تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 165 از 269 اولاول ... 65115155161162163164165166167168169175215265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,641 به 1,650 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من اینقدری که واسه هاشم ناراحتم نه واسه مسی ناراحتم نه خانوم مجری و نه هیچ کس دیگه

2. 8 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه anita.blue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    خیلی دور خیلی نزدیک

پيش فرض

من اینقدری که واسه هاشم ناراحتم نه واسه مسی ناراحتم نه خانوم مجری و نه هیچ کس دیگه
    دوست عزيز من واسه مسي ناراحت نيستم چون اصلا دوسش ندارم.منم واسه هاشم بينهايت ناراحتم .من نگران آبروي كشورم هستم وقتي يه عده انقدر بي مغزن كه آبروي كشورشون را ميبرن چطور ميشه ازشون انتظار داشت آبروي هم وطنشون را نبرن؟

4. 4 کاربر از anita.blue بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خود کرده را تدبیر نیست!
    وقتی هوادارای خودمون تو استادیوم هاشم رو مسخره می کنن باید منتطر این چیزها هم باشیم
    چند باری که اخیرا استادیوم رفتم دیدم خود استقلالیها تو ورزشگاه مسخرش میکردن....جوری که قلعه نوعی هم شاکی شده بود

6. 7 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

فرداشب شاید فردوسی پور اینقدر مرد باشه که بیاد عذرخواهی کنه از بابت جوگیر شدنش و اون رفتارش نسبت به بیک زاده! یکم ولی با سبقه ای که از عادل سراغ داریم بعیده ! کارش دست کمی از هو کردن شجاعی توسط شجاعی نبوده که !!!! لااقل اون جا چنتا اعتراض به عملکرد بازیکن بوده و جرقه ای بود و خاموش دش : ولی اون شوخی های جلف و جفنگ مزدک و عادل استارت رفتاری رو زد ! یه جورایی همه چیز باید به هم بیاد ! پربیننده شدن به هر قیمتی درست نیست راه رو اشتباه رفته مجری برنامه جمعه شب !!!

آخرین بار هم نیست که این اتفاق میفته : ماها سابقه های خوبی داریم توی هر چیز تو دنیا !

8. 10 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بیک زاده به خاطر حرف های فردوسی پور ناراحت شده؟یا چیز دیگه ای؟اون شب که فردوسی پور چهارنفر دورش جمع بودن لوس شده بود شدید دلقک بازی زیاد در می آورد

10. 5 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لیگ قهرمانان آسیا فردا قرعه‌کشی می‌شود

لیگ قهرمانان آسیا در سال 2014 فردا در کوالالامپور مالزی قرعه‌کشی خواهد شد و 4 نماینده ایران در این دوره از مسابقات حریفان خود را می‌شناسند.
    جدول سهمیه بندی کشورهای مختلف در شرق و غرب آسیا به شرح زیر است:

همچنین نمایندگان حاضر از کشورهای غرب آسیا به شرح زیر است:

ایران: استقلال، سپاهان، تراکتورسازی و فولاد

عربستان: الفاتح، الاتحاد، الهلال و الشباب

امارات: العین، الاهلی و الجزیره (بن‌یاس در پلی‌آف)

قطر: السد و الریان (لخویا و الجیش در پلی‌آف)

ازبکستان: بنیادکار (لوکوموتیو تاشکند و نسف‌قارشی)

اردن: شباب در پلی‌آف

عمان: السویک پلی‌آف

بحرین: الحید در پلی‌آف

عراق: الشورته در پلی‌آف

کویت: الکویت و القادسیه در پلی‌آف

همچنین نمایندگان کشورهای شرق به شرح زیر هستند:

ژاپن: سنفرنس هیروشیما، یوکوهاما مارینوس، کاوازاکی فرونتال و قهرمان جام امپراتوری

کره‌جنوبی: پوهانگ استیلرز، اولسان هیوندای، چونبوک موتورز و اف‌سی‌سئول

چین: گوانژو، گیژو، شاندونگ لوننگ (بیژینگ در پلی‌اف)

استرالیا: وسترن سیدنی، سنترال کوئیست مارینوس (ملبورن در پلی‌آف)

تایلند: بوریرام (چونبوری و موانگتونگ در در پلی‌آف)

هند: پونه در در پلی‌آف

سنگاپور: تامپینس در پلی‌آف

هنگ‌کنگ: سوت چین

ویتنام: هانوی در پلی‌آف

این رقابت‌ها از 25 فوریه(6 اسفندماه) آغاز می‌شود همچنین رقابت‌های پلی‌اف از 2 فوریه 2014 (13 بهمن‌ماه) آغاز خواهد شد.

