تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 165 از 278 اولاول ... 65115155161162163164165166167168169175215265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,641 به 1,650 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

لپ تاپ من n550 غیرلمسی است وبعدازسه ماه 9 درصدفرسوده شده .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

من لپ تاپمو دیروز گرفتم.. همنی n550jv cm198

امروز نگاه کردم دیدم زده 4 درصد......بعد دو ساعت دیگه دوباره نگاه کردم دیدم زده 3 درصد.. با همون نرم افزاری که گفتم!!
    فک نکنم دسته دوم باشه !!.. قبلا بچه ها تو همین تاپیک هم میگفتن که وقتی خریدیم مستهلک شد هبود.. و اینکه بعد دو سه ماه شده بود8 درصد یا 9 درصد.. !!!باید یه روش درست و حسابی وجود داشته باشه که باتری به این زیادی فرسوده نشه !!!
    مبارکه
    لپ تاپ منم روز اول 4 درصد زده بود..ولی الان 2 درصد شده..این 4 درصد هم چون چند روز تو کشتی و انبار هست اینجوری میشه...شمافقط سعی کن شارژ باطری زیر 30درصد نشه و اکثر مواقع که میخوای کار کنی تو شارژ باشه چون به99درصدکه میرسه خودکار باطری از مدار خارج میشه ..مگه اونکه به برق دسترسی نداشته باشی
    Last edited by asmir1; 18-03-2014 at 23:53.

3. 2 کاربر از asmir1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

به نظرمن باتری پلیمری این لپ تاپ فرسایش بیشتری نسبت به باتری یونی n56 دارد.چون کسی ازباتری n56 تاکنون
    ناراضی نبوده است.!

5. این کاربر از hamedpur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال DJMOKHTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

مبارکه
    لپ تاپ منم روز اول 4 درصد زده بود..ولی الان 2 درصد شده..این 4 درصد هم چون چند روز تو کشتی و انبار هست اینجوری میشه...شمافقط سعی کن شارژ باطری زیر 30درصد نشه و اکثر مواقع که میخوای کار کنی تو شارژ باشه چون به99درصدکه میرسه خودکار باطری از مدار خارج میشه ..مگه اونکه به برق دسترسی نداشته باشی
    البته من سونی هست حدود 8 ساعت باطریش کار میکنه و هر روز هم تا 30 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 40 درصد خالی میشه برای کار و دانشگاه و ... میبرمش اینور اونور و کلا کارم با اینه

تا حالا که 0% هست . ولی باطریش داخلیه و قابل تعویض نیست !! فکر کنم بخاطر همین مقاومتش و سیستم باطریش کلا با N55 فرق داشته باشه

فقط اینو خدمت شما بگم که باطری لپ تاپ با خالی شدن خراب نمیشه که دوست عزیز گفتی 30 درصد رسید بزن شارژ !! شارژ کردن زیاد عمر باطری رو پایین میاره و طبق تجربه علت خرابی اکثر باطری ها هنگام شارژ اتفاق میفته و دلیلش هم اینه مقداری بیش از حد که 100 میشه باز م شارژ میکنه سلول رو و کارش رو میسازه میره پی کارش

سونی برای رفع این مشکل اقدام کرده و توسط برنامه های جانبی که روی نوت بوک هاش نصیبه میتونی تنظیم کنی که باطری تا 80% و یا 50% پر شه و بعدش دیگه شارژ نشه . به این ترتیب سلول اخر باطری همیشه مقداری اط ظرفیتش خالی میمونه و باطری هم تا سالها کیفیتش روی اکسلنت هست .

تست کردم اینو از 2 سال پیش تا حالا روی نوت بوک های وایو

Last edited by DJMOKHTAR; 22-03-2014 at 03:18.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

مبارکه
    مرسی ممنون

من امروز کلا لپ تاپم تو شارژ بود
    همش هم باتریم 100 درصد بود... فقط یک بار اومد رو 99 درصد و بعد شد 100
    قبلنا فکر کنم بچه ها گفته بودن شارژ باطری اتا90درصد میاد و بعد قطع میشه... یعنی از 90 به بالا شارژ قطعه... ولی فک کنم واسه من تا 99 یا شایدم صد درصد شارژ میکنه !!!

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

مرسی ممنون

من امروز کلا لپ تاپم تو شارژ بود
    همش هم باتریم 100 درصد بود... فقط یک بار اومد رو 99 درصد و بعد شد 100
    قبلنا فکر کنم بچه ها گفته بودن شارژ باطری اتا90درصد میاد و بعد قطع میشه... یعنی از 90 به بالا شارژ قطعه... ولی فک کنم واسه من تا 99 یا شایدم صد درصد شارژ میکنه !!!
    یعنی تا میاد روی 99 دوباره شارژش میکنه ؟
    لپ تاپ اچ پی من هم همیشه تو شارژ هست ، اما تا روی 93 درصد نرسه دوباره شارژش نمیکنه

