پچ نیومده براش؟
من کلا تو فاز دانلود کردن نیستم ! همیشه از مغازه ها میخرم
ازکجا بفهمم نسخه ای که مغازه آورده اسکیدرو هست یا ریلودد ؟!
با توجه به نظرات دوستان شما شما راحت میتونید بخرید کرک بازیتون هرچی بود اگر خواستید عوض کنید بدون مشکل عوض میشه فقط کافیه فایل جداگانه ای رو از سایت ها که حدود 20 مگ هست رو دانلود کنید در کل مغازه دارها در مورد این طور کرک ها چیزی نمیدونن شما بازیت رو بخر اگر خواستی میتونی بدون مشکل کرکت رو عوض کنی
PES 2014 Option File PC Real Names and Logos by Ariel[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اولین آپشن فایل برای پیس 2014+درست شدن اسم تیم ها در پیس 2014+درست شدن لوگوی تیم ها در پیس 2014+نام و لوگوی واقعی برای تیم های پیس 2014+پیس 2014Instructions
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Unpack this rar file in your My Documents / KONAMI / Pro Evolution Soccer 2014 folder
First backup your save folder
Changelog 1.0
- All Unlicensed Logos Updated
- All Unlicensed Teams Names Fixed
* Barclays PL
* Liga Zon Sagres
- All Unlicensed Competition Names Fixed
- All Unlicensed Stadiums Names Fixed
Credits
Thanks to peslogos.blogspot.com for their logos
Copyright Info
This software is distributed “as is”. We hold harmless of any possible misconfiguration or error this program may cause in your computer.
Copyright © 2013
ModdingWay Staff
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Download :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا این آپشن که گذاشتین لباسارم درست میکنه؟
خب بالاخره من هم بازی کردم
در یک کلمه میتونم بگم بازی افتضاحه...صرفا از 2013 بهتره ولی در کل افتضاحه...
میخوام پاکش کنم،حیف فضا که واسه این بازی پر بشه
ضمنا دوستان تهرانی هرکس که خواست میتونه با پ خ با من در ارتباط باشه تا اگه خواست بیادو بازی رو بهش بدم
کسی که طرفدار بازی گرافیک کارتونی ف.ی.ف.ا هست دیگه چرا میاد pes بازی میکنه ؟![]()
منم خوب fifa بازی میکنم بالا میارم ولی خوب دیگه باز سراغش نمیرم
یه بار fifa13 رو نصب کردیم ببینیم چجوریه 15 دقیقه نشد کلا شیفت + دیلیت شد![]()
خوب منم صبح دانلودم تموم شد بازی کردم چند دست
خیلی خوب شده بازی حرکات ، پاس ها خیلی عالی شده
دروازبان ها عکس العمل های خیلی خوبی دارن
من افت فریم هم ندیدم تو بازی
تنها مشکل همین استادیوم کم تو بازی هست که امیدوارم تو پچ ها بیشتر شه
برعکس پارسال که فیفا بازی کردم امسال pes بازی میکنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)