رقابت‌های پلی‌‌آف به شرح زیر است:

پخش بازی استقلال در جام‌حذفی از شبکه سه

دیدار استقلال و کاسپین قزوین سه‌شنبه (19 آذر) از ساعت 16:20 به صورت زنده به روی آنتن شبکه سه می‌رود.

به گزارش سرویس تلویزیون و رادیو ایسنا، این مسابقه از سری مسابقات جام‌حذفی است که در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد.

گزارش این مسابقه را محمد سیانکی عهده‌دار است و اجرای برنامه بر عهده مزدک میرزایی است.

این دیدار در قالب برنامه «فوتبال برتر»، کاری از گروه ورزش شبکه سه سیما به تهیه‌کنندگی مهدی هاشمی پخش می‌شود.

در ساخت مستند "مرحوم حجازی" شریک باشید

گردانندگان سایت ناصر حجازی از هواداران این اسطوره‌ی فقید خواست با ارسال تصاویر و فیلم‌هایشان از این مرحوم، سازندگان مستند حجازی را یاری کنند.
    به گزارش ایسنا، در سایت مرحوم حجازی آمده است:‌از آنجا که ناصر حجازی چهره‌ای مردمی است و حتی در زمان حیاتش هرگز خود را از مردم جدا نمی‌کرد و اعتبار خود را بعد از پروردگار از آنها می‌دانست، عوامل سازنده فیلم مستند اسطوره ملی ایران از دوستداران حجازی در داخل و خارج از کشور دعوت کردند تا عکس و فیلمهایی که از وی در اختیار دارند به خصوص مربوط به دعای مردم در مقابل بیمارستان کسری، تصاویر مربوط به خاکسپاری و ... را به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال کنند.
    ضمن آنکه دوستداران ناصر حجازی می‌توانند در صورتی که خاطره‌ای جالب و شنیدنی از دیدار با ایشان و موارد مشابه داشته‌اند را یا از طریق ارسال به آدرس ذکر شده یا در تماس با شماره تلفن 44625774-021 از ساعت 9 الی 17 بیان کنند تا پس از بررسی‌های لازم با توجه به موضوع فیلم مستند، خاطره‌های منتخب با تعریف افراد و تصویربرداری که از آنها انجام می‌شود در فیلم مورد استفاده قرار گیرد.
    این سایت از مردم خواسته به همراه ایمیل، شماره تلفن خود را جهت تماس اعلام کنند.

FARS/ISNA

12. 7 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

در وهله اول مقصر اصلی این تمسخر ها خود ما هوادارای استقلال هستیم دیگه خودمونم میدونیم چرا.... ولی چیزی که هست اینقدر استفاده سالم از تکنولوژی سخته؟ تا اتفاقی می اوفته سریع ملت میریزن تو پیج طرف ....یاده بازیکن تیم ملی والیبال ایتالیا افتادم
    حالا اینایی که تو فیس بوک هستن قشر مثلا با کلاس و فرهنگ جامعه هستن ببین بقیه دیگه چه خبره ( البته واسه همه صدق نمیکنه) یکی مثل اقای فردوسی پور تحصیل کرده و استاد بهترین دانشگاه ایران اونجوری جلو چهارنفر جو میگیردش و بازیکن ملی کشورش رو به سُخره میگیره.....
    البته قبلا هم این تمسخرها رو از ایشون دیدیم نمونش قضیه پرویز مظلومی ....

فردا هم قرعه کشی لیگ قهرمانان اسیا هست امیدوارم قرعه مناسبی بهمون بخوره ضمن اینکه باشگاه سریعا در مورد اینکه قرار هست بازیکنا ملی پوش حضور پیدا نکنن واکنش نشون بده ... گویا کیروش با تهدید خط زدن بازیکنای سپاهان جواب کرانچار رو داده امیدوارم با همین لحنم جواب باشگاه ما رو بده ببینم بازیکن بهتر میتونه جایگزین کنه یا نه....

14. 7 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

دانیل پترولی هافبک برزیلی و جدید استقلال اول دی‌ماه برای ثبت قرارداد در تهران حاضر می‌شود.

وی در حال حاظر در لیگ سری B برزیل توپ می زند .

بی صبرانه منتظر این بازیکن هستم و به نظرم جزو بهترین های نیم فصل دوم میشه

16. 5 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

بازیکن خوبیه اما خیلی دیر داره اضافه میشه فکر نمیکنم تو این نیم فصل زیاد کارایی داشته باشه امیدوارم اگر بازیکن مفیدیه قراردادش طوری باشه که فصل بعد هم بتونه بازی کنه

18. 6 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mohammad.F.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    MohammadT15

پيش فرض

خوب چند تا بحث با هم پیش اومد دونه دونه بررسی کنیم بریم جلو البته یکیش مربوط به قبل هست که آخر سر بهش اشاره میکنم ولی این موضوع فردوسی پور تا داغه یه سری مسائلش رو روشن کنم ...

من اهل شعار نیستم ! آقا تحریم کنیم دیگه نبینیم اس ام اس ندیم ... والا ما اگه پیامکی هم میدیم اولا به خاطره نظر شخصیمه , چون به نظر خودم احترام میذارم و میدونم تنها 1 رای محسوب میشه اما میخوام همون 1 رای هم ازش کوتاهی نکنم , دوما به خاطر جایزش اس ام اس میدم حالا یه پول مفتی هم گیرمون بیاد بده مگه ؟

اگرم برنامش رو نگاه میکنم به خاطر تفریح و سرگرمیه خودمه . دوشنبه شبها همیشه بنده با چیپس و تخمه و نوشابه به استقبال 90 میرم ! همیشه هم لذت میبرم از برنامش حالا بعضی جاها به تیممون تیکه میگه عادل , اذیت میکنه , حرص در میاره اما در کل برنامش برای من تفریح خوبیه و هیچ وقت نمیگم تحریم کنید و دیگه نگاه نکنید و ...

ولی خوب عادل خیلی جاها خود شیرینی میکنه این بار اولش نیست , سر خداحافظی فرهاد مجیدی یادتون رفته مگه ؟ چقدر تیکه انداخت که مجیدی سالی یه بار خداحافظی میکنه و وقتی فرهاد داشت کلاسهای مربیگریش رو میگذروند هی میگفت نمیدونیم چرا فرهاد پاسخگو نیستو شاید از جواب دادن به سوالها میترسه و ... ! فرهاد مگه چیکار کرده که از جواب دادن به سوال شما بخواد بترسه آقای فردوسی پور ؟!!!

یا سر خداحافظی مهدویکیا بازی با پیشکسوتان میلان , درسته استقلالی هستم اما به شخصه برای مهدویکیا ارزش خیلی زیادی قائلم , اونجا هم آقا عادل خود شیرینیش گل کرد و هی به کنایه میگفت برای بار دوم داره دور میزنه دور زمین رو مهدی , مثل اینکه نمیخواد بره تو رختکن همینجوری داره دور میزنه هی , مهدویکیا سر اون خداحافظیش که گریه کرد اینجا هم دوباره باز گریه میکنه و ...

حالا هم رسیده به بیک زاده و باز هم خودشیرینیش گل کرده ! در کل چیز جدیدی نیست این جوگیر شدن عادل از قبل بوده چه برای استقلال چه پرسپولیس چه هاشم چه ژنرال و ... حالا مطمئن باشید امشب هم توی برنامش با کمال پررویی میاد و ماسمالی میکنه کارشو و زیر بار کار اشتباهش نمیره !

================================================== ================================================== =======

درباره ی مقایسه برهانی و نظری :

دیدم چند تا از دوستان دارن مقایسه میکنن و یهو بعد از بازی با گسترش نظری به نظرشون بهتر از برهانی میاد ! خیلی مقایسه ی بی اساسی هست مقایسه این 2 تا بازیکن و نمیدونم چجوری بعضیا نظری رو به برهانی ترجیح دادن !

توی بازی با گسترش درسته آرش افتضاح بود و خود من هم کلی انتقاد کردم اما خوب به هر حال بازیه فوتباله یه بازی روز بازیکنه یه بازی روزش نیست ! اما دلیل نداره به خاطر یه بازی ما بازیکنمون رو بکوبیمو بگیم 1 ماه باید بره رو نیمکتو این صحبتها ... آرش از تمامی جهات از نظری بازیکن بهتر و پرکاربردتریه !

آرش کسیه که گل برتری مارو به الهلال توی خونشون زد ! آرش کسیه که گل برتری ما مقابل تراکتور رو زد ! حداقل آرش 2 تا کورس بلده بذاره ! میدونه پاس توی عمق چیه نحوه ی حرکتش مشخصه داره با هدف بازی میکنه و خیلی با تجربه تر از نظریه که حتی یه گل هم برامون نزده ! آرش اینهمه گل حساس برای ما توی این چند ساله زده حالا یه بازی افتضاح بود که نباید همه چیزو فراموش کرد و یه بازیکن بی تجربه و ضعیف رو بهش ترجیح داد !

به شما قول میدم اگه آرش نیم فصل جز بازیکنای مازاد ما قرار میگرفت از طرف تیمهای سپاهان , تراکتور , فولاد و ... پیشنهاد های میلیاردی و خیلی جدی بهش میشد ! اما این نظری اگه مازاد بود چی ؟ همون فجر میگرفتش دوباره ! پس با یه بازی نمیشه قضاوت کرد کارنامه ی آرش و روند گلزنیش برای استقلال خیلی روشن و واضحه و نیاز به توضیح نیست . اما خوب من نمیدونم هدف ژنرال چیه ! یا بازیش نمیده یا وقتی بازیش میده به عنوان مهاجم نوک ازش استفاده نمیکنه و میبرتش گوشه سمت راست بهش بازی میده ! خوب اونجا آرش عملا خنثی میشه ! چون نه میتونه توی عمق حرکت کنه نه میتونه کورس بذاره نه میتونه تک به تک شه ... در واقع میشه یه هافبک ! مگه برهانی هافبکه آخه ؟؟

ما بعد از رفتن هفت مقدس توی بخش حمله خیلی به مشکل خوردیم و به نظرم تنها کسی که میتونیم یه مقدار روش حساب کنیم همین آرش آقای گل خودمونه ! اینم یادمون نره جدای از بحث فنی آرش از بازیکناییه که واقعا از جون برای استقلال مایه میذاره و غیرت داره روی لباس تیم و اینو توی زمین و عرق هایی که میریزه و قرار دادهاش که جز اولین نفراس همیشه ثابت کرده !

================================================== ====================================

بازیه فردا با کاسپین قزوین :

بازیه راحتی نباید باشه , دیدیم که نفت آبادان چیکار کرد و به کجا رسید ! دیدیم که رئال مادرید به اون عظمت جلوی تیم دسته سومی اسپانیا متوقف شد تو جام حذفی !! اینا همه درس عبرتیه برای ما که بفهمیم چون کاسپین تیم دسته دومیه نباید بازیه راحتی باشه و 10 تا بهش بزنیم و خیلی راحت بریم بالا ! باید محکم بازی کنیم و تا جایی که تونستیم گل بزنیم , من ترکیب پیشنهادیم برای فردا اینه :

رحمتی

نیکبخت ----------- عمران زاده -------- صادقی ---------- غلام نژاد

ساموئل

نوری ------- جمشیدیان ----------- اکبرپور

اولادی--------

---------- برهانی------------

به نظر من از تیموریان - نکونام - قاضی - منتظری - بیک زاده استفاده نکنیم خیلی بهتره , خسرو هم که خود به خود به این جمع اضافه میشه چون محرومه . اینجوری هم نیمکت رو یه محک میزنیم هم اینکه به این بازیکنان استراحت میدیم ( البته این ترکیب برامون خیلی آشناس چون اینقدررررر محروم و مصدوم داشتیم همیشه با نیمکت بازی کردیم !!!! ) . باصفا و قاضی و کبه هم میتونن توی نیمه دوم به تیم اضافه شن و یا حتی اگه نتیجه مطلوبی رو تا انتهای نیمه اول نگرفتیم حتی بازیکنای فیکسمون هم بفرستیم تو ... یه بار هم این اولادی فیکس بازی کنه ببینیم اصلا این بشر بازی بلده یا نه؟!

توقع من از این بازی زدن بیش از 3 گل و عدم دریافت هیچگونه گلی هست , یعنی بازی رو با بیشتر از 3 گل باید ببریم و هیچی هم نخوریم , نه توقع من بلکه فکر کنم توقع تمام هوادارای استقلال این باشه ! این بازی و بازیه بعدی با فجر پوئن های مناسبی هستن تا بتونیم حسابی روحیه بگیریم برای بازیهای بعدی . اگه قرار باشه توی این بازی ها هم محتاط بازی کنیم و فقط ببریم با اختلاف 1 گل دیگه نباید به فکر استقلالی هجومی توی ادامه ی فصل باشیم !

به امید پیروزی
    Last edited by Mohammad.F.M; 09-12-2013 at 22:45.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •