادامه ی از اون آمارها، اولین بازیکنی از لالیگاست که تو 5 فصل متوالی به رکورد 50 گل زده می رسه.
پیروزی تلخی بود
دیشب تیم بازی قابل قبولی داشت با توجه به بازی سخت چهارشنبه که با اتلتیکو داره ، خوب کار کرد ، رونالدو با توجه با اینکه شب گلزنیش نبود ولی روی هر 3 گل تاثیر مستقیم داشت که همین نشون دهنده ی خیلی چیزاس و نیاز به توضیح اضافی نیست
اما :
متاسفانه با مصدومیت طولانی مدت مودریچ و نامعلوم بیل میشه گفت یه جورایی فصل برای رئال تموم شدس و امید چندانی نمیشه داشت برای کسب جام
باز برای جایگزینی بیل ، چیچاریتو هست که دیشب نشون داد بهش میشه خیلی امیدوار بود ، امیدوارتر از بنزماولی برای جایگزینی مودریچ ، ایارامندی و خدیرا هستن که چندان عالی نیستن ولی به نظرم خدیرا اگه رو فرم خوبش باشه بخاطر داشتن تجربه ی بیشتر بهتر میتونه کمک کنه
+
چند خبر :
- در 24 بازی گذشته که رئال مادرید بدون مودریچ بازی کرده ، 4 شکست ( دو تا اتلتیکو مادرید ، اتلتیکو بیلبائو ، والنسیا ) ، 2 مساوی و 18 برد داشته
- رونالدو در کسب 31 امتیاز در لالیگا برای رئال مادرید تاثیر مستقیم داشته تا حالا ، در حالی که مسی در 24 امتیاز تیمش تاثیر مستقیم داشته
- رونالدو پنجمین فصل پیاپی هست که به رکورد 50 گل زده رسیده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
طـرفداری- بنا به گزارش AS، ستاره اهل مادیرا که پیش از این مسابقه 49 گل در این فصل به ثمر رسانده بود (38 گل در لالیگا، 8 گل در چمپیونزلیگ، دو گل در سوپرکاپ اروپا و یک گل در کوپا دل ری)، با باز کردن دروازه کارلوس کامنی در دقیقه '2+90 به رکوردی دیگر دست یافت.
از زمان انتقال به رئال مادرید، وی در فصل نخست موفق به ثبت 33 گل شد. بعد از آن در هر فصل، این مهاجم حداقل موفق به ثمر رساندن 50 گل شده است. بهترین فصل او از لحاظ شمار گل زده به 2011/12 بر می گردد. کریستیانو در 55 بازی خود در تمامی رقابت ها موفق شد 60 گل به ثمر برساند. آن رکورد شخصی ممکن است در این فصل شکسته شود چرا که این بازیکن به طور میانگین 1.11 گل در هر مسابقه به ثمر رسانده و این بهتر از رکورد 1.09 گل فصل 2012 می باشد.
از چیزی که میترسیدیم سرمون اومد
مصدومیت بیل و مودریچ
عملا میشه گفت تنها چیزی که قهرمانی رو ازمون میتونست بگیره همین مصدومیت ها بود !
میشه گفت فصل تموم شده واسمون !
اگه این مصدومیت ها نبود فکر کنم میشد به 3 گانه فکر کرد
ولی خب مصدومیت کلیدی ترین بازیکن ها فرصت رو به بقیه تیم ها داد تا یه قهرمانی ای بدست بیارن !
جالب اینجاست
بعد مصدومیت مودریچ
فاصله 4 امتیازی که با تیم دوم داشتیم تو لالیگا از دست رفت !
کوپا حذف شدیم !
چمپیونز هم 4-3 به شالکه واگذار کردیم
فکر نکنم بازیکنی تو لالیگا باشه که اندازه مودریچ تاثیرگذاری داشته باشه ! (( حتی رونالدو ))
شاید نزدیکترین بازیکی که بشه نام برد کروس هست !
به هر حال باید به فکر فصل جدید بود با یه نیمکت قوی
دخیا - پوگبا و یه مهاجم تراز اول در اولویت خرید قرار دارن !
آربلو - خدیرا - بنزما هم در اولویت فروش !
Last edited by albertxx; 20-04-2015 at 00:05.
چند خبر :
- داور بازی رئال و اتلتیک انتخاب شد ، فلیکس بریش
- غیبت 3 هفته ای بیل تایید شد
- رئال در 7 بازی در غیاب بیل 7 پیروزی داشته
- بنزما بخاطر مصدومیت توی تمرین امروز تیم نبود و حضورش توی بازی برگشت توی حاله ای از ابهام هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)