آخر فروم باز atlas-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

پيش فرض

سلام.
    دوستان این مکافی عجب سنگینش کرده.
    من معمولا از تنظیمات خود ویندوز استفاده می کنم (AppLocker و ...) و دیگه آنتی ویروس نصب نمی کنم. ویندوز 8 معمولی یا 8.1 معمولی AppLocker نداره! حتی ویرایشگر Group Policy هم نداره.
    همیشه آنتی ویروسها خوب عمل نمی کنند و مشکلاتی دارند. در صورتی که با تنظیمات صحیح ویندوز میشه با قطعیت 99.9 درصد از شر ویروس ها و ... راحت شد. حتی ماکافی فایروال ویندوز را هم خاموش کرده در صورتی که تنظیمات فایروال خودش بسیار محدود هست. من مدتهاست که از این تنظیمات استفاده میکنم و به طور کامل با ویروس، جاسوسی و ... خداحافظی کردم.
    ویندوز اورجینال بهترین چیزی که داره اینکه بسیار پایداره. من فکر میکردم ویندوز 8 خوب نیست. چون با Errorهایی مواجعه میشدم. ولی ویندوز 8 اورجینال اصلا اینطور نیست. این به این علت که اولا دستکاری نشده و دوما اینکه کرکها حالت پایدار بودن ویندوز را از بین می برن. تازه اگه از بقیه مسائل کرکها چشم پوشی کنیم.
    متاسفانه من نمی تونم ویندوز اورجینال 8 یا 8.1 نسخه Pro یا Enterprise تهیه کنم (گرونه!). نظرتون چیه که ویندوز اورجینال فعلی را پاک کنم و یه ویندور کرکی 8.1 نصب کنم تا حداقل از آنی ویروس راحت بشم؟؟؟ (چون واقعا سرعت سیستم خیلی کمه!)

آخر فروم باز atlas-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

پيش فرض

راستی یه چیزی هم بابت باتری بگم:
    خیلی به این نرم افزارهایی که میزان فرسودگی و ... را نمایش میدهند اعتماد نکنید. ممکن اطلاعات صحیحی به شما ندند. به نظر من کسانی که واقعا نگران فرسایش باتری هستند باید قید لب تاپ با باتری جدا نشدنی را بزنند!!!
    باتری این لب تاپ جز بهترین هاست. حتی اپل هم در جدید ترین لب تاپاش از این نوع باتری ها استفاده کرده و جدا شدنی هم نیست.
    البته اگه ASUS نرم افزاری برای تنظیم میزان شارژ توی لب تاپ در نظر می گرفت عالی میشد. ولی مطمعناً باتری پلیمری بیشترین طول عمر را دارد.
    این نگرانی بیشتر باعث میشود که نتوانید از لب تاپ لذت ببرید. من هر روزی که با این لب تاپ کار می کنم بشتر کیف می کنم! واقعا هم زیباست و هم با کیفیت. فرصت نشده بود بلندگو هاشو تست کنم، واقعا محشرن!. اون ساب کوچولو اینقدر خوبه که وقتی لب تاپو من با خودم بیرون میبرم اونم میزارم تو کیف!!!!! عجب چیزیه.

N550 واقعا بی نظیره... .

اگه نباشه جاش خالی می مونه hacker13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

دوستان ایا نمیشه یه نرم افزار که روی لب تاپ دوستمون وایو یا رو لنوو هست خودمون بریزیم چون این جوری وقتی تو شارژ هست تا 100 میره بعد دوباره استفاده میکنه میاد 99 بعد دوباره شارژ میشه

12. این کاربر از hacker13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alirezaT1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام.
    دوستان این مکافی عجب سنگینش کرده.
    من معمولا از تنظیمات خود ویندوز استفاده می کنم (AppLocker و ...) و دیگه آنتی ویروس نصب نمی کنم. ویندوز 8 معمولی یا 8.1 معمولی AppLocker نداره! حتی ویرایشگر Group Policy هم نداره.
    همیشه آنتی ویروسها خوب عمل نمی کنند و مشکلاتی دارند. در صورتی که با تنظیمات صحیح ویندوز میشه با قطعیت 99.9 درصد از شر ویروس ها و ... راحت شد. حتی ماکافی فایروال ویندوز را هم خاموش کرده در صورتی که تنظیمات فایروال خودش بسیار محدود هست. من مدتهاست که از این تنظیمات استفاده میکنم و به طور کامل با ویروس، جاسوسی و ... خداحافظی کردم.
    ویندوز اورجینال بهترین چیزی که داره اینکه بسیار پایداره. من فکر میکردم ویندوز 8 خوب نیست. چون با Errorهایی مواجعه میشدم. ولی ویندوز 8 اورجینال اصلا اینطور نیست. این به این علت که اولا دستکاری نشده و دوما اینکه کرکها حالت پایدار بودن ویندوز را از بین می برن. تازه اگه از بقیه مسائل کرکها چشم پوشی کنیم.
    متاسفانه من نمی تونم ویندوز اورجینال 8 یا 8.1 نسخه Pro یا Enterprise تهیه کنم (گرونه!). نظرتون چیه که ویندوز اورجینال فعلی را پاک کنم و یه ویندور کرکی 8.1 نصب کنم تا حداقل از آنی ویروس راحت بشم؟؟؟ (چون واقعا سرعت سیستم خیلی کمه!)
    من كه از اول گفتم كه 8.1بريز كرك شده با غير كرك هيچ فرقي نداره....8خود اين نوت بوك هم كرك هست نه اصل

